-
[quote=fXci;105164][B]urungu[/B]nun haklı olması icin simdi tepeh çıkışı yapmamız en fazla 37750 gorulmeli.. orası geçmezse dımblı dımbılı hülülülü aşağı gider.. geçilirse dımbılı hüülülü yukarı[/quote]
toslar döner.
maksat Gökhana muhalefet olsun. :..::..:
-
YEN'e buradan birçok şey saydırmak istiyorum delirtti beni resmen aama bulasmıyorum hiç paritem EUR/JPY tek geçerim hastasıyım cok seviyorum mereti...
ayılık bitti diyorum hala short mort diyorsunuz ama olmuyor böyle..:)
-
[QUOTE=abka;105162]günaydınlar..bu sorunun başka caresi yok mu..tşkler..[/QUOTE]
Bu tip sorunlarınızı sanırım matriks ile çözebilirsiniz bir konuşun isterseniz.
Bende hiç o tip sorun olmadı grafik tarihine ne girersem o ekrana geliyor.
-
Vade sonuna long showuna hazırlanıyor olabilirler.Kim diye sorarsanız.Py:..:üüü:o:D:D:D
-
Allah bunları top etmesin yahu, 675 al sinyali geldi, longladık.
-
[quote=GOKHANFINDIK;105166]Bence deler geçer.[/quote]
Ya sen değilmiydim, kesin eminim 37.400'ü geçemez diyen.. bilseydin övünecektin, atışın tutmayınca başladın şakaydı demeye...
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...
Bunu benin yazdığıma verdiğim sert cevaptan dolayı yazdım... yoksa normal mesajlarını okumuyorum.. Yalandan hoşlanmam....
-
Ben dsı ya verdim malı 650 den o da kar etsin.Full short.
-
[quote=urungu;105172]Ya sen değilmiydim, kesin eminim 37.400'ü geçemez diyen.. bilseydin övünecektin, atışın tutmayınca başladın şakaydı demeye...
Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...
Bunu benin yazdığıma verdiğim sert cevaptan dolayı yazdım... yoksa normal mesajlarını okumuyorum.. Yalandan hoşlanmam....[/quote]
Sen yine bana bulaşmaya başladın ya Allah Allah.
-
[quote=furkan;105168]YEN'e buradan birçok şey saydırmak istiyorum delirtti beni resmen aama bulasmıyorum hiç paritem EUR/JPY tek geçerim hastasıyım cok seviyorum mereti...
ayılık bitti diyorum hala short mort diyorsunuz ama olmuyor böyle..:)[/quote]
ben 8 nisanda sadece short pozisyon açmış ve günü artı kapatmış adamım.
VOB plaket vermek için çaardı beni izmir'e. :D
kapıya yazıcam zaten yakında: itinayla şortlanır. :..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;105174]Sen yine bana bulaşmaya başladın ya Allah Allah.[/quote]
Benim yazılarıma laf uzatma yeminle sana selam bile vermem, bırak eleştiri yapmayı...
Benden uzak dur...
-
[QUOTE=unlimitted;105175]ben 8 nisanda sadece short pozisyon açmış ve günü artı kapatmış adamım.
VOB plaket vermek için çaardı beni izmir'e. :D
kapıya yazıcam zaten yakında: itinayla şortlanır. :..:[/QUOTE]
ahh siz shortcular piyasayı yukarı taşıyorsunz haberiniz yok :)
bu arada tesadüfmüdür bilmiyorum bizim vadeli eur/jpy ile yükseliyor ondan sonra yurtdşınada yansıyor gösterge borsa olduk gibi :)
-