Lehman 0.26 cent oldu...ilginçtir Soros 15 dolar civarından LEHMAN hisselerini artırmıştı 17 Ağustostaki haberde...
Printable View
Lehman 0.26 cent oldu...ilginçtir Soros 15 dolar civarından LEHMAN hisselerini artırmıştı 17 Ağustostaki haberde...
fdow karabatak gibi daliyor. amerika ne krizler ne batislar gordu hepsini cozdu buradami bogulacak kucucuk lehman amerikayi batiracakmi simdi. bizim py hala almaca vermece oynuyor. dunyanin en barbat py si olarak aday gosteriyorum.
[QUOTE=sentinus;34281]Lehman 0.26 cent oldu...ilginçtir Soros 15 dolar civarından LEHMAN hisselerini artırmıştı 17 Ağustostaki haberde...[/QUOTE]
Kesinlikle şu an da yahudiler toplamaya başlamışlardır, global oyun bu, borcu var diye şirket iflası olurmu, Borcu varsa, birisi öder.Ve alır.
Milletide bu dangalak haberlerle uyuşurdular.
Benim fabrikam varsa şu an, borcu var diye iflas mı edeceğim, birisine satarsın, ucuz ,pahalı.
Tam bir çadır komedisi yaşıyoruz şu an...
Bu dow artı yapar ama artı kapatırmı bilmem, saygılar.
Heeehe, çadır komedisi, bizim çadırdakilere de gün doğmuş oldu tabii sn. teo
[QUOTE=teo;34283]Kesinlikle şu an da yahudiler toplamaya başlamışlardır, global oyun bu, borcu var diye şirket iflası olurmu, Borcu varsa, birisi öder.Ve alır.
Milletide bu dangalak haberlerle uyuşurdular.
Benim fabrikam varsa şu an, borcu var diye iflas mı edeceğim, birisine satarsın, ucuz ,pahalı.
Tam bir çadır komedisi yaşıyoruz şu an...[/QUOTE]
Bu adamlar (Soros filan) hisselerini daha önce satmış olmasın ya da put opsiyonu filan...Yalandan bir haber geçtiler belki Soros hisselerini artırdı diye yemlemek için...Önce fabrikanızın hissesini açığa satın ya da opsiyon yapın sonra yalandan bir haber verin basına şirketim battı diye sonra aşağıdan toplayın hisseleri...güzel iş valla...:D
Geceye uzun!
GOLDMAN 140 DOLARDAN TEKRAR DÖNDÜI !
Yarin bilanco öncesinde shortcular GOLDMAN da covering yapmaya
başladılar. Bu yüzden 140 lara kadar giden GOLDMAN şu an 149 da.
geceye kısa
Bu lehman işi daha sürer demiştim zaten, fakat bizimkiler biz kısada değiliz diye fırsat bildi düşürdü piyasayı, başka zaman olsa ancak akşam dow açılışında düşerdi, ne biçim iş, 45000 altı hala kısa der, fakat yarın 45200-45300 açılış olması muhtemel, dow un düşüşünü fiyatladık, çok absürd çıkarsa yarın bizde hareket olur, değilse olmaz, olmayacağına göre yaraın yatay oluruz, fakat lehmanında yarın öğleden sonra kurtarır bunlar, dow o vakit düzelebilir, saygılar.
geceye 625 ten 1/3 poz uzun sistemsiz duygusal
Sn. bozok ne yaptınız?
Geceye 1/2 uzun 44700den...
geceye yarım uzun girdim...son işlem...44475.....
geceye uzun
uzuna devam bull kardeş yarın bir sürpriz olurda yukarı yaparsak elimde biraz kontrat kalır yoksa hepsi mc olacak
[QUOTE=sentinus;34286]Bu adamlar (Soros filan) hisselerini daha önce satmış olmasın ya da put opsiyonu filan...Yalandan bir haber geçtiler belki Soros hisselerini artırdı diye yemlemek için...Önce fabrikanızın hissesini açığa satın ya da opsiyon yapın sonra yalandan bir haber verin basına şirketim battı diye sonra aşağıdan toplayın hisseleri...güzel iş valla...:D[/QUOTE]
Bak bu aklıma gelmemişti, bir dönem bunu Adabank batıyor, diye Uzan gurubu yapmıştı, vatandaş para için sıraya girincede vade öncesi paranızı istiyorsunuz diye, Vade faizi ödememişti,
Bu da olabilir,Şirket borcundan kurtulur,
Yahudi dedimmi kıçını kapatacaksın.Ticaretin her fırıldağını bilirler...
herkese iyi akşamlar.
