-
[quote=mbm;104840]sat verdi diye geçtim... üst peryotlar alda oldugu için netini bilmiyorum.....
al derse tekrar alırım.....
ama sattıgım yer tam sat yeriydi.......
bakalım kısalar ekmek yedirecekmi......:)[/quote]
mutlak yedirecektir ama ne kadar ekmek onu siz bilirsiniz
-
çizikta eğildi tutacaktır abka.
-
çizelim artık şu endeksin postunu! bu sefer pramit yapacagım..sistem peşpeşe(kademeler düştükce) sat verebiliyor..[B]her yeni sat [/B]okunda biraz daha ekstra kısa acacagım...
-
beklentiler bitti artık,realize zamanı [B]bence...[/B]
-
[QUOTE=abka;104838]şimdi sistemli kısa oldu..[/QUOTE]
onceki gonderı de uyumsuzluğu gormustunuz. tebrıkler sn abka
-
trend yukaryıyken gelen CORT sinyalleri zayıf olur. longcu silkeleme fırsatlarıdır dikkat edin
-
[quote=abka;104843]çizelim artık şu endeksin postunu! bu sefer pramit yapacagım..sistem peşpeşe(kademeler düştükce) sat verebiliyor..[B]her yeni sat [/B]okunda biraz daha ekstra kısa acacagım...[/quote]
O zaman seni sol şeritte görmek isterük
-
Ben ekrana bir döndüm ne göreyim.Aracı kurumda ablayı aramıştım 37900 demişti aha bizim shortlar ayvayı yedi.Yemek yerken aramıştım kalktım masadan ekrana geldim.Yav dow uçmuş acaba diyorum yanlış mı görüyor gözlerim diye.Bir baktım 37500 yanıyor.Bir daha baktım meğer dowu alırken bize çakmıslar.37775 short devam asla bozulmamalı artık.Bu baskıya burası acayip çökecek.
-
yinede burası [B]gri [/B]alandır..salı,çarşamba gibi yaptırmasınlar....herşeye ragmen temkinli olmalıyım..
-
[quote=GOKHANFINDIK;104848]Ben ekrana bir döndüm ne göreyim.Aracı kurumda ablayı aramıştım 37900 demişti aha bizim shortlar ayvayı yedi.Yemek yerken aramıştım kalktım masadan ekrana geldim.Yav dow uçmuş acaba diyorum yanlış mı görüyor gözlerim diye.Bir baktım 37500 yanıyor.Bir daha baktım meğer dowu alırken bize çakmıslar.37775 short devam asla bozulmamalı artık.Bu baskıya burası acayip çökecek.[/quote]
tam Gokhan nerde onun bazı goruşlerıne ıhtıyacım var dıyorudm ıs ve garantı aşagı rakamı kac kardeş
-
[quote=misafir;104780]sayın gökhanfındık 1 kontrat için komisyon,bsmv,nema,cartcurt.. toplam nekadar ödüyorsunuz (net) ??[/quote]
Değişiyor.
-
[quote=jerfin;104786]xu030 37.000 altına inmedikçe bu piyasa dönmez aşağı, ufak düzeltmelerle yoluna devam eder...[/quote]
Tahminim bugün 36500 kapatacaz.