-
[B][COLOR=red]Senaryo :[/COLOR] 3 [COLOR=red]Fiyat :[/COLOR] Yukarı [COLOR=red]APS :[/COLOR] Azalıyor [COLOR=red]Etki :[/COLOR] Olumludan olumsuza [COLOR=red]Piyasa :[/COLOR]
[/B]Eski ayılar, istemeyerek pozisyon kapatan (satan) eski boğalardan agresif alım yaparak pozisyon kapatıyorlar*
(eğer fiyatların yükselişi, APS’nın düşüşünden daha hızlıysa olumlu, tersiyse olumsuz)
-
Gece full short.Allah ne verdiyse cinsinden...... rallinin.İmkb çok sağlam ama böyle bir gece hatırlıyorum herşey al vermişti.Ertesi gün 1000 direk eksi açtık.Bugün çok sağlamdı bakacaz ne edecekler.Dursam 1100 puan kar varmış.Alsatla 400 puan kar oldu bereket versin.Ben 9 30 da biniyorum uçağa 7 ye kadar buradayım.Görüşmek üzere.
-
Geceye kısa 37425 tırsa tırsa zaten tırsık olduk
sabah ola hayrola benim sistemimde kısa gir dedi
-
geceye uzun hahahahahahahahaaaaa bandın üstündeki hareketin devamını bekliyorum.
-
[QUOTE=selçuklu;104603]şahsen benim bekelntim .. gece dowun %5-8 düşmesi yarın sabahta vadeli kontratosunda % 8-10 aşağı gap ...hahahah :D[/QUOTE]
Okadarda değil ama bizim kapanışımızdan aşada olacağını tahmin ediyorum sabaha birde biz açılmazdan güzel bir eksi olursa tadından yenmez.
-
Buna çok benzeyen bir faiz indirim günü öncesi vardı fiyatlandı diye çok kötü aşağı gap yapmıştı
-
Graf derki histem sabah çarpabilir. :)
-
Daha aşağı için bir işaret yok yarın bakacaz.
-
bugünü torunlarımdan gizlemem gerekecek ileride..kısaları kapatmamdan sonra (35175) VOB 2400 puan çıktı ama ben sadece 275 puan vur kaç yapabildim..üstelik sistemim de 35500 den al vermişken...anlatamam valla..dede bizim mirasdan yemişsin diye feci kızalrlar..bırrrrrrrr...
Eskilerden leman'dan bir karikatür geldi aklıma..Dede hasta yatıyo..Torunlar çocuklar kalabalık toplanmışlar odada, hepsi sırıtarak dede öl öl öl, dede öl öl öl diye bağırıyolar...dede de dua ediyo allam allam kurtar beni al şu canı da bir an önce diye...bırrrrrrrrr düşüncesi bile kötü
-
ben de göremedım asagı ,tahmınım yarın yukarı acıp hızlıca ımkb de de bı yukarı gostermeyle asagı basma olabılr dıyorum eger duscekse..neden flatim o hıza muhtemelen yetısemem o kadar becerıklı deıglım daha:)
-
forumun nerdeyse alayı lonkkkkkk..çokca flat ve sadece 2-3 kısa var..hımmmmmmm...hımmmmmmmmm..DJ, iyi gelen bilançoları yemedi çünkü makyajlı oldukları malum...hımmmmmmmmmm... çanlar kimin için çalıyor..aman beaaaaa..pozisyonu olan düşünsün...sistemler sat verene kadar flat artık yapcek bişi yok
-
Bir de gece kısa girme sebebim.Dow dün 100 puan artı olmasına rağmen sabah nikkei yüzde 3 artıdan yüzde 0.5 eksiye geçti.Buradaki sert satış aynı başka yere de tüm borsalara da gelebilir.İmkbdeki alış da fos çıkabilir.Hem dowun az önce 70 puanını yedik.Artarsa onlar artmak zorunda değiliz.