Kapanis: 44.650 Bendeniz geceye 45.025 den long !
Tam 45.025 den acilir yarin simdi butun gun yatay devam eder :confused:
Iyi aksamlar.
[QUOTE=teo;34297]Bak bu aklıma gelmemişti, bir dönem bunu Adabank batıyor, diye Uzan gurubu yapmıştı, vatandaş para için sıraya girincede vade öncesi paranızı istiyorsunuz diye, Vade faizi ödememişti,
Bu da olabilir,Şirket borcundan kurtulur,
Yahudi dedimmi kıçını kapatacaksın.Ticaretin her fırıldağını bilirler...[/QUOTE]
Bizim çadırdaki çingenede yahudi çingenesi olmasın :)
[QUOTE=bozok;34296]uzuna devam bull kardeş yarın bir sürpriz olurda yukarı yaparsak elimde biraz kontrat kalır yoksa hepsi mc olacak[/QUOTE]
Tamam ok, bende ellemiyorum bakalım noolecek:)
Şimdi dow sanırım bizimkilerin taktiğine sarıldı, iyi düştü, düştüğü yerde debelenir, debelenir, akşama 11150 civarı kapanış yapar :), 11150 +100 puan bizi yarın 1000 puan yukarı, -100 puan ise 1000 puan aşağı yapar diyebiliriz, şimdilik görülen bu, çadırdakiler ne düşünüyor onu merak ediyorum:), bikaç kontrata lehmanı batıracak değiller ya :) saygılar
yarım pozisyon kısaya devam:)
voba ılk basladıgımda 1 aylık 8000 puan cıvarı kazanmıstım ve dığer formda bu performansın na anlama geldıgını sormustum, genel olarak kar beklentısı nasıl dıye ve aynen sunu belırtmıstım, SIZCE DEGERMI YOKSA ATTIGIMIZ TAS URKUTTUGUMUZ KURBAĞAYA DEGMEDI MI?
Bazı arkadaslar da yanıt vermıstı, BIZ 2000-3000 PUAN ALALIM DIYE ALNIMIZI CATLATIYORUZ, BRAVO...
kendı kendıme sormustum, bırcok arkadas bunca verıye bunca sısteme rağmen nasıl olurda 2-3 bın puanı munasıp gorur...
Ancak kazın ayagının oyle olmadıgını partı kapatma davasında ısrarla short yapınca anladım...
Sayın TEO ya vob tradere ve bozoka gecmıs olsun dıyorum, ben cymadan flat ıdım, sankı o zararları kendım yazmısın kadar canım yandı, cok uzuldum, umarım en kısa zamanda telafı ederler...
VOB maalesef boyle bır yer ıste... zamanla kaybederek deneyım kazanacağız, yeterkı sağlığımızı (ruh ve beden) koruyalım yeterkı sermayeyı tuketmeyelım...
Araba devrıldıkten sonra yol gosteren cok olur, bırcık kısı bu arkadaslara lehman batarken nasıl uzun kalırsınız dıyebılır, iş olup bıttıkten sonra boyle nara atmak kolay ancak cumadan bence top ortadaydı tamamen, hafta sonu lehman kurtarılmıs olsa bu arkadaslar 3000 puan kar alacaktı. Benım gozum yemedıgı ıcın flat kalmıstım.
Yanlız, dow gwçwn gördüğü dibe giderse bizim minimum 41500 e gitmemiz lazım, iyi akşamlar.
haydi arkadaslar ilk haberi benden alin fed gosterge faizini 25 baz puan mecbur dusurecek!!!
yani gosterge faizi %1.75 indirecek.!!!!
birde yanina bir iki balli yalan haberle carsamba gunu borsalarin yonu :yü::yü:
fedın fazı ındırımı karanlıga kursun sıkmadan farksız olur bence, hem de son kursun... lehmanın batısı yuzyılın olayı ve etkısı bır fazı ındırımı ıle sınırlanamayacak kadar buyuk, sankı fırtına gelecek gunler daha da sıddetlenecek...
