-
[quote=furkan;105208]125lere gelmeden tobo mobo deme bana busefer güzel kurdum duzenegi rüyalarda gördügüm profiti vurucam insallah ...
bende altına cok kılım tam alayımmı diye düşünürken zıpladı hain 1kere bile ekmek yiyemedim altından[/quote]
aboov rüyalara girdiyse tehlikeli. tıkatli ol! :..:
inşallah.
-
[QUOTE=unlimitted;105215]aboov rüyalara girdiyse tehlikeli. tıkatli ol! :..:
inşallah.[/QUOTE]
rüyalar 1gün gerçek olacak :)
-
sistem sabah 425 den al verdikten sonra hiç sat vermedi..hatta 375 de ikinci al ıda yapıştırdıç..ben tırso flat..sıccah sıccahah karları okşuyorum..
-
[quote=misafir;105214]iki hafta önce gün içerisinde 33,000 den 36,000 e böyle fırlamıştık dışarısı -2 lerdeydi ve biz düşmüyorduk.. gene aynısını yapıyorlar bakalım ne olacak ![/quote]
hatırlıyorum o hareketi %50 batmıştım :)
-
-
USD/NOK şort noktasına geliyo.
az bişey daha alırlar nasıl olsa.
yemeğe çıkıyorum diye birazcık erken shortladım lem, elinizden geleni ardınıza komayın lem.
güzel bi noktadan kapatmadan inmem o pozisyondan haberiniz ola büyük paraları olan vatandaşlar. :..:
hadi herkese afiyet ossun.
-
eur/jpy 127.90 take profit olur sonra biraz tepki bekliyorum
-
37400 verdik geri.......son işlem zararına
-
[quote=unlimitted;105220]USD/NOK şort noktasına geliyo.
az bişey daha alırlar nasıl olsa.
yemeğe çıkıyorum diye birazcık erken shortladım lem, elinizden geleni ardınıza komayın lem.
güzel bi noktadan kapatmadan inmem o pozisyondan haberiniz ola büyük paraları olan vatandaşlar. :..:
hadi herkese afiyet ossun.[/quote]
Gecen gunku gıbı peşinden gelmesin:..:
-
he he heeee, nasıda veriyolar ama, çıktığı gibi iniyo fiyat, bu iş buraya kadar bence, artık shortlar rahat eder, saygılar....
-
az daha al verecekti namussuz, bundan sonra kesin karalıyım vobta sistemli olacam çünkü hem iş güç koşuşturmaca, hem vobta histemle trade etmek çok zor.
-
dax fdow yamuldu bizde tık yok bu nasıl iştir yaw?