Shazan, Longları gapar, Flat'a geçer. (Fitfilat)
Printable View
Shazan, Longları gapar, Flat'a geçer. (Fitfilat)
[quote=truva;104522]benim matriks de donuyor
kablosuz agdan mı baglanıyorsunuz[/quote]
adsl den baglanıyorum kablolu modem
[quote=unlimitted;104520]gerçekten özlemişiz böyle seansları.
yaw marakes, tavla oynadığımız günler oluyordu hatırlasana. :D[/quote]
he şimdi de bişe oynuyoz pıyasa ıle busefer ama...adını da koyamadım ben:)
yaklaşık 1 5gn once ykredı yatırm bi analız yapms hala var maılımde..dmıskı is 3.9 dan asagıdaydı o zaman..4.34 e gıdebılr tobo formasyonu geregı..adama delı derler deyip göndermemıstm..hale bak:)
[quote=sazan;104521]Himini lafı Leman, L-Manyak, Lombak vb dergilerden alıntıdır. Gubarma lafını da çok beğendim. Artık kendini market maker görenlere pişşik yapmaya, "Himinileri Gubartma" deyimini uygun görüyorum. Böyle biline.
(Gubartma kelimesinin TradeMark'ı (Telif hakları) sn Astatin'e aittir)[/quote]
Sn. SAZAN,
Telif hakları konusundaki hassasiyetiniz için teşekkürler. Eğer, dün benim foruma yapıştırdığım sistemcik üzerinde performansı ikiye katlayan değişikliğin değiştirdiğiniz indikatör bölümünü benle paylaşırsanız, gubardatma nın tüm telif haklarını size devredebilirim:..:
37200 kısa 37600 stop
VOB 5 dk'lık sistemde Flat sinyali verdi.
2.5 günlük kar : %6.75
[URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=vob5.png][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/6431/vob5.png[/IMG][/URL]
Short.
foruma selamlar, hergun okuyor ama yazmıyorum. himinileri gubartacak hobaraklar aranıyor. :) o dergileri sıkı takip ederim. sevgiler. bol kazançlar
[quote=AMON RA;104510]Yav bu piyasa bundan sonra böyle giderse harika olur! Ne çekiyoduk 2 senedir yatay yatay gün içi bi halt olmazdı gapla hallederlerdi işi.Amman iblis kulağına kurşun![/quote]
2aydır vardı.2senedir yatay olsa ben nerden para yaptım.
[quote=Astatin;104528]Sn. SAZAN,
Telif hakları konusundaki hassasiyetiniz için teşekkürler. Eğer, dün benim foruma yapıştırdığım sistemcik üzerinde performansı ikiye katlayan değişikliğin değiştirdiğiniz indikatör bölümünü benle paylaşırsanız, gubardatma nın tüm telif haklarını size devredebilirim:..:[/quote]
Bak ama ben azcık bunu da modify ettim. Gubardatma yerine gubartma kullanıyorum.
uzun uzun kavaklar.....devam yani...:)
az kaldı....sat verirse kısa.....
lakin hala ve hala uzun....kısa yok...