-
[QUOTE=Larossıan;104349]Selam mordak zaten gündüz şişlediler birde sen şiş
dersen çifte kavrulmuş olacaz be ya başka bişey istesedin bari.:([/QUOTE]
aman dikkat.....ara sıra olur böyle durumlar hepimiz için.....yeterki disiplinli olalım....ki siz zaten bildiğim kadarı ile bu konuda başarılısınız...
benim istediğim şişin size zararı olmaz sanırım.....:):)
en kısa zamanda zararlarınızı telafi etmeniz dileğiyle.....
-
Bundan sonra kriz bitmiştir.40000 görecek bu vob.Düşüş ise nisanda yabancılar tatile giderken olacak.Bundan sonra short mantıksızdır.
-
[quote=mordak;104348]fındık,fıstık oy oy.....
selam arkadaşlar,zeka küpleri....umarım işler yolundadır.....
canım kuzu şiş istedi bu saatte......yaw olacak iş değil......[/quote]
Mordak ustam yazıların biraz canımı sıkıyor.Şu zeka küpleri kim ola ki?Sen kendini birşey sanıyorsun epey.Yavaş gel hacııı.Sana kimse birşey demiyor burada az bi dalga geçme milletle.Burada kimseye bulaşma.Yav siz de yönetim bu adamı ne tutuyorsunuz ya atın gitsin bunu.Bu bull marketi de tehdit etmişti.Akşam akşam basacam kalayı şimdi çekecem gidecem.Alın şunu ya başımdan.Bu akşam erken türemiş.Bunu 3 kere engellediniz.3 kere engellenen adamın cezası nasıl bitiyor sürekli ya.Hellim hanım daha önceden bana kuralları anlattığınıza göre bunun 3. engellenmede hala burada olmaması üyeliğinin bitmesi lazım.
-
[quote=cakartalı;104347]takas payı neyki ?[/quote]
Takas payını komisyon oranı çok olandan almazlar.Az olanda anlaşmasına göre verir.Benim anlaşmam da vermek şeklinde.Ama komisyondan da çıkmış oluyorum ben o rakamı bir nevi aynı kapıya çıkıyor.Bu takas parası önceden 2 kuruştu her 1 adette.Şimdi 4 kuruş oldu.Yani 100000 işlemde 4000 lira bayılıyorum.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104353]Mordak ustam yazıların biraz canımı sıkıyor.Şu zeka küpleri kim ola ki?Sen kendini birşey sanıyorsun epey.Yavaş gel hacııı.Sana kimse birşey demiyor burada az bi dalga geçme milletle.Burada kimseye bulaşma.Yav siz de yönetim bu adamı ne tutuyorsunuz ya atın gitsin bunu.Bu bull marketi de tehdit etmişti.Akşam akşam basacam kalayı şimdi çekecem gidecem.Alın şunu ya başımdan.[/QUOTE]
asıl sen kimsin.....neden canın sıkılıyorsun...çık hava al biraz...
yavaş yada hızlı gelmem seni nasıl bağlar.....asıl yönetim seni burda nasıl tutuyor ben onu anlamıyorum......
kimseye bulaşmıyorum burada ama senin zekan bunu anlamaya yetmez.....2-3 kademe aşağı yukarısını göremeyen bir adamsın sen.....asıl sen bana bulaşma.....
beni diğer kimseyle karıştırma.....bir daha bırak vob oynamayı.....sayısal loto bile oynayamazsın.....
çek bakalım kalayı boyunu görelim...ama unutma her kelime için 2 şişe......anladın sen
hadi bakalım görelim delikanlılığını.....
-
[quote=mordak;104355]asıl sen kimsin.....neden canın sıkılıyorsun...çık hava al biraz...
yavaş yada hızlı gelmem seni nasıl bağlar.....asıl yönetim seni burda nasıl tutuyor ben onu anlamıyorum......
kimseye bulaşmıyorum burada ama senin zekan bunu anlamaya yetmez.....2-3 kademe aşağı yukarısını göremeyen bir adamsın sen.....asıl sen bana bulaşma.....
beni diğer kimseyle karıştırma.....bir daha bırak vob oynamayı.....sayısal loto bile oynayamazsın.....
