-
[quote=urungu;105142]piyasa [B]kesin short fakat kolay kolay hemen shortlayanlara yedirmezler...[/B]
sıkıştırabildikleri kadar sıkıştıracaklar...[/quote]
o zaman öncelik LONG olur sizin yazınıza göre.şortlayanalara kolay kolay yedirmemek için piyasa yukarı çekilmeli değil mi?
o zaman kesin SHORT değil LONG oluyor...
-
[quote=mbm;105141]33325 uzun.....[/quote]
MBM.. sende genlerinde kısacısın..aklın 33 lerde kalmış baksaan:..:
-
sistem al deyinceye kadar longa geçmeyeceğim, kısaya devam.
-
İsc 30 kalktı kalkmamalıydı.Long devam.
-
[quote=SEYYAH;105143]o zaman öncelik LONG olur sizin yazınıza göre.şortlayanalara kolay kolay yedirmemek için piyasa yukarı çekilmeli değil mi?
o zaman kesin SHORT değil LONG oluyor...[/quote]
ellerinden geldikleri kadar tutmaya çalışıp, biraz yukartı çekip sonra algılamaları bozduktan sonra sert çakacaklar..
çok dikkatli olmak lazım...
-
[QUOTE=Astatin;105144]MBM.. sende genlerinde kısacısın..aklın 33 lerde kalmış baksaan:..:[/QUOTE]
düzelttim... .lelele
işlemi anında yazayım diye oluyor işte....:)
37325 uzun.....
-
asti cvp bekliyorum senden...mıralimi çok fena bozdun...mailbox müsaittir adamı hasta etme...
-
[QUOTE=urungu;105142]piyasa kesin short fakat kolay kolay hemen shortlayanlara yedirmezler...
sıkıştırabildikleri kadar sıkıştıracaklar...[/QUOTE]
bencede piyasa long emma kolay kolay yedirmezler sıkıştırıyorlar :p
-
Ben yesemde sistem yemiyor.:p:p
-
Cuma günkü baskı falan kalmadı.Hepsi tuz buz oldu.Full long devam.No şelale yes ralli.
-
uzun devam....
yok düşer.... yok çıkar..
yok yedirirler.. yok yedirmezler.......
ugraşmayın böyle şeylerle.... çubuklar gösterir her şeyi.......
takılın çubukların peşine......
nasıl olsa 5 dakika önce full düşer kısa derken ,5 dakka sonra düşmez full uzun diyorsunuz.....
o yüzden ugraşmayın yönle diyorum...... :)
-
sistemle birlikte 425 short cover ve long..histemle birilikte 525 long cover ve şort...duble dubleeee