[quote=selçuklu;340249]:D:D:D:D....EED .... live .. sağlığı yerinde .. :D:D[/quote]
Aman diyeyim patron..Ona iyi bak..Velinimetimiz o..Acil 15000 puan lazım:::
Printable View
[quote=selçuklu;340249]:D:D:D:D....EED .... live .. sağlığı yerinde .. :D:D[/quote]
Aman diyeyim patron..Ona iyi bak..Velinimetimiz o..Acil 15000 puan lazım:::
Grafı öne alalım :)
[QUOTE=bull market;339472][IMG]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/4985.jpg[/IMG]
Şimdi yaşanan C4 dalgasında, 72000 den geçen hareketli ortalamanın altına sarkmasını bekliyorum, 72000 altında long denenebilir, hatta long poz alırım ve 5 süresince long trade ederim...
Şu anda C4 ün oluşumu mavi okla bir önceki C4 oluşumundan biraz farklı olabilir ama sonuçta 72000 altına sarkması normal olur:)
Mart ayı dert ayı sonuçta, C4 Mart ayında tamamlanır...saygılar...[/QUOTE]
72000 altında 69000 i garanti görür diyorum...
Buna göre sanırım 65000 i göremeyebiliriz sonra hüsrana uğramayalım derim:)
Max 66000 civarından yukarı hareket başlar öngörüsündeyimdirrrrr:..::..::..:
okuldan geldim..piyasalara bi bakayım dedim..patron ne olmuş böyle ortalık kan revan..avrupa canlı iken biz böyle olalım yuh diyorum..
günlük grafikler net 3.3nü gösteriyor gibi...eğer doğru ise dolar desteği falan kalmaz...
patron sence 1 mi bitti yoksa 3.3.mü başladı?
[quote=dede2;340362]okuldan geldim..piyasalara bi bakayım dedim..patron ne olmuş böyle ortalık [COLOR=red]kan revan[/COLOR]..avrupa canlı iken biz böyle olalım yuh diyorum..
günlük grafikler net 3.3nü gösteriyor gibi...eğer doğru ise dolar desteği falan kalmaz...
patron sence 1 mi bitti yoksa 3.3.mü başladı?[/quote]
kan bile kırmızı değil karakan:::
bizim casaubon olsa ....Acil toplantı istiyorummm.. derdi...
patron bi ara kanalizasyon topiğine attığın uzun vade grafiğini buraya atabilirmisin..
--- Buralardan yarın teperse c4 ün 3. dalgası bitti c4 ün 4 ü için tepiyor demek lazım:)
--- Yok düşüş devam ederse tek ayak çok uzun 3 ve tepkiyle 4. dalga.... daha sonra ikinci ayak için düşüş ile kısa kalan 5 ile Mart ayını tamalayabiliriz:)
Lira Ekim ayından bu yana yaşadığı yüzde 11'lik kayıpla, gelişen ekonomiler arasında en fazla değer kaybeden para birimi oldu. Ayrıca, 29 Ekim'de uluslararası piyasalarda işlem gören Türk tahvillerinin faizi 4.53'ten, yüzde 5.81'e çıktı.
Türkiye’nin dış ticaret açığı Ocak ayında 7.3 milyar dolara çıktı. Bir yıl öncesinde bu rakam 3.9 milyar dolardı. Aralık ayında da açık 8.7 milyar dolar olmuş ve beklentileri aşmıştı.
[QUOTE=dede2;340362]okuldan geldim..piyasalara bi bakayım dedim..patron ne olmuş böyle ortalık kan revan..avrupa canlı iken biz böyle olalım yuh diyorum..
patron sence 1 mi bitti yoksa 3.3.mü başladı?[/QUOTE]
patron yarın ... saatlik grafı güncelleyecem ... yarın bakarız ....
[quote=selçuklu;339426]majörde ... sıkıntı yok .... graf belli ... .zaman belli .. .. wave 3 salınıyor ... :o:o::::::
son drum ...
[IMG]http://www.ressim.net/61/upload/8a3b450c.png[/IMG][/quote]
tebrikler patron.. wave 3 şanına yakışır şekilde ilerliyor...brv.brv
iyi ki almadık o pivanlari selçuk abi....brv
Sayın patron senin trading literatürüne katmış olduğun SelWave metodundan çok faydalanıyorum.. Üstelik aynı EW gibi fraktalik yapıda olduğundan tüm zaman dilimlerinde kullanılabiliyor.. Aşağıda günlük ve 15dk'lık graflar üzerinde SelWave sayımım var... Buna göre dalga hedefi: 25 (25.000 falan değil, direkt 25) :))) :..:
Haftalık graf sayımım...
[img]http://666kb.com/i/bren07ohmpe868frb.gif[/img]