-
:D:D[quote=SEYYAH;104704]kucaktasın PY...
HİSTEM/[B][COLOR=red]profit[/COLOR][COLOR=blue]erol[/COLOR][/B]...15 dk...
24.12.2008-13.04.2009 arası test sonucu aşağıda...son 3 günü test edemedim alık MS algılamıyor 3.000 pıvan kadar daha karı var 14-16 nisan arası.bınıda eklersek 4 ayda [B][COLOR=red]30.500[/COLOR][/B] pıvan NET getirisi var...aylık ortalama 7.500 pıvan ediyor...daha mükemmeline sahip arkadaşlar vardır mıtlaka.bişey demiyoruz.fekat bırakın aylık 7.500 pıvanı düzenli 4.000 pıvan bile dehşet bir getiri yapar yılda.
5 min çok hızlı benim için 60 min. de çin işkencesi kimi...bu iyi 15 min ben sağdan sağdan giderim bununla...hem 15 min ile geceye poz taşınabilir.çoğunlukla yönü doğru biliyor çünkü...:D:D
Sazan ağbey,Asti,Larossian,fXci fikir verin iş yapar mı bı sistem? uyacağım bına ben histemle trade etmeye devam edersem genç yaşımda ihtiyar olacağım...
asti bizimde sistemli olmamız lazım yoksa gurda guşa yem olabilirik.ama sistemli olursak gurt biz oluruk kuşta PY :p
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs538.xs.to/xs538/09164/histem15summary489.png[/IMG][/URL]
[URL="http://xs.to"][IMG]http://xs538.xs.to/xs538/09164/histem15157.png[/IMG][/URL][/quote]
Pambıkkk, hasta etme adamı sabah sabah..ne bu böyle 4 ayda 30000 falan.. berbatmış..hatta çok kötüymüş..sen onu bana gönder ben modifiye edeyim birşeye benzesin:D:D:D:D pambıkk dalgamı geçiyosun...ayda 7500 oldukça iyi..velakin komisyon oranını girmemişin..onu da gir...Bir de ben MS i bilmiyorum o yüzden şunları soracağım..
1) Bu 1 kaldıraçla yapılan hesapmı...puandan bahsettiğine göre öyle olmalı..
2) Piramitlimi piramitsiz mi
Average profit/average loss neden NA çıkmış? Bu önemli bir gösterge.Diğer sayılardan gördüğüm bu herhalde 2.35 civarı bir şey...bu anlamda iyi değil..
Ama 4 ayda 30000 puan dünyanın her yerinde iyidir ... bir de ben şuna bakarım..zararlı işlemlerde tek seferde "geçirdiği" zarar max. ne olmuş...??
Ama dediğim gibi sen bi gönder onu ben rektifiye den geçiriyim
-
Sn Seyyah sistemin grafik resmi nasıl? Bugun city ve ge bilançoları saati belli değilmi?
-
[quote=emrehan;104702]1994 1997 yıllarında gitmistim sıcaktan saat 15 ten sonra herkes dukkanının
kapatıyor tembeller biz yani turkleri pek sevmiyorlar vergi yoktu bedava sagdan direksiyonlu luks araclar insallah ıslah olmuslardır simdi[/quote]
Islah olmamışlar.Aynı ingiliz sistemleri geçiyor hala.Günaydın herkese.Bu arada buradaki en önemli güzellik trafik kurallarına uyuyor herkes.Yollarda köy yolunda bile eds sistemi var.Direği adamlar ormanın içine sokmuş yol izliyorlar.
-
[quote=Astatin;104708]:D:D
Pambıkkk, hasta etme adamı sabah sabah..ne bu böyle 4 ayda 30000 falan.. berbatmış..hatta çok kötüymüş..sen onu bana gönder ben modifiye edeyim birşeye benzesin:D:D:D:D pambıkk dalgamı geçiyosun...ayda 7500 oldukça iyi..velakin komisyon oranını girmemişin..onu da gir...Bir de ben MS i bilmiyorum o yüzden şunları soracağım..
1) Bu 1 kaldıraçla yapılan hesapmı...puandan bahsettiğine göre öyle olmalı..
2) Piramitlimi piramitsiz mi
Average profit/average loss neden NA çıkmış? Bu önemli bir gösterge.Diğer sayılardan gördüğüm bu herhalde 2.35 civarı bir şey...bu anlamda iyi değil..
Ama 4 ayda 30000 puan dünyanın her yerinde iyidir ... bir de ben şuna bakarım..zararlı işlemlerde tek seferde "geçirdiği" zarar max. ne olmuş...??
Ama dediğim gibi sen bi gönder onu ben rektifiye den geçiriyim[/quote]
asti,
kaldıraçsız hali bu, piramit filan yok,adamı hasta etme.N/A olayına geline şimdi sen söyledin diye elimdeki sistemlerden birkaçına daha test ettim o kısım hep N/A çıkıyor sanırım MS ile ilgili birşey bu.sistemin açığı değil yani.o gördüğün 2,35 nedir bilmiyorum.
işlem başına ortalama karı 536 puan maksimum karı 2.600 puan
ortalama zarar 170 puan maksimum zarar 975 puan (ilgili sürede grafta baktım burada bir GAP yemiş o nedenle bu kadar büyük zarar)
lem sermaye eğrisine baksan.ne kadar istikrarlı çıkıyor.yani düzenli kar ederek gidiyor.pozisyonda terste kalmış adamın kalp elektrosu gibi olanlarınıda gördük biz sermaye eğrilerinin :p
-
geceki 37475 kısaları 37500 uzuna çevirdim..sat verene kadar uzun....
-
günaydın,bol kazançlar....
-
400 den ikinci işlemler benim vaybe.Öylesine yazmıştım.Tatil bedavaya geldi..dng:D.Bugün dönüş günü olabilir.
-
günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...
-
Çöker burası..kom.lelele:..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;104714]400 den ikinci işlemler benim vaybe.Öylesine yazmıştım.Tatil bedavaya geldi..dng:D.Bugün dönüş günü olabilir.[/quote]
kesin diil mi lo? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
olabilirli bi cümle kurdu gökhan başımıza daş yaaaacak! :..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;104716]Çöker burası..kom.lelele:..:[/quote]
heh şöyle be. silkelen ve kendine gel.
diğer olabilirli cümleyi okuyunca dedim buna kıprısta bi haller olmuş :D
-
Bizim kapanışa göre dow artıda epey.Biz eksideyiz.Demekki yes şelale no ralli.Garan pis verdi.Bu arada merkez bankası show yapıyor ama elinde patlatabilirler ülkenin.Öyle ucuz faizi pek sevmez yabancı.Piyasa canlansın diye eşşeğe su kaçtı.