[quote=SEYYAH;104895]fdow bana mısınj demiyorki arkadaş...yerinden kımıldamıyor...[/quote]
Çakacaklar da ondan.37000 altı net banko..lelele:..:.kom
Printable View
[quote=SEYYAH;104895]fdow bana mısınj demiyorki arkadaş...yerinden kımıldamıyor...[/quote]
Çakacaklar da ondan.37000 altı net banko..lelele:..:.kom
iş c 4.3 garan 3.08 ..kırılımları onemlı garan tam emın degılım de .iş 4.3 onemlı gozukuyo
[quote=GOKHANFINDIK;104899]Ağzından bal damlıyor.Salya sümük boğa kanı içecem bugün canım çekti.Az ayı eti yemedi kendileri.Ben arada hem ayı eti yedim hem boğa kanı içtim.İdare edin.:D:DBugün kurbanlık koyun günü.:D[/quote]
iyi de kardeş Boga eti yesen ayı kanı içsen olmuyormu? ayı eti ıyyyyy
kablosuz agdan baglanıpda matriks donmayan varmı
[quote=berdush;104889]ewt arkadaslar
vob-30 nisan ve usd nisan fiyatlari alabilirmiyim zahmet olmazsa[/quote]
usd 1,6150 alişta, vob 37,425 satista
[quote=truva;104904]kablosuz agdan baglanıpda matriks donmayan varmı[/quote]
evet baglntı problemım bulastı en sonuda
[quote=SaNCaKTaR;104903]iyi de kardeş Boga eti yesen ayı kanı içsen olmuyormu? ayı eti ıyyyyy[/quote]
He öyle de oluyor.Sadist yaptı bu vob beni.Tamam onu da deneyecem.Doğru diyon.Ama Boğa olduğumda ayı eti yiyemeyebilirim hem.Çünkü otobur boğa.:..:.lelele
al bide burdan yak
[IMG]http://i43.tinypic.com/s3oktd.png[/IMG]
[QUOTE=SEYYAH;104895]fdow bana mısınj demiyorki arkadaş...yerinden kımıldamıyor...[/QUOTE]
Dün yayınladığınız sistem sat verdimi ?
Manipülasyon tanımını okudum da ne salakça tanım o ya.Piyasaya baskı yapmak manipülasyonmuş.Arz ve talep baskısını çok yapmak yasakmış.Eee şimdi vobta ne oluyor.Bu şekilde manipülasyon falan ceza yemez.Hikaye.Sadece bilinçli haber yayanları bulabilirler.Böyle tanımlama mı olur be.Piyasayı satış baskısında inletmek manipülasyon oha.
37475 satış
1,615 satış
[quote=marakes;104896]matrıks bı tek ben de mı dondu şimdi..pekı sole sorıym soruyu gedikte olup da matrıks ı donan varmı?[/quote]
gediğin verdiği derinliksiz matriks kullanıyorum..bi sorun yok şuan