altın nıe yamulmuş %1.5 asagıda nerdeyse
Printable View
altın nıe yamulmuş %1.5 asagıda nerdeyse
pambııkk nerde yaww hiç sesi çıkmadı..havalar ısındı da daha bi buzullara mı kaçtı nedir...pambıkkkk
dow bugun çıkarmı bilmem
ama düşeceğini sanmıyorum
finansallar +
teknoloji +
sabaha daha çok var
[quote=Astatin;104605]sorun değil..flatim :) ama şahsen %10 yukarı ypmasını tercih ederim...long dan değil şorttan para kazanma alışkanlığım var..long helal değilmiş gibi bir his vr nedense bende:..::..::..::..: patron...hahahahahahahah:..::..::..:[/quote]
o duayı başka türlü alışkanlığı olan birisi geliştirmiş olamazdı zaten.:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104619]Bir de gece kısa girme sebebim.Dow dün 100 puan artı olmasına rağmen sabah nikkei yüzde 3 artıdan yüzde 0.5 eksiye geçti.Buradaki sert satış aynı başka yere de tüm borsalara da gelebilir.İmkbdeki alış da fos çıkabilir.Hem dowun az önce 70 puanını yedik.Artarsa onlar artmak zorunda değiliz.[/QUOTE]
gözün kör olmasın gökhan..:..: sabah, bu borsa 40.000 olacak sakın kapatmayın longları diyen sen değil miydin..:..:.dng
bende 40.000 bekliyordum gerçi..:..: nedense içimi bir huzursuzluk kapladı ve kapattım longları..
[quote=marakes;104617]ben de göremedım asagı ,tahmınım yarın yukarı acıp hızlıca ımkb de de bı yukarı gostermeyle asagı basma olabılr dıyorum eger duscekse..neden flatim o hıza muhtemelen yetısemem o kadar becerıklı deıglım daha:)[/quote]
Ben dowdan 7800 bekliyorum.Sert düşmeli.Teknik öyle diyor.
[quote=unlimitted;104623]o [COLOR=darkred]duayı[/COLOR] başka türlü alışkanlığı olan birisi geliştirmiş olamazdı zaten.:D[/quote]
beddua:..::..:
ve galiba bu dow cortlayacak
[quote=jerfin;104624]gözün kör olmasın gökhan..:..: sabah, bu borsa 40.000 olacak sakın kapatmayın longları diyen sen değil miydin..:..:.dng
bende 40.000 bekliyordum gerçi..:..: nedense içimi bir huzursuzluk kapladı ve kapattım longları..[/quote]
Olsun daha nice 40000ler bekler nice günler yaşarız.Hele bi imkb10000 görsün de sonrasına bakarız.Gece çöküş var burada.Ben izleyemeyecem böyle zevkli seansı.Sen güzelce izle emi.Hadi görüşürüz.
[quote=jerfin;104624]gözün kör olmasın gökhan..:..: sabah, bu borsa 40.000 olacak sakın kapatmayın longları diyen sen değil miydin..:..:.dng
bende 40.000 bekliyordum gerçi..:..: nedense içimi bir huzursuzluk kapladı ve kapattım longları..[/quote]
ben de hem mbm abi kısada ,dolares de flat olunca, etkilendim galiba flatledim:..:.lelele:..:gökhan saolsun çok çoşkulu, gerci piyasa da ole..ama alıştık artık vob cunun hası 180 derece dönerken aynı anda kendi etrafında 360 derece dönebilendir:..:
şaka bi yana kimse kimseye küsüp de yazmayı bırakmasın..birbirimizi yemeden piyasayla ugrasalım yeter..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;104628]Olsun daha nice 40000ler bekler nice günler yaşarız.Hele bi imkb10000 görsün de sonrasına bakarız.Gece çöküş var burada.Ben izleyemeyecem böyle zevkli seansı.Sen güzelce izle emi.Hadi görüşürüz.[/QUOTE]
kıprısta nerden izleycen seyansı ey gökân .dng okadar şeyi guççük laptop ekranındanmı yapayon yoksa :eek:
benim karşımda 3 dene goca ekran var halen az geliyor
[quote=fXci;104630]kıprısta nerden izleycen seyansı ey gökân .dng okadar şeyi guççük laptop ekranındanmı yapayon yoksa :eek:
benim karşımda 3 dene goca ekran var halen az geliyor[/quote]
Ucunda para olduktan sonra yeni internet bile kurdururum.Bakacaz ücretli wireless varmış.Ayarlayacaz bir şekil.Dow 2 3 saat içinde 8000 üstü olmazsa kriz geri gelir.:..:Bizimkiler yalnız kalmasın diye gidiyorum.Yoksa beni Girne mirne kesmez.Ben sevmiyorum öyle otel havuz mavuz.Ama yüksek binalara bayılırım.Newyork güzeldi.