-
-ABD'DE ''KARA PAZARTESI''
-DEMOKRAT PARTI BASKAN ADAYI OBAMA,
MALI KRIZIN SORUMLULUGUNU
BUSH YONETIMI POLITIKALARINA BAGLADI
-OBAMA: ''BUYUK BUNALIM'DAN BERI EN BUYUK FINANSAL KRIZ''
-CUMHURIYETCI PARTI BASKAN ADAYI MCCAIN ISE,
-''EKONOMIMIZ YETERINCE SAGLAM'' DIYEREK ABD BASKANI BUSH
ILE AYNI MESAJI VERDI...
Tahmin edildiği gibi hükümet borsalar çökerse seçimi kaybedeceğinin bilincinde ve tüm çabalara rağmen Lehman'ı çözemediler.Şimdi tahmin edilmesi gereken, yıllardır karaderili bir başkanla yeni bir dönem açılacağını hesaplayan ve buna hazırlananlarla muhafazakarların savaşını kimin kazanacağı.Obama yandaşları Ayılar 12 yi vurmaya çok yaklaştılar.Bush yandaşı boğalar ise son kale önünde set kurdular.10.828 altı gecelerin Ayısı değil Ayı oğlu Ayısı olmakta fayda var sanırım.
Bol şanlar hepimize...
-
ananı yiyim dow noluor lan uzun da bisürü adam var
-
[IMG]http://ichart.finance.yahoo.com/b?s=%5EBVSP[/IMG]
-
uzuncu arkadaşlarım yarın işimiz yine karışık, açılış gaplı olacak yine 1000 aşağı açılırda sonrası ne olur bilinmez bende bu işi bırakıyorum malesef 50 kontratla 51 binden long yapmıştım ama kol kesemedim hızlı düşüşler tamamen bitirdi size bol şans dilerim
-
[QUOTE=kayahan;34367]hadi kardeslerim yine yarin yon guneye dogru!!!!
korkmadan emniyet kemerlerinizi baglayarak :dü::dü::dü: yola devam durmak yok kazanmak var!!!!!
yarin imkb'nin orta diregi coker.!!!!:dü:.lelele.kom.dng[/QUOTE]
birde yalan söylüyorsun aracı kurumda çalışıyorum diye..
adam hiç profesyonel bir yorum yapmazmı ya..
mahalle agzıyla yazıyorsun...
yada dogrudur..aracaı kurumda çalışıyorsundur... çaycı falanmısın orda....
yada almanların bizim türklere yaptırdıkları işlerden birindemi çalışıyorsun...
yalan söylemek çok ayıp..çok...:D
-
geçmiş olsun gene sağlam geçirecekler bize yapcak bişi yok artık
-
Vaziyet ilginç...Cumhuriyetciler seçimi boşverdiler petrolden kazandıkları paraları shorta bağladılar herhalde...
-
[quote=bozok;34374]uzuncu arkadaşlarım yarın işimiz yine karışık, açılış gaplı olacak yine 1000 aşağı açılırda sonrası ne olur bilinmez bende bu işi bırakıyorum malesef 50 kontratla 51 binden long yapmıştım ama kol kesemedim hızlı düşüşler tamamen bitirdi size bol şans dilerim[/quote]
Ne desek boş Sayın bozok,
Sağlık olsun dileklerinden gayri...
Olaki bir gün rövanşa çıkarsanız gönülden bol şanslar...
-
[QUOTE=bozok;34374]uzuncu arkadaşlarım yarın işimiz yine karışık, açılış gaplı olacak yine 1000 aşağı açılırda sonrası ne olur bilinmez bende bu işi bırakıyorum malesef 50 kontratla 51 binden long yapmıştım ama kol kesemedim hızlı düşüşler tamamen bitirdi size bol şans dilerim[/QUOTE]
Sağlık olsun geçmiş olsun sn bozok:(
-
[quote=mavi;34378]Ne desek boş Sayın bozok,
Sağlık olsun dileklerinden gayri...
Olaki bir gün rövanşa çıkarsanız gönülden bol şanslar...[/quote]
sağol mavi ne yapalım daha bu işe gireli bir ay oldu bir ayda sermayeden oldum ciddi bunalımlarla mücadele etmeye başlıyorum
-
Ama son kale(10.828) düşmeden yenilgi yoktur.Sabah ola hayrola...
