-
[quote=YAVUZHAN;104474]şık trade olmuş,tebrikler!
mbm arkadaşımızda yükselişin hakkını verdi,sanırım en iyi seviyeden en uzun süreli uzun pozisyon kendisinindir.
onuda tebrik etmek gerek..[/quote]
aynen katılıyorum ve hep diyorum çok iyi trade ednler var burda diye..demedim mi sevgili yavuzhan:)
-
Bugün uçakta yer bulursam Kıbrısa gidiyorum.Pazartesi dönmeyi düşünüyorum.Kıbrıs pasaport istese gitmezdim.Yoksa avrupa ülkeleri almıyor sizi o pasaportla sonra.Bugün 6 gibi uçak varmış bakalım.Borsa artar bugün 38000 görülecek ve en tepeden kapatacaz ve gece de long girilmelidir.40 000 görecez.
-
[quote=GOKHANFINDIK;104477]Bugün uçakta yer bulursam Kıbrısa gidiyorum.Pazartesi dönmeyi düşünüyorum.Kıbrıs pasaport istese gitmezdim.Yoksa avrupa ülkeleri almıyor sizi o pasaportla sonra.Bugün 6 gibi uçak varmış bakalım.Borsa artar bugün 38000 görülecek ve en tepeden kapatacaz ve gece de long girilmelidir.40 000 görecez.[/quote]
verdin coşkuyu yine..:)
-
Büyük emirlere kanmayın.Bu piyasada çok büyük paralar var.Öyle 2000 falan emirin modası geçti.Her emir yıkılır artık bu vobta.Ben önceden 400 500 emirle piyasanın panik olduğunu hatırlıyorum.Şimdi bitti o modalar.
-
[quote=marakes;104476]aynen katılıyorum ve hep diyorum çok iyi trade ednler var burda diye..demedim mi sevgili yavuzhan:)[/quote]
dediniz kesinlikle :)
maşallah diyelim bol bol..
forum butik forum tadında,kalabalık,yığılma yok,kavga gürültüde sınırlı o yüzden takip etmek kolay.gördüğüm kadarıylada genel gidişat,yön tayini hakkındada oldukça başarılı forum geneli..
-
[quote=GOKHANFINDIK;104477]Bugün uçakta yer bulursam Kıbrısa gidiyorum.Pazartesi dönmeyi düşünüyorum.Kıbrıs pasaport istese gitmezdim.Yoksa avrupa ülkeleri almıyor sizi o pasaportla sonra.Bugün 6 gibi uçak varmış bakalım.Borsa artar bugün 38000 görülecek ve en tepeden kapatacaz ve gece de long girilmelidir.40 000 görecez.[/quote]
Pasaportla da gitseniz Avrupaya yine gidebilirsiniz,sadece yunanistan kktcyi görünce kabul etmiyor,diğer yerlerde problem yok,ayrıca kktc gümrüğünde pasaportunuza damga istemezseniz başka bir giriş kağıdı damgalatıyorlar.ben gecen haftasonu ordaydım,hava mükemmeldi.
-
full bol şans :D
-
sabah bı yerde okudum nerde bılmıyorum hatrlmıyorum biri spot %3 yapmıycagına gore bugun de artı makas olr demıstı:)bızım agalar da onu okudu heralde
-
Jerfin sen de benim gibi emlak kralımı olacaksın.üüü:..::..::..:
-
sat dan en ufak işaret yok..hatta [B]yeni al [/B]bile oluşuyor...(ilk al dan itibaren belli aralıklarla tekrar al veriyor)..grafiği akşam yapıştıracagım..
-
[quote=simba;104481]Pasaportla da gitseniz Avrupaya yine gidebilirsiniz,sadece yunanistan kktcyi görünce kabul etmiyor,diğer yerlerde problem yok,ayrıca kktc gümrüğünde pasaportunuza damga istemezseniz başka bir giriş kağıdı damgalatıyorlar.ben gecen haftasonu ordaydım,hava mükemmeldi.[/quote]
Teşekkürler.Ama zaten kimlikle de gidiliyor.Ama avrupa da tanımıyor kktc yi o da ayrı konu.Neyse.
-
Bugün burada şölen var şölennnnnnn 38000 38500.Saat daha 12 25.