[QUOTE=kayahan;34307]haydi arkadaslar ilk haberi benden alin fed gosterge faizini 25 baz puan mecbur dusurecek!!!
yani gosterge faizi %1.75 indirecek.!!!!
birde yanina bir iki balli yalan haberle carsamba gunu borsalarin yonu :yü::yü:[/QUOTE]
hiçbir anlam ifade etemeyecek birşey, yenide değil sabahtan beri var.
senin gibiler yüzünden bugün birçok insan panik yüzünden margin yedi birazda sığlık var tabii.
hani nerde dowun yeni dibi, çöküş noldu.
vobla sınırlı kaldı yani herşey temianat yakma, sende buna çanaksın.
[quote=rcp;34308]fedın fazı ındırımı karanlıga kursun sıkmadan farksız olur bence, hem de son kursun... lehmanın batısı yuzyılın olayı ve etkısı bır fazı ındırımı ıle sınırlanamayacak kadar buyuk, sankı fırtına gelecek gunler daha da sıddetlenecek...[/quote] aynen bu yazdiklarinin altina imzami atarim.!!
ilk once imkb icin cenaze namazi kilinacak!!!!
2001 yilindan daha beter cokecek!!!
yavas yavas caktirmadan ayni bir ileri iki geri misali imkb'ye tivist dansi yaptiracaklar.
fedin faiz indirimi bankalara zarar yazırmaktan başka işse yaramaz, kredi maliyetleri % 2 zaten. zarar ederler. sadece piyasa oyunudur bu.
[QUOTE=kayahan;34310]aynen bu yazdiklarinin altina imzami atarim.!!
ilk once imkb icin cenaze namazi kilinacak!!!!
2001 yilindan daha beter cokecek!!!
yavas yavas caktirmadan ayni bir ileri iki geri misali imkb'ye tivist dansi yaptiracaklar.[/QUOTE]
sızınle aynı ongoruyu paylasıyor olmam benım ıcın acı verıcı sayın kayahan, uslubunuzu ve paylasım seklınızı hıc beğenmıyorum cunku. (lutfen bunu polemık konusu yapmayınız yapsanız da yanıt vermem, formun genel havası sıze zaten tavırlı bır de bu sebeple ınsanların canını sıkmak ıstemem)
[QUOTE=jelibon;34311]fedin faiz indirimi bankalara zarar yazırmaktan başka işe yaramaz, kredi maliyetleri % 2 zaten. zarar ederler. sadece piyasa oyunudur bu.[/QUOTE]
tamemn haklısınız ama fed de bırsey yapma geregı hıssedecektır, piyasayı memnun edecek anlık etkı faız ındırımı olur, pekı ya ters teperse, o zaman bombanın fıtılı ateslenmıs olacak kanımca.
[quote=jelibon;34309]hiçbir anlam ifade etemeyecek birşey, yenide değil sabahtan beri var.
senin gibiler yüzünden bugün birçok insan panik yüzünden margin yedi birazda sığlık var tabii.
hani nerde dowun yeni dibi, çöküş noldu.
vobla sınırlı kaldı yani herşey temianat yakma, sende buna çanaksın.[/quote][url]http://finance.yahoo.com/actives?e=nq[/url] tikla beles incele canli canli!!!
daha saat 23:00 'e cok var!!!! bunun yarinida var gece sen gor japonya borsasini!!!
[QUOTE=rcp;34305]voba ılk basladıgımda 1 aylık 8000 puan cıvarı kazanmıstım ve dığer formda bu performansın na anlama geldıgını sormustum, genel olarak kar beklentısı nasıl dıye ve aynen sunu belırtmıstım, SIZCE DEGERMI YOKSA ATTIGIMIZ TAS URKUTTUGUMUZ KURBAĞAYA DEGMEDI MI?
Bazı arkadaslar da yanıt vermıstı, BIZ 2000-3000 PUAN ALALIM DIYE ALNIMIZI CATLATIYORUZ, BRAVO...
kendı kendıme sormustum, bırcok arkadas bunca verıye bunca sısteme rağmen nasıl olurda 2-3 bın puanı munasıp gorur...
Ancak kazın ayagının oyle olmadıgını partı kapatma davasında ısrarla short yapınca anladım...
Sayın TEO ya vob tradere ve bozoka gecmıs olsun dıyorum, ben cymadan flat ıdım, sankı o zararları kendım yazmısın kadar canım yandı, cok uzuldum, umarım en kısa zamanda telafı ederler...
VOB maalesef boyle bır yer ıste... zamanla kaybederek deneyım kazanacağız, yeterkı sağlığımızı (ruh ve beden) koruyalım yeterkı sermayeyı tuketmeyelım...