-
[quote=mbm;34375]birde yalan söylüyorsun aracı kurumda çalışıyorum diye..
adam hiç profesyonel bir yorum yapmazmı ya..
mahalle agzıyla yazıyorsun...
yada dogrudur..aracaı kurumda çalışıyorsundur... çaycı falanmısın orda....
yada almanların bizim türklere yaptırdıkları işlerden birindemi çalışıyorsun...
yalan söylemek çok ayıp..çok...:D[/quote]Turkey: Steep drop in GDP growth
Turkish GDP figures for Q2 released this morning clearly show that the Turkish economy is slowing down
significantly. GDP growth dropped to 1.9% y/y from 6.7% (revised from 6.6% y/y) in Q1. This was significantly
below the consensus expectation of 3.7 % y/y and our forecast of 3.5% y/y.
The numbers confirm that the slowdown in the Turkish economy is well under way and the high reading for
Q1 GDP was an outlier. The slowdown in the economy is relatively broad based with consumers and investors
suffering from the lagged impact of higher inflation and the global credit crunch, while exporters are
suffering from the slowdown in the global economy. That said, we are a bit surprised by how steep the slowdown
in GDP has been in Q2. Given industrial production, retail sales and net exports, we would have expected
a softer slowdown in the economy.
The Turkish markets have not been significantly affected by todays numbers, which to some extent is to be
expected given the normal volatile nature of Turkish GDP numbers. Nonetheless, we believe that todays
numbers are bad news for the Turkish lira and the Turkish stock market. Furthermore, we think they increase
the likelihood of a rate cut from the Turkish central bank (TCMB) at next weeks MPC meeting. That
said, we maintain our forecast of unchanged rates, but acknowledge that the TCMB is likely to be relatively
dovish and might make a significant rate cut in October.
ben turkiye ekonomisi hakkinda rapor hazirliyorum.!!!!
ayrica senin gibiler edirneden disari cikarmazlar cunku vize vermezler verseler bile bir ton evrak tapu isterler!!!
sen bosver fal bakmayi once aynaye bakmasini ogren!!
ezbere iskembeden atma emi.!!
git once bir yabanci dil ogrende zihninin pasi acilsin.
-
ula döğüşmen kayahan sen de bi gezele gel istersen bi bak bakalım ben dışardamayım :D
-
[quote=bozok;34380]sağol mavi ne yapalım daha bu işe gireli bir ay oldu bir ayda sermayeden oldum ciddi bunalımlarla mücadele etmeye başlıyorum[/quote]
Arkadaşım sağlığını bozma para her zaman olur.
-
[QUOTE=Vob Trader;34376]geçmiş olsun gene sağlam geçirecekler bize yapcak bişi yok artık[/QUOTE]
sabah dow futur iyi olur..
ben 1/2 uzunlarımla rahatım...
yarın 45300 gibi kısaya dönerim tekrar.....:D:D
-
[QUOTE=bozok;34380]sağol mavi ne yapalım daha bu işe gireli bir ay oldu bir ayda sermayeden oldum ciddi bunalımlarla mücadele etmeye başlıyorum[/QUOTE]
Üzülmeyin sn bozok biz burdayız hertürlü derdinizi bizimle paylaşın içinize atmayın.En önemlisi inancınızı kaybetmeyin nolur.
-
gecmıs olsun sayın bozok, yapacak bırsey yok, emınım hatalarınızı anlamıssınızdır, bundan sonra gereken derslerı alarak yenıden baslarsınız, hayat sonsuz ımkanlar sunmaya devam edecektır emınım, yeter kı sağlıgınızı koruyun, fevrı hareketlerden kacının, o parayı sız kazandınız sız kaybedıyorsunuz,<yenıden kazanmanız ıcın bır sebep yok, hayat bır gun değil, sıkmayın canınızı... baska fırsatlarınız da olacak emın olun...
-
arkardaşlar moral vermeye çalışıyorsunuz derdime ortak oluyorsunuz çok iyisiiz tşk ederim ama takmamak düşünmemek elde değilki öyle nankör bir piyasa varki 2 günde ne var ne yok götürdü benden geçti artık sizler dikkatli olun bence bu aralar uzak durun piyasa otursun
-
Herkese merhaba, şifayı fena kapmışım. Ben de geceye uzun girdim. Almanca panik yetmeyince şimdi de ingilizce başladı galiba :) Kavga etmeye gerek yok, sistem ne derse o! Cumadan kısaydım, son 10 dk uzuna geçtim. Yine sat derse satarız. Kavgaya gerek yok. Keşke Fransızca mı yazsaydım bunları :)
-
[QUOTE=kayahan;34382]
[B]ben turkiye ekonomisi hakkinda rapor hazirliyorum.!!!![/B]
ayrica senin gibiler edirneden disari cikarmazlar cunku vize vermezler verseler bile bir ton evrak tapu isterler!!!
git once bir yabanci dil ogrende zihninin pasi acilsin.[/QUOTE]
allahın manyagı....
ben elimi kolumu sallayarak çıkarım istediğim ülkeye...
orda tuvalet temizleyipte bize rapor hazırlıyorum diyen havanı yesinler senin...
