geçmiş olsun bozok kardeş. Allah yardımcın olsun
Printable View
geçmiş olsun bozok kardeş. Allah yardımcın olsun
[QUOTE=bozok;34401]çok geç dostum çok hisse senedi piyasasında zaten toz olmuştum son umut vob dedim ve girdim elimde son kalan ne varsa gerisi malüm sadece bilgisayarım kaldı:)[/QUOTE]
Allah yardımcın olsun sevgili kardeşim. üüü
[QUOTE=bozok;34410]eyvallah kardeşlerim siz elinizden gelen desteği vermeye çalıştınız ama kısmet olmadı genç yaşta girdiğim yüklü miktarla borçla battım ne yapcam onu düşünüyorum[/QUOTE]
geçmiş olsun sn bozok.....
çok inatlaştınız.cumamıydı..perşembemiydi...
umarım kısa zamanda telafi edersin...
Tarıhı bır surecten gecıyoruz, eskı fed baskanı yuzyılın krızı dıyor, bır baskası tsınamı dalgalarından sozedıyor, aman sevgılı dostlar, zararı cıkarayım dıye ınatlasıp sermayeyı teketmeyın, ben sızler kadar eskı sızler kadar deneyımlı değilim ancak, zamanında baska arkadaslara yaptıgınız tavsıyelerı kendınıze de uygulayın, tepkıye oynayıp uc kurus kazanma dusuncesı, yıkılan enkazın altında kalmaya da yol acabılır. aman dıkkat...
aminn arkadaşlar Allah sizinde yardımcınız olsun
Sayın bozok 2 trilyona hükmeden arkadaşım akciğer kanserine yakalandığında ölmeden önce bana söylediği son söz para pul hikayemiş oldu.SAĞLIK SAĞLIK SAĞLIK
[QUOTE=bozok;34415]aminn arkadaşlar Allah sizinde yardımcınız olsun[/QUOTE]
Sayın Bozok, bu iş allah havale edilmekle olmaz, ben çok batıp çıktığım için nenler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
Trade olayında para önemli değildir.200.000 YTL kaybettiniz. Son 1000 YTL niz kaldı.
1000 YTL ile bu para çıkarmı, inanın çıkar ama nasıl 2 senede 3 senede 5 senede..
Ama nasıl çıkacak, çalışan bir yönteminiz varmı? Yeterli bilgiye sahipmisiniz.
Elinize çakı ile vahşi ormana girmeye benzer bu vob, Yeteri derece bilgi deneyim tecrübe ve sisteminiz yoksa, isterseniz 1 milyon dolar koyun yine gider.
1000 YTL niz olsun,ama üstte yazdığım bilgiler olsun.Yoksa uzak durun, bıçağa yumruk atmayın.
Forumları konsmatris gibi geziyoruz.Bir sürü mankafa ,ruh hastası var, (istisnai dostlarımdan bahsetmiyorum).
Yardım etmeye çalışıyoruz,adam anlamıyor, hele aralarında bir öküz var ki, yanlışlıkla Msnden bloğunu kaldırdım adam msnden ana avrat küfür ediyor,Zavallı nın birisi,Sorsan davar trade etmite, psikolojiyi bilirmişte, bol * sallıyor,
Kayahan vakası da aynı, bunlar zavallı çoçuklar, hayatlarında başarılı olamamış,sanal dünyanın arkasın saklanan, kendilerini tatmine çalışan manik depresif,şizofrenik çoçuklar.
Sağlık önemli para bir şekilde gelir,bakın bende kaybettim dert etmiyorum, çünkü geri kazanacağımı biliyorum.
Ormana yeniden gelmeden önce hazır olun,cahil cesareti ile yeniden dönmeyin..
Bu konuda her türlü yardıma hazırım.
Özel mesaj bölümümü kapattım, bundan böyle pasif okuyucu olacağım.Birisi fikrimi isterse cevap veririm,aksi takdirde bu yaşta böyle davarlarla uğraşmaktan bıktım,
Hayatında simit parası bile kazanamış, baba parası ile vob oynayan , sidikli bebelerle uğraşıyoruz.
Sevgiler...
Geçmiş olsun sn bozok, tabii banada:(, follow ustaya 56000 i unut dedik düşecez, kendimiz 700-1000 puan daha alırız diye kalın girdik poz kapayamadık gap yedik derken bugüne inadımızın sonucunda geldik, akıllanmamışım demekki, inat etmeyeceksin, çok düştü daha düşmez demeyeceksin falan feşmekan işte, birazda sistemlere olan inancım kayboldu ve sinirliydim bugün, mc yemedim ama güniçi mc sınırına girip çıkmıştım, artık yarına portfoyü silbaştan tekrar ayarlamaya koyulacağım.
Zzaten tanıyanlar bilir düşüş piyasasından yana hiç şansım yoktur, beceremem, belkide düşüşler sert yapıda olduğu için psikolojime yeniliyorum, halbuki basit bir kuralı, düşüş trendinde o günü düşerek zararla kapıyorsan flat kal olarak uygulasam bile bişey yok, yani ilk gün düşüş stop, o kadar basit, yapmadık akıllanmamışım, e haliyle kaybedenler tarafında olacağım, içime doğar gibi olduyduda o yüzden seans bitince sn. bozok ne yaptınız diye sordum, kurbanlık boğa gibi kesime gittiğim bariz belliydi, arkadaş ne yaptı diye geçiyor aklından insanın, ama boşvermişlikle günü bitirdik işte.
Ayrıca ben bu lehmanın nasıl olduda iflasını istediğine bir türlü aklım ermedi, sermaye yönetimi ABD yi terkedecekmi yoksa demeye başladım, nereye gidecek acaba?
Bizim dolar kontratlarında uzun olma aşkımız py yi nasıl etkileyecek acaba onuda düşünmeli, dolar vadelide py dayanamayacağını anladığı anda yukarı kopuş da sert olacaktır:) saygılar.
Serbest piyasada 1,300 ytl üzerinde seyrine başlarız artık, 1,3000-1,3700 aralığında oyalanma ihtimali var, fakat sonuçta durum vahim olabilir, özellikle bizimde bankacılığımız sakat, bireysel kredi kartı borcu dağ gibi.
Adam kredi alıyor diyorsunki nasıl ödeyeceksin sendeki bu maaşla, ne ödeyeceğim alsın abi, ben borçluyum tamam, ama alacak düşünsün diyor, ben ne düşüneyim diyor, bankalarda hala sokakta kredi dağıtmaya devam ediyor bakalım sonumuz nasıl olacak.
ABD batıyorda, biz yüzebilecekmiyiz bu kasırga sularında önemli olan budur, benim üçbeş kuruş batar gider ama sanırım krizler bu ülkede her seferinde bir öncekinden daha büyük oldu, bu seferki gerçektende 2001 i mumla aratırsa 70 milyon insana Alllah yardımcı olsun inşallah diyorum, ben devede tüyüm, yada devedeki tüyün molekülü işte anlayın, saygılar.
Paritelerde bir müddet yataylık hakim olabilir, özelliklede eur/usd 1,3850 seviyelerinin fazlaca altına sarmaz diyorum, 1,40 altında kısalar kapanıp, uzuna geçmek, yukardada kafana göre kapayıp short yapmak iyi kazandırabilir, böