-
[quote=SaNCaKTaR;104412]aslında allahın verdıgı canı allahtan başka kımse alamaz ama bu piyasa adamı bu hale sokar N dıyelım allah rahmet eylesın. Tüm forumdaşları bu durumlardan allah korusun amin ecmain[/quote]
sebebi ne olursa olsun allah kimseyi şaşırtmasın..olmaz yapmam asla denilen herşey birgün mutlaka gerçekleşiyo..hepimize sabır ve bol kazanç dilerim bu piyasada..
-
Nacizane fikrim fıçırlar artıya geçerse herhalde baya bir yol gideceğiz gibi duruyor. Yada tam tersi tuzak da olabilir..
Sistemler değil histemler bugun iş yapacak gibi duruyor
-
Çok kişi batacak bugün.Heryer geberirken garanti kalktı.Yüzde 5 geliyor.Millet imkb gel gel yapıyor sanıyor.Bu gel gel mel gel değil.Ralli kokusu 100 metre öteden gelir.40000 yolcuyuz.Dow 3. kez boşuna gelmedi buraya.Geçecek bu akşam İnşallah.
-
[QUOTE=abka;104413]anlaşılan gökhandan başka onbinde 1.5 in altında komisyon veren yok...[/QUOTE]
benim 1.1 abka......yfastayım.....
-
[quote=abka;104413]anlaşılan gökhandan başka onbinde 1.5 in altında komisyon veren yok...[/quote]
var da, o da sankoda. :D
-
Vallahi bir kere 600 den satayım dedim.Sattım pasiften geri zor koydum.600 den yine geri long devam.
-
[quote=mbm;104419]benim 1.1 abka......yfastayım.....[/quote]
hacimde alt limit varmıdır bunun için?yada varsa nedir sakıncası yoksa söyleyebilirmisiniz
-
anlaşılan bugün de kısaları doğrayacaklar...
-
Abd'li alisveris merkezi sirketi general growth iflas etti
abd'nin ikinci buyuk alisveris merkezi sahibi general growth properties inc,
kreditorlerden koruma icin iflas yasasinin 11. Maddesi geregi koruma istedi.
Abd''de 44 eyalette 200'den fazla alisveris merkezinin isletmeciligini yapan
chicago merkezli sirket aylardir kreditorlerle anlasma yollarini ariyordu.
-matriks-
-
[QUOTE=marakes;104422]hacimde alt limit varmıdır bunun için?yada varsa nedir sakıncası yoksa söyleyebilirmisiniz[/QUOTE]
var tabiki.... benim eskiden aylık 8000-10000 civarıydı...
bu sıralar son üç beş aydır sistem manyagı oldum...aylık 3-4 bin......
kısaca belli bir işlem hacmi gerek...her işleme göre oranlar farklı
-
[COLOR=Red][B]Cam tavan sendromu[/B][/COLOR]
Pireleri 20 santim derinliğinde bir fanusun içine koyarlar, fanusun üstünü de cam ile örterler. Alttan ısıtırlar... Pireler rahatsız olur, o ortamdan kurtulmak için, dışarı doğru zıplar. Ama her zıplayışta, kafalarını tavandaki cama çarparak, yere düşerler. Tekrar zıplarlar, nafile, tekrar çarparlar... Engel görünmez olduğu için, kendilerini neyin engellediğini bir türlü anlayamazlar. Böylece zihinlerinde bir "özgürlük sınırı" oluşur.
Deneyin ikinci aşamasına geçilir... Tavandaki cam kaldırılır. Engel yoktur artık... Ortam yine ısıtılır. Görülür ki, pireler en fazla 20 santim zıplıyor... Daha yükseğe zıplama imkanları, özgür olma imkanları vardır ama, buna cesaret edemezler. Çünkü artık "görünmez engel" zihinlerindedir. "Yapamayız, hiç boşuna denemeyelim" diye düşünürler.
Örnek "pire" dir ama... Aslında, tüm canlıların "neyi başaramayacaklarını" yavaş yavaş nasıl öğrendiğini kanıtlar.
hayat da bir laboratuvar. ..
[B]bence endekslerde destek ve dirençler
beynimizde yarattığımız cam tavan sendromudur..[/B]
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104418]Çok kişi batacak bugün.Heryer geberirken garanti kalktı.Yüzde 5 geliyor.Millet imkb gel gel yapıyor sanıyor.Bu gel gel mel gel değil.Ralli kokusu 100 metre öteden gelir.40000 yolcuyuz.Dow 3. kez boşuna gelmedi buraya.Geçecek bu akşam İnşallah.[/QUOTE]
fazla zamanları kalmadı gökhan... bunu onlarda biliyor ve hareketler sertleşiyor...