Belki okumayanlar vardır, Y. Erdinç sitesinde 100 için 28 250 aşağı geçilmediği sürece 32 000 hedef olarak vermiş.
Printable View
Belki okumayanlar vardır, Y. Erdinç sitesinde 100 için 28 250 aşağı geçilmediği sürece 32 000 hedef olarak vermiş.
[QUOTE=tuareg;104752]Bugun abd de vade sonu mu?
(bugun sorma gunum mu nedır, )[/QUOTE]
evet, öyleymiş..
[QUOTE=Astatin;104755]bence soru sormaya devam et tahmin yapma reco :) şortuz malum..ne öyle 30500 falan[/QUOTE]
sistemin long, sen short....dng.dng
[quote=jerfin;104758]sistemin long, sen short....dng.dng[/quote]
Long devam yapılmalı sanki.Alıyorlar.Dax max halt yemiş.
fulu+fullu long
Hasan kurtulmuş kriz hikaya der kılıfına uydurma.Altını al borsayı sat,borsayı al altını sat.heheh
olmadı..full+full short
vazcaydım fulllll long
[quote=Astatin;104755]bence soru sormaya devam et tahmin yapma reco :) şortuz malum..ne öyle 30500 falan[/quote]
Basarılı tradelerını takdırle ızlıyorum sevgılı kardesim, fazla zarar yazmıs değilsin, ancak borsada hep boyle olmustur, bır beklentı yayarlar, hatta senaryo gercekleşıyor gıbı hareketler sergılenır sonra tam tersı, ben cıddı cıddı 30500lere sert bır cıkıs ve az bı realızasyon sonrası 31000 uzerı bır endex beklıyorum 1 hafta ıcınde. yurtdısı desteklerse tabıı kı.
Eger abd de vade sonuysa, bugun gelecek verıler de piyasayı desteklerse dow 8240 denemesı yapar, bız de 30500lerı goruruz.
(tamamen sallama bır yorum)
hepsi şaka [B]sistem alda..çarşambadan beri..[/B]
[quote=Larossıan;104761]Hasan kurtulmuş kriz hikaya der kılıfına uydurma.Altını al borsayı sat,borsayı al altını sat.heheh[/quote]
hasan kurtulmuş nerde yazıyo şimdi?
Yav jerfin bi oturamadık yerimizde hamdolsun long deyip.Ne bozuyorsak pozisyonlarımızı.Vade sonu showu yapacaklar işte anlaşıldı.Daha ne yoruyoruz kendimizi.