[B]lan sen kim rapor kim.....[/B]
kaçgündür şurda bir dax yorumu at dedik...cevap bile veremedin daha...
allahın angutu......
copy paste ye devam.......... :) :)
-
[QUOTE=mavi;34381]Ama son kale(10.828) düşmeden yenilgi yoktur.Sabah ola hayrola...[/QUOTE]
umarım 10828 kalesı tutar, ama AIG yanına orta olceklı bır banka falan alarak batarsa ortada kale falan kalmaz, lehman fırtınasının sureceği dusuncemı koruyorum ama yıne de geceye pozısyonda gırmeme ılkeme sıkıca bağlıyım.
-
Sn bozok kim ne derse desin olan olmuş, yapmanız gereken hiç bakmayın buralara. Kapatın tüm ekranları, kafanızı dinleyin. Mesela bayram sonu tekrar dönün... Ben ilk voba girdiğimde kendime göre kazandığım tüm parayı 2 günde kaybettim, nerdeyse eksiye iniyordum...
-
sn kayahan sorması ayıp hangi aracı kurumdansınız ? hemen cevap verin lutfen
-
[LIST][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart1','')"]Intraday[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart90','')"]3 Monate[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart180','')"]6 Monate[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart365','')"]1 Jahr[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart1095','')"]3 Jahre[/URL][*][URL="javascript:__doPostBack('ctl00$ctl00$ctl19$ctl00$ctl02$LB_Chart3650','')"]10 Jahre[/URL][/LIST]
[IMG]http://wp1.vhb.de/asp/wpcharts.asp?tmpl=hb_pro&ldspl=0&o=h&hilo=1&h=280&w=440&sn=50&exptime=60&sym=I:DJI.DJX&bc=365[/IMG]
-
[QUOTE=Nohamura;34393]sn kayahan sorması ayıp hangi aracı kurumdansınız ? hemen cevap verin lutfen[/QUOTE]
cevap ?
-
[QUOTE=kayahan;34382]
ben turkiye ekonomisi hakkinda rapor hazirliyorum.!!!!
git once bir yabanci dil ogrende zihninin pasi acilsin.[/QUOTE]
Terbiyesizleşme... Üstüne sıçramiyim.. Edebini takınmıyosan defol git..
Velev ki rapor yazdığın doğru... Senin ve senin gibilerin yazacağı raporu tuvalet kağıdı niyetine kullanmam. Bilirler...
-
sayın bozok, derler ya ates dustugu yerı yakar dıye, temennıler senın ıcın karın doyurmuyor tarzında sımdılık ama bıraz sakınlesınce sen de farkedeceksın, hayatta kaldıgın surece HICBIR SEY DUNYANIN SONU DEĞİL, hayat her gun yenıden baslıyor, sen de gelecekte bu gunu hatırlayıp BIZ NERELERDEN GELDIK, NE CEHENNEMLERDEN GECTIK dıye hatırlayacaksın, ınan DUNYANIN SONU DEĞİL, yeterkı başını dık tut...
-
[QUOTE=Nohamura;34393]sn kayahan sorması ayıp hangi aracı kurumdansınız ? hemen cevap verin lutfen[/QUOTE]
aracı kurum isimlerinden birini seçip copy paste yapar şimdi...
merak etme...
adama 3 gündür diyorumki bir dax yorumu yap bize...
hiç değilse o copy pastelerin birini çevir benim düşüncem diye yolla..
onu bile yapamıyor angut......
-
Korku indeksi VIX uzun çubuk yaparak 17 Marttaki seviyesine yükselmiş. DJIda yarın dip günü olabilir. Yine de temkini elden bırakmamak lazım.
-
arkadaşlar kaçımız kayahanı yonetime bildirdik ? ben ceza alması ıcın talepte bulundum ama sn hellim e giden yonetici uyarıları az demekki ceza için.
