-
[QUOTE=SEYYAH;104814]eğer bir tur daha atarlarsa yukarı 1000/1500 puanlık falan...katliam olur...pastaya bakarsak ha bire shortluyor diğer SATIŞ...ve şu an bir tıkanma,yukarı gidememe görüntüsü var.DAX gitti bize gidemiyoruz diye verenleride arada doğrarlar mı acaba?
bende daha fazla mecali kalmadığını düşünüyorum ama korkulur bunlardan.aman diyim...[/QUOTE]
yukarı hemen hemen 2000puana yakın marj var bence..
-
1000 puand duzelsek fena olmaz aslnda..göstergeler duzelsn yanı derdim o:)
-
bu daxcı dakilern iştahına da hayranım..%^den asagı hıc marj yok ve cogu net aynı yönde hareketler
-
[quote=Astatin;104815]his yapma hasta etme adamı pambık..bulmuşun %45678949 yapan sistemi..daha ne uğraşıyon bu fuzuli işlerle ge ymil citiymiş dax mış falan falan....gözlerini ekrana dik v eyeni bir ok çıkasını bekle...:D:D[/quote]
eyle ediym zati şu an sen ne sandın...tızım kırı artık...bılmışım 15 min.sistemi hayallerimi süsleyen sistemdi bı :p
asti geçen gün hani bana şey demiştin şeref,çocuk filan aynı şey senin içinde geçerli anlıyorsun değil mi?şerefe söyle çocuğuda getirsin gelirken diyorum yani :..:
çok anlayışlısın asti :..:
-
Bunlar cuma verenleride alırlar sonra götürürler.:..:
-
mc ciler ı ekarte etmeden düşüş beklememek lazım zaten
-
Ralli çiziği değdi.hahaha
-
900 2000 lot cuvarı daha calısrsa usutnde kalıp kalmaması yön tayını nı netlestrıcek
-
xu100 de 30.000 zorlu bir direnç... ancak sabah gapı ile kırdırabilirler orayı gibi geliyor.. göstergeler bu kadar yorgunken seans iinde kırdırabilirlerse de helal olsun derim...
-
bu bölgede en iyisi flat izlemek, yada sisteme sıkı sıkı sarılmak...
-
kademeler göre bakınca 750 cıvarndan toplanan mallar 900 cıvarnda teslım edılmıs..sımdı yenı den toplama olcak mı gorucez