Araba devrıldıkten sonra yol gosteren cok olur, bırcık kısı bu arkadaslara lehman batarken nasıl uzun kalırsınız dıyebılır, iş olup bıttıkten sonra boyle nara atmak kolay ancak cumadan bence top ortadaydı tamamen, hafta sonu lehman kurtarılmıs olsa bu arkadaslar 3000 puan kar alacaktı. Benım gozum yemedıgı ıcın flat kalmıstım.[/QUOTE]
Evet sn. rcp, sonuçta ilk önce kazandınız sonra kazanamadınızmı?, şimdi portföy ne durumda yani iyimi?
slm arkadaşalr bugün çok anten bi gün yaşadım sabah güne 8200 ytl zararla başladım gün sonu 250 ytl artı ile kapadım 4000 civarı da işlem var günü 1750 ytl civarı bi zararla kapadık. geceye pozum yok. çok pis ve yoğun işlemler yaptım telden. saolsun yat uzmanım çok yardımcı oldu. sanki direk hatta seans oldu. tel kapanmadı hiç. an ve an rakamları sundu bana.sabah 6 da eskdan çıktım ben saat 8 gibi bursadaydım adliyede işlerimiz vardı. avkatım onlarla uğraşırken bende size yazdım bi iki bursada uluyol da net kafeden. sonra bileciğe ordan orhaneline geçtik. adliyede işleri hallettik. yat uzmanı da saolsun telden sürekli aktif oldu benle aldık verdik verdik aldık. günü ölece kapadık. şans da bizden yanaydı. cehennemden böle kurtulduk bu gece:)
[QUOTE=bull market;34315]Evet sn. rcp, sonuçta ilk önce kazandınız sonra kazanamadınızmı?, şimdi portföy ne durumda yani iyimi?[/QUOTE]
Hala kapatma davasında yedıgım kazıgı telafı etmekle mesgulum, kendımce yenı stratejıler gelıstırdım, herkesın onerdıgı gıbı full pozısyon ölümüne pozısyonlardan falan vazgectım, dedım ya kazın ayagı öyle değilmiş:):)
Buyuk rısk almayı severım, ancak bu vobda olmuyor:D
Bir gecede adamı yolunmuş kaza cevırıyor namertler:D
[QUOTE=rcp;34313]tamemn haklısınız ama fed de bırsey yapma geregı hıssedecektır, piyasayı memnun edecek anlık etkı faız ındırımı olur, pekı ya ters teperse, o zaman bombanın fıtılı ateslenmıs olacak kanımca.[/QUOTE]
faiz indirimleri sırasında borsalar artmaz 2 senedir iniyor problem var anlamına gelir, başka şeyler bulmalılar. mesela 1 ay süren shortlama yasağını neden kaldırdlar, 4-5 ay devam etmeliydiler, yarın çıkarırlar.
Amerikan hükümeti resmen saçmaladı şu son olayda.
kendi kendine bir haftasonu masalı çıkardı, süre sınırı getirdi kendine, bu yapılanları gizlilik içinde halletmeliydi. sonrada beceremedi.
fennie fredie deki uluslararası risk ve sigorta riski
bu tip bankalarda olmadığı için el koyma olmamıştır, aslında doğrusuda budur.
yeni çözümler bulmalılar.
kapitalizimin acı yüzü hata yapanı cezalandırmalıdır, vobdada öyle hele TR gibi bir yerde sığlıktan ötürü flat girilmelidir her geceye , hergün 500-600 puan rahat alınır.
sevgiler.
fdow saatlik...
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img366.imageshack.us/img366/4794/fdowla6.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img366/fdowla6.png/1/][IMG]http://img366.imageshack.us/img366/fdowla6.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
fdow saatlik uyumsuzdu...ben grafiği hazırlarken almışlar biraz zaten......
vadelide uyumsuzdu kapanışda..onun grafiğinide atacagım...
Bana oyle gelıyor kı sorun sandıgımızda cok daha buyuk, kanser gıbı heryerı sarmıs, oyle kesılıp atılacak turden değil, belkı yıllar sonra ANLIK BUYUK COKUSU ENGELLEDILER dıyecekler sıstem yonetıcılerıne... Su an yaptıkları tsunamı dalgası yaratmadan zamana yaymak.
sanirim , kisacilara cumaya kadar yeni yasak gelebilir
vadeli saatlik....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/8699/asewuz1.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img519/asewuz1.png/1/][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/asewuz1.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
vadelidede saatlikler uyumsuz.....teyidli...
bu yüzden geceye yarım uzun girdim........
aynı durum spot30 dada var......