-
[quote=unlimitted;104935]garanti de 14.000 satışta. karşı bacağı [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
e bir de fny'nin spotta en iyi satıcı olduğunu düşünürsek,
longcuların kendilerine destek olarak gördüğü fny her an kelek yapabilir.
sabah tek tuş (limitli emir bile değil, piyasa emri) olarak 1000'er 1000'er aldığı kontratları aynı şekilde satmaya kalkarsa büyük panik yaşanır.
yorumlarım pozisyonlarımla alakalı değildir.
sadece pozisyondaki arkadaşların körlüğünü gidermek amacıyladır.
pozisyona aşık olmak kötüdür. facialarla sonuçlandığını gördüm.[/quote]
finans onu yapmıycaktır..o zaman alıcılar urker..garan fınans sayesnde sattı bu kadar malı finans yalan ama garan gercek bence..
-
garan 3.08 ne yapcak bakalım
-
[quote=mbm;104933]kısa devam....:)[/quote]
Me too.üüüSadece dostlar alışverişte görsün diye ekranda duruyorum.Ciddiyetsizlik olmasın.Denize nazır izliyoruz bakalım.
-
5 den sonra 15 dakikalıkta sata gelmek üzere....sınırda
bugün dönüş günü olsun........ 8000 puan aşagı gelsin....:)
tepenin 200 puan altından kısalmış olalım....:)
-
[quote=marakes;104937]finans onu yapmıycaktır..o zaman alıcılar urker..garan fınans sayesnde sattı bu kadar malı finans yalan ama garan gercek bence..[/quote]
Bence hepsi yalan fiyat gerçek.Baskı varmı?Var ozaman full short devam.Yoksa beni finansın maliyeti garanın maliyeti ilgilendirmez.Zenginler malum züğürdün cenesini yormasın boşuna.üüü.dng.dng
-
her seferinde sisteme uyucam diye kendi kendime söz veriyorum ama şeytan giriyo kanıma ... 775 şort devam zor tutuyorum kendimi biran evvel kırsın şu 250 yi aşağı...
-
[quote=GOKHANFINDIK;104942]Bence hepsi yalan fiyat gerçek.Baskı varmı?Var ozaman full short devam.Yoksa beni finansın maliyeti garanın maliyeti ilgilendirmez.Zenginler malum züğürdün cenesini yormasın boşuna.üüü.dng.dng[/quote]
bu bi oyun ve bu da bi kural..kurallar gunluk degısıyo..:)
-
yukarı çekicekler sanki ya hissediyorum :) ama şort devam
-
[quote=GOKHANFINDIK;104942]Bence hepsi yalan fiyat gerçek.Baskı varmı?Var ozaman full short devam.Yoksa beni finansın maliyeti garanın maliyeti ilgilendirmez.Zenginler malum züğürdün cenesini yormasın boşuna.üüü.dng.dng[/quote]
sol şeride EFG geçsin bi 15.000 kontrat alsın da göreyim "kuruma vs'ye bakmayan" sağlam şortçuları...:)))
-
yakında abka-fon fevreye girecek.:)...akrabaların ısrarıyla 2-3 milyarlarının oranına göre onlar adına işlem yapacagım...bunların en ufak zarara tahammülleri yok..sıkıntı bastı..
-
sistem al diyene kadar kısa ama tırsııııııııı
-
al bide burdan yak
ANNA ZIESTENIM
[IMG]http://i39.tinypic.com/33a4ggk.png[/IMG]