yes şelale no ralli, no haşhaş yes vitamin, hiç marıhuana yok kokain....böyle bir tekerleme vardı küççükken söylerdik...şelale şelale...selçuklu, vursana sopayı şua patronn...ahhahahahaah :)
Printable View
yes şelale no ralli, no haşhaş yes vitamin, hiç marıhuana yok kokain....böyle bir tekerleme vardı küççükken söylerdik...şelale şelale...selçuklu, vursana sopayı şua patronn...ahhahahahaah :)
Gunaydın arkadaslar, iki sorum olacak, takıp eden arkadaslar yanıtlarsa cok mutlu olurum,
1- acılısta fdow kactı,
2- spot 100 ve 30 en yuksek nereyı gordu,
tesekkurler.
[QUOTE=tuareg;104745]Gunaydın arkadaslar, iki sorum olacak, takıp eden arkadaslar yanıtlarsa cok mutlu olurum,
1- acılısta fdow kactı,
2- spot 100 ve 30 en yuksek nereyı gordu,
tesekkurler.[/QUOTE]
1- fdow 8030 civarıydı..
2- xu100 29841, xu030 38262 değerlerini gördü en yüksek
En fulunden long.
[quote=GOKHANFINDIK;104747]En fulunden long.[/quote]
ayıbediyon:D:D
Vaz geçtim en fulunden short.
[quote=GOKHANFINDIK;104749]Vaz geçtim en fulunden short.[/quote]
ayıbetmiyon :)
bugün yatay piyasa var... gökhan, akşama kadar 100 kere full long, full short olur..:))
Bugun abd de vade sonu mu?
(bugun sorma gunum mu nedır, )
Long uleyyn.Ayıp mı ettim baba?
Bir de tahmın ekleyeyım bari, coğunluk 29500den kar satısı bekledığı ıcın rahatlıkla 30500ler denenecektır (bence).
[quote=tuareg;104754]Bir de tahmın ekleyeyım bari, coğunluk 29500den kar satısı bekledığı ıcın rahatlıkla 30500ler denenecektır (bence).[/quote]
bence soru sormaya devam et tahmin yapma reco :) şortuz malum..ne öyle 30500 falan