38000 den aşağısı kesmez beni, manyak herifler.
yazdığımı okudumda, cümle biraz tuhaf olmuş, py'ye kızgınlığım:)
Printable View
38000 den aşağısı kesmez beni, manyak herifler.
yazdığımı okudumda, cümle biraz tuhaf olmuş, py'ye kızgınlığım:)
[quote=furkan;105177]ahh siz shortcular piyasayı yukarı taşıyorsunz haberiniz yok :)
bu arada tesadüfmüdür bilmiyorum bizim vadeli eur/jpy ile yükseliyor ondan sonra yurtdşınada yansıyor gösterge borsa olduk gibi :)[/quote]
yok yanlış anladın. ben msn'den arkadaşlara da yazdığım üzere 36.200 maliyetle longum.
herkes geminin bir tarafına yatarsa gemi batar'ı savunanlardanım ben.
cuma forumun önemli bir çoğunluğu shorta inandığı için huylanmıştım. daha çok sevdiğim pozisyon short olmasına rağmen bu kadar bağıra bağıra gelmeyeceğinden eminim. hele bu kadar uzun soluklu ve 5.000 puanlık bir yükseliş yaşamışken 500 puan düşüşe şelale demek biraz garip kaçmıştı zaten. :)))
ama long cover ve üstüne cila olarak short zamanı yaklaştı baya. en azından benim için. :..:
Short.Sanırım cuma günü artmadığımızı arttırıyorlar.Bundan sonrası Allaha kaldı.Meçhul oldu artık.Bilinmez bundan sonrası.
[quote=GOKHANFINDIK;105181]Short.Sanırım cuma günü artmadığımızı arttırıyorlar.Bundan sonrası Allaha kaldı.Meçhul oldu artık.Bilinmez bundan sonrası.[/quote]
he buraya kadar biliniyodu yane! :..:
bugün de benim senle uğraşma günüm ha! :..::..:
Ben de maliyet 500 puan falan düştü short artık bundan sonra.Dowun cuma günkü almadıklarını almış olabiliriz.Son pozisyonum flat yapabilirim.Az dinlenecem.Ama çok düşerse tutarım.
[quote=unlimitted;105182]he buraya kadar biliniyodu yane! :..:
bugün de benim senle uğraşma günüm ha! :..::..:[/quote]
Uğraş be abi şu garibanla uğraşmayan mı kaldı ki.Full short hamdolsun.Dünya dönsün de imkb sıkıysa dönmesin.800 stoplu shortum.
[quote=unlimitted;105180]yok yanlış anladın. ben msn'den arkadaşlara da yazdığım üzere 36.200 maliyetle longum.
herkes geminin bir tarafına yatarsa gemi batar'ı savunanlardanım ben.
cuma forumun önemli bir çoğunluğu shorta inandığı için huylanmıştım. daha çok sevdiğim pozisyon short olmasına rağmen bu kadar bağıra bağıra gelmeyeceğinden eminim. hele bu kadar uzun soluklu ve 5.000 puanlık bir yükseliş yaşamışken 500 puan düşüşe şelale demek biraz garip kaçmıştı zaten. :)))
ama long cover ve üstüne cila olarak short zamanı yaklaştı baya. en azından benim için. :..:[/quote]
37.750 long cover.
cilasını çekmek için erken.
ek shortla 650 ortalama ile şort..histemli
775 short 750 long 750 yine short.Full short.Bozmuyorum ulen...Gel pisi pisi dsı.
Bu 775 te ne var böyle ya.Ben cuma da 775 ten shorttum.Çok ekmek yiyecez çokk.2 ay Amerika tatili bedavaya geldi sabah sabah.Dur bir daha gidecem sanırım.Allah ne verdiyse short.
[QUOTE=fXci;105164][B]urungu[/B]nun haklı olması icin simdi tepeh çıkışı yapmamız en fazla 37750 gorulmeli.. orası geçmezse dımblı dımbılı hülülülü aşağı gider.. geçilirse dımbılı hüülülü yukarı[/QUOTE]
50 puvan yukardan 37800 den dımbılı dımbılı hülülü start yaptılar :mad:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105188]Bu 775 te ne var böyle ya.Ben cuma da 775 ten shorttum.Çok ekmek yiyecez çokk.2 ay Amerika tatili bedavaya geldi sabah sabah.Dur bir daha gidecem sanırım.Allah ne verdiyse short.[/QUOTE]
üstüne para verseler amerikaya gitmem..