-
çok geç dostum çok hisse senedi piyasasında zaten toz olmuştum son umut vob dedim ve girdim elimde son kalan ne varsa gerisi malüm sadece bilgisayarım kaldı:)
-
-
-
[QUOTE=bozok;34401]çok geç dostum çok hisse senedi piyasasında zaten toz olmuştum son umut vob dedim ve girdim elimde son kalan ne varsa gerisi malüm sadece bilgisayarım kaldı:)[/QUOTE]
sn bozok inancınızı kaybetmezseniz inanın ummadıgınız zaman ışık birden yanar siz inancınızı kaybetmeyin.
-
sayın karahan kardesım, burada düşün öngören bir sen değilsin, öyle bır hava olusturdun kı, sankı tum forum rallı beklentısınde de bır tek sen düşüş ongörmüşsün gıbı, mesele senın ongorunde değil, tarzında. Bunu farkettın değil mi kardeşim, kac gundur yalvar yakar senden grafık ıstıyor arkadaslar, ıngılızce almanca gonderılerının cevırısını ıstıyor, hadı vaktın yok, barı ıcınden can alıcı ıkı cumleyı tercume et anlayalım dıyorlar, kısaca herkes senın ıyı nıyetını gormek ıstıyor ama sen ısrarla aynı tutumu devam ettırınce de işte böyle ipler kopuyor... Kusura bakma ama ya amacın burada ınsanları ajite etmek, ya da baska bırsey... İyi niyetle bılgı paylasımı yaptıgına ben de ınanmıyorum.
-
[QUOTE=rcp;34405]sayın karahan kardesım, burada düşün öngören bir sen değilsin, öyle bır hava olusturdun kı, sankı tum forum rallı beklentısınde de bır tek sen düşüş ongörmüşsün gıbı, mesele senın ongorunde değil, tarzında. Bunu farkettın değil mi kardeşim, kac gundur yalvar yakar senden grafık ıstıyor arkadaslar, ıngılızce almanca gonderılerının cevırısını ıstıyor, hadı vaktın yok, barı ıcınden can alıcı ıkı cumleyı tercume et anlayalım dıyorlar, kısaca herkes senın ıyı nıyetını gormek ıstıyor ama sen ısrarla aynı tutumu devam ettırınce de işte böyle ipler kopuyor... Kusura bakma ama ya amacın burada ınsanları ajite etmek, ya da baska bırsey... İyi niyetle bılgı paylasımı yaptıgına ben de ınanmıyorum.[/QUOTE]
adam birde kör sagır numarası yapmazmı..
canımı sıkanda o zaten... sanki bu yazılar başkasına yazılıyor..
hiç üstüne alınmıyor......
işine gelmeyince birde hav diye hırlıyor....
tam çattık......kendi topiği var.. hala burda adamın canını siıkıyor..
işine geleni duyuyor.işine gelmeyeni duymuyor.....
-
[QUOTE=mbm;34406]adam birde kör sagır numarası yapmazmı..
canımı sıkanda o zaten... sanki bu yazılar başkasına yazılıyor..
hiç üstüne alınmıyor......
işine gelmeyince birde hav diye hırlıyor....
tam çattık......kendi topiği var.. hala burda adamın canını siıkıyor..
işine geleni duyuyor.işine gelmeyeni duymuyor.....[/QUOTE]
sn hellime bi uyarı yaptım kayahana ceza verdi şansa bak :)
-
sevgılı bozok kardesım,<kaç yaşındasın bılmıyorum ama, en azından bu forumda bır anket duzenlesen kımler nerelerden gecerek gelmıstır bu gunlere, olmadı soyle bır cevreye bak, sokağa bak, dik durdugun surece fırsatlar hep cıkacaktır karsına. daha da olmadı BEN BU İŞİ KIVIRAMIYORUM DERSIN VE KENDINI İSPATLAYACAĞIN BASKA BIR ALANDA kanıtlarsın kendını, belkı burada verdıklarını mıslıyle kazanırsın, kendını asla bırakma. para senın elının kiri olsun be kardesım, kazanırsın yıne.
-
kayahan yuzunden bozok kardeşimizede destek olamadık .sitede bi kaos ortamı yarattıki sormayın suratına fener tutulmuş tavşana döndük resmen
-
eyvallah kardeşlerim siz elinizden gelen desteği vermeye çalıştınız ama kısmet olmadı genç yaşta girdiğim yüklü miktarla borçla battım ne yapcam onu düşünüyorum