[quote=mozkan;105123]bu bir espri ise iğrençtir, yok dini görüşse burada işi nedir?[/quote]
anlamadim , yapilan espriye bir cevapti sadece, dini gorus nedemek onu anlayamadim
alinti yaptigim gonderiye bakmanizi tavsiye ederim
Printable View
[quote=mozkan;105123]bu bir espri ise iğrençtir, yok dini görüşse burada işi nedir?[/quote]
anlamadim , yapilan espriye bir cevapti sadece, dini gorus nedemek onu anlayamadim
alinti yaptigim gonderiye bakmanizi tavsiye ederim
[quote=Astatin;105128]Assassin sanırım O ile RTE yi kastetti..başka bir şeyi değil[/quote]
ne anlasiliyorki baska halen anlayamadim ben alintida RTE yok mu
Pardon simdi tekrar okuyunca anladim,
evet RTE i kastettim, oyle bir espri de olmaz , boyle bir konuya da girmem , inancim geregi lafini etmeyi birak oyle bir seyi espri olarak bile dusunmem , bu yuzden nemek istediginizi anlayamamistim tekrar
yalnis anlasilmaya sebebiyet verdigim icin uzgunum :(
[quote=Astatin;105128]Assassin sanırım O ile RTE yi kastetti..başka bir şeyi değil[/quote]
Ben sadece Tayyip Erdoğanı kasttettim.Çünkü zırt bırt konuşup da hani imf ile gazlıyorya.Yoksa başka bir kastım yok.Elhamdulillah müslümanız.Ben yazarken takılıyorum.400 500 görmesi hiç umrumda değil.Ne olursa piyasa ona uymak lazım.
[quote=truva;105125]bugun dolar gunu galiba
orda cosku var[/quote]
Paritede hedef 1.25 dolardaki yükseliş pozisyon konusunda yanıltmasın.
Düşecez ve sert olacak.
[quote=aslan;105134]Paritede hedef 1.25 dolardaki yükseliş pozisyon konusunda yanıltmasın.[/quote]
parite 1.25 görürse, dolar garanti 1.78de demektir. :)))
canım dolarlarım benim, seviyorum sizi, ne varsa sizde var, yürüyün beeeee!:..:
[quote=unlimitted;105136]parite 1.25 görürse, dolar garanti 1.78de demektir. :)))
canım dolarlarım benim, seviyorum sizi, ne varsa sizde var, yürüyün beeeee!:..:[/quote]
1.2950 lerde saglam destek var
ecb faiz toplantısı ne zaman
Alış baskısı oluşmaya başladı dikkat edin.250 stoplu longum.No şelale yes ralli.Hemen satarım ayıları.
benim 15 dklık sistem fiyat 375 görünce al diye titriyo..350 olunca satta kalıyo..işşşallah sistemci çarpma günü değildir bugün :)
Dow 50 puan aşağıda sayılır bizde sebebini sonradan öğreneceğimiz alışlar var.Artı olmamalıydık.
37325 uzun.....
piyasa kesin short fakat kolay kolay hemen shortlayanlara yedirmezler...
sıkıştırabildikleri kadar sıkıştıracaklar...