GBP/USD'deki obonun ekonomi kitaplarına koyulmak üzere oluşturulduğunu düşünüyorum!
hey yavrum heyyyy! gel aslan parçası gell... şelalenin hası mısın nesin yaklaş helee! :..:
Printable View
GBP/USD'deki obonun ekonomi kitaplarına koyulmak üzere oluşturulduğunu düşünüyorum!
hey yavrum heyyyy! gel aslan parçası gell... şelalenin hası mısın nesin yaklaş helee! :..:
[QUOTE=unlimitted;105203]GBP/USD'deki obonun ekonomi kitaplarına koyulmak üzere oluşturulduğunu düşünüyorum!
hey yavrum heyyyy! gel aslan parçası gell... şelalenin hası mısın nesin yaklaş helee! :..:[/QUOTE]
poz yüklü olmasa onuda shortlucaktım ama sana bıraktım :)
[quote=furkan;105204]poz yüklü olmasa onuda shortlucaktım ama sana bıraktım :)[/quote]
eyyvallah. tepeden shortlayınca obonun ellere kadar gitmesi de nasıl keyifli bişi arkadaş! :..:
[QUOTE=unlimitted;105205]eyyvallah. tepeden shortlayınca obonun ellere kadar gitmesi de nasıl keyifli bişi arkadaş! :..:[/QUOTE]
eur/yen e bak sen bide nasıl gidicek
[quote=furkan;105206]eur/yen e bak sen bide nasıl gidicek[/quote]
orda obonun obosunun obosu olmuş.
TOBO zamanı gelmiş de geçiyor bile beya! :..:
EUR'a bi gıcığım var. niye bilmem çözemedim bi türlü.
ne kontratına işlem yapmayı severim, ne herhangi bir para birimiyle olan paritesini.
uyuzum o para birimine oldum olası. :..:
[QUOTE=unlimitted;105207]orda obonun obosunun obosu olmuş.
TOBO zamanı gelmiş de geçiyor bile beya! :..:
EUR'a bi gıcığım var. niye bilmem çözemedim bi türlü.
ne kontratına işlem yapmayı severim, ne herhangi bir para birimiyle olan paritesini.
uyuzum o para birimine oldum olası. :..:[/QUOTE]
125lere gelmeden tobo mobo deme bana busefer güzel kurdum duzenegi rüyalarda gördügüm profiti vurucam insallah ...
bende altına cok kılım tam alayımmı diye düşünürken zıpladı hain 1kere bile ekmek yiyemedim altından
ANNA ZIESTEM
[IMG]http://i42.tinypic.com/28gteyr.png[/IMG]
Bir haftadan fazladır short kovalamaktan sıkıldım, shortları tutup tutup bıraktım sonra tekrar tuttum, sonunda iyi zarar oldu, al sinyali iplemeyecem dedim, ama zaralı çıkan ben oldum, şimdi gelinen noktada artık piyasa aşağıya dönmenin sinyalini verdi diyorum ben, nihayet beklediğim dönüş geldi çattı diyorum, nereye giderse gitsin, short kovolamaya devam ben:) bugünde 38000 falan görmez, düşüşün ayarını yapmaya başladılar, bakalım kısa beklemeye devam, ölümüne, yani portföy yoketmecesine:) saygılar...
yine ala doğru gidiyor bu sistem lanet olsun ya.
Bugün sistem çarpmaca oynuyorlar gene 5 dklık çabuk sinyal veren sinyalleri fena çarparlar.
37400 sularında gezindikce al gelir voba..
iki hafta önce gün içerisinde 33,000 den 36,000 e böyle fırlamıştık dışarısı -2 lerdeydi ve biz düşmüyorduk.. gene aynısını yapıyorlar bakalım ne olacak !