[quote=7410;104912]gediğin verdiği derinliksiz matriks kullanıyorum..bi sorun yok şuan[/quote]
problem derinlikte de zaten..verı onda cok oldgu ıcın donmayı da genelde o yapar..
Printable View
[quote=7410;104912]gediğin verdiği derinliksiz matriks kullanıyorum..bi sorun yok şuan[/quote]
problem derinlikte de zaten..verı onda cok oldgu ıcın donmayı da genelde o yapar..
sistem 500 de sat dedi sattım. hayırlı cumalar herkese:)
bu arada işlem gerçek sanal değil, haftanın ilk işlemi, son olma ihtimalide var:)
Bu borsa toparlanamaz bugün...
şelale hanım hu hu geldiysen üç kez 37500 çarp..
bu dow un da keleklerı bıtmez:)
ya yok, o şelale hanımı Allah kahretmesin gelemedi kaç gündür:D
[quote=hilm;104909]Dün yayınladığınız sistem sat verdimi ?[/quote]
evet SAT ta...[B]şimdilik[/B]...
ama yanlış sinyal olabilir...zati vurmuş paranın gözüne en son AL ile...yanlış olsa kaç yazar...:cool:
uyyy uyy ne vardı şunu 3/4 ay evvel bulsaydık :o
[quote=marakes;104913]problem derinlikte de zaten..verı onda cok oldgu ıcın donmayı da genelde o yapar..[/quote]
bazı modemlerde istediğin sayfaya öncelik veren bant aralığı ayarları var..belki bilen birinden yardım alıp bide o ayarları değiştirerek deneyebilirsin
[QUOTE=traderx;104918]ya yok, o şelale hanımı Allah kahretmesin gelemedi kaç gündür:D[/QUOTE]
ayak sesini duyuyorum sanki gelmesi yakındır..:D
[quote=7410;104920]bazı modemlerde istediğin sayfaya öncelik veren bant aralığı ayarları var..belki bilen birinden yardım alıp bide o ayarları değiştirerek deneyebilirsin[/quote]
tesekkurler butun altrnatıflerı degerlendrcem zaten bunu da bılmıodum..
400 satısta
[QUOTE=SEYYAH;104919]evet SAT ta...[B]şimdilik[/B]...
ama yanlış sinyal olabilir...zati vurmuş paranın gözüne en son AL ile...yanlış olsa kaç yazar...:cool:
uyyy uyy ne vardı şunu 3/4 ay evvel bulsaydık :o[/QUOTE]
Teşekkürler.
Sisteminiz yenidir, bir süre denemeden işlem yapmak istenmeyen sonuçlar doğurabilir.