ben de flatledim..bu gece rahat olsun bari..short acmaya cesaret edemedm ne yalan söliyim..
Printable View
ben de flatledim..bu gece rahat olsun bari..short acmaya cesaret edemedm ne yalan söliyim..
gün boyu dışardaydım dünkü kısaları sabahtan 400 puan zararla kapattım .. grafiklere falan hiç bakmadım .. kapanışa yakın kısa açtım .. önce satalım .. sonra poza uygun bir graf falan bişey buluruz. .. hahahhahhhhahhaha :D:D:D:D
gece kısa girdim...37475
[QUOTE=mbm;104598]gece kısa girdim...37475[/QUOTE]
helal ...
.. ....... rallisinin
yaşasın şelale :D:D:D hahahhaha
[quote=QUEEN;104595]bende falatım kısa girmeyi çok istedim ama[/quote]
aynen. son anda bi delilik yapmayayım diye son 4 dakikayı izlemedim bile. :D
paylasımda bulunan herkese sonsuz ve gönülden teşekkür ederim..hepiniz çok saolun..
[quote=mbm;104598]gece kısa girdim...37475[/quote]
beklentın nedir dostum sat verdımı sistem yoksa hıssem ıle kısa
[QUOTE=SaNCaKTaR;104602]beklentın nedir dostum sat verdımı sistem yoksa hıssem ıle kısa[/QUOTE]
şahsen benim bekelntim .. gece dowun %5-8 düşmesi yarın sabahta vadeli kontratosunda % 8-10 aşağı gap ...hahahah :D
[QUOTE=unlimitted;104600]aynen. son anda bi delilik yapmayayım diye son 4 dakikayı izlemedim bile. :D[/QUOTE]
ben son 15 dk. izlemedim, dayanamam poz alırım diye..:..:
[quote=selçuklu;104603]şahsen benim bekelntim .. gece dowun %5-8 düşmesi yarın sabahta vadeli kontratosunda % 8-10 aşağı gap ...hahahah :D[/quote]
sorun değil..flatim :) ama şahsen %10 yukarı ypmasını tercih ederim...long dan değil şorttan para kazanma alışkanlığım var..long helal değilmiş gibi bir his vr nedense bende:..::..::..::..: patron...hahahahahahahah:..::..::..:
[quote=jerfin;104604]ben son 15 dk. izlemedim, dayanamam poz alırım diye..:..:[/quote]
matriks den de tırstm ama son anda olmus işlemler..hacim arttıkca bı de matrıksle savasıyoruz
[QUOTE=selçuklu;104603]şahsen benim bekelntim .. gece dowun %5-8 düşmesi yarın sabahta vadeli kontratosunda % 8-10 aşağı gap ...hahahah :D[/QUOTE]
ne güzel hayaller kuruyorsun sen öyle....dng