İkinci seansa spot düşerek başlar diyorum, şimdi vadeli 37000 altına sarkarak bu düşüşe hazırlanır, sonra günü nasıl kapar bilemiyorum:) saygılar....
Printable View
İkinci seansa spot düşerek başlar diyorum, şimdi vadeli 37000 altına sarkarak bu düşüşe hazırlanır, sonra günü nasıl kapar bilemiyorum:) saygılar....
dax ın duscegını bılerek hareket etse gerckten sabah da 7000 long acmazdı hos onun aldıklarını yukardan mıllete çaktılar o ayrı..ama oyun ıste..sımdı de o da asagıdan basıyo onunkı bıtınce ufak bı senlık olucaktır
37100 den long olan varmı
[QUOTE=unlimitted;105273]katılıyorum Selçuklu.
altın coşacak.
ama pusuya yattığım yere kadar gelsin de sonra coşsun söyle de.
eğer pozisyon almadıysan şu sopayı bi kullan da, düşsün kucağıma kerata.
:..:[/QUOTE]
şuan sopa meşgul unlimited vadelinin kafasına vuruyoruz .. :D vadeliyi öldürelim .... altına alttan vuracaz uçacak yukarı .. hahahha :D:D
bac bilanço saatini bilen varmı
seans acılmadan once bac bılancosu gelır dıyolar ama yıne 13.30 da gelır yoksa 4 te mı o da bellı degıl
[quote=truva;105279]bac bilanço saatini bilen varmı[/quote]
valeliyi takip et sn truva, 250 puan soluksuz yükseldiği dakkadan 5 dakika sonra. :D
[quote=Astatin;105261]patron ilk graf kama da..ikincisi ne uçurtmamı...hahahaha :) katılıyorum XAUUSD görüşüne[/quote]
Ben kama mama anlamam.Selçuklu ağa yapıştırdı ise basarım teşekkürü.
[quote=truva;105274]sabah deutche en iyi alıcıydı
dax düşecegini bunlardan iyi kim bilirki
şimdi satış tarafına geçmişler[/quote]
Ben bilirim.Hamdolsun 650 den arkadaşa verdim.Sonra 700 long 775 short 750 long 750 yine short.Ben demekki dsı ya çakmışım malı genel olarak..dng.dngDsı falan tırıvırı.
bugun pivot price 37100 galiba
üstünde long altında short bekleyecem
[quote=GOKHANFINDIK;105283]Ben bilirim.Hamdolsun 650 den arkadaşa verdim.Sonra 700 long 775 short 750 long 750 yine short.Ben demekki dsı ya çakmışım malı genel olarak..dng.dngDsı falan tırıvırı.[/quote]
:..::..::..:
[quote=GOKHANFINDIK;105283]Ben bilirim.Hamdolsun 650 den arkadaşa verdim.Sonra 700 long 775 short 750 long 750 yine short.Ben demekki dsı ya çakmışım malı genel olarak..dng.dngDsı falan tırıvırı.[/quote]
37400 den kapatmak zorunda kaldım longları saat 10 da telefon geldi
300 puandan oldum
tebrikler gokhan kardeş