çek bakalım kalayı boyunu görelim...ama unutma her kelime için 2 şişe......anladın sen
hadi bakalım görelim delikanlılığını.....[/quote]
Bakın burada bir tane yönetici varsa eğer şu adamı yollasın buradan.10 dakika içinde kaptıracam buna ben.Çekmemem için bu adamı engelleyin.Zaten beni de tehdit ediyor şu anda.Tehdit forum kurallarına aykırı değilmi?Ben şimdi buna saydırsam anında basarsınız forumu yöneticiler.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104352]Bundan sonra kriz bitmiştir.40000 görecek bu vob.Düşüş ise nisanda yabancılar tatile giderken olacak.Bundan sonra short mantıksızdır.[/QUOTE]
yabancılar nisandamı tatile cıkıyor biraz acarmısınız
benim bildigim kurumsal sirketlerin bilanco muhasabe 1 nisan itibari ile yeni
yıla giriyorlar
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104356]Bakın burada bir tane yönetici varsa eğer şu adamı yollasın buradan.10 dakika içinde kaptıracam buna ben.Çekmemem için bu adamı engelleyin.Zaten beni de tehdit ediyor şu anda.Tehdit forum kurallarına aykırı değilmi?Ben şimdi buna saydırsam anında basarsınız forumu yöneticiler.[/QUOTE]
kardeşim sen işine baksaydın sorun olmayacaktı.....kaptır bakalım diyorum ya.....
sen kimsin ki yönetim senin istediğin kişiyi engellesin yada başka bir yaptırım uygulasın.....senin neyini tehdit edecem.....sen dediğim gibi kimsin....
kurallara aykırı ne yaptım da engellenecem.....
senin gibi insanların anasına bacısına küfür edipte halen yazılıyorsa sen o yönetime bence ayrıca teşekkür et.....
-
mordak kafayı çekip mi geliyosun buraya napıyosun anlamıyorumki. bi zeka küpleridir gidiyor amacın ne etrafıda tehdit ediyosun senmisin delikanlısı buranın :)
haftada bir geliyorsun iki birşey yazıyosun her kelime arasında zeka küpleri zeka küpleri ...
-
[quote=emrehan;104357]yabancılar nisandamı tatile cıkıyor biraz acarmısınız
benim bildigim kurumsal sirketlerin bilanco muhasabe 1 nisan itibari ile yeni
yıla giriyorlar[/quote]
Vallahi adamların ingilizce kafiyeli sözleri bile var.SELL ON MAY GO AWAY ve çoğu zaman mayıs ayında düşüş olmuş borsalarda.Bundan dolayı yazdım.
-
[QUOTE=ATL;104359]mordak kafayı çekip mi geliyosun buraya napıyosun anlamıyorumki. bi zeka küpleridir gidiyor amacın ne etrafıda tehdit ediyosun senmisin delikanlısı buranın :)[/QUOTE]
ne delisi ne kanlısı......kimi tehdit ettim arkadaşım....
bak tehdit gökhan ediyor.....basarım kalayı 10 dk süre diye....
-
[quote=mordak;104358]kardeşim sen işine baksaydın sorun olmayacaktı.....kaptır bakalım diyorum ya.....
sen kimsin ki yönetim senin istediğin kişiyi engellesin yada başka bir yaptırım uygulasın.....senin neyini tehdit edecem.....sen dediğim gibi kimsin....
kurallara aykırı ne yaptım da engellenecem.....
senin gibi insanların anasına bacısına küfür edipte halen yazılıyorsa sen o yönetime bence ayrıca teşekkür et.....[/quote]
Kardeşim iki gecede bir gelip milletin zekası ile alay edemezsin sen.Fındık fıstık da diyemezsin.Eşşekmiyiz lan biz.Şamaroğlanı ile mi konuşuyorsun.Ağzımı bozdurma gece gece.Kimse aptal değil.Buraya gelip de kafa bulamazsın sen kimseyle.Seni kimse kaale almıyor ama ben alırım ustam.Ben şimdilik sabrediyorum.Kimse yok çünkü burada seni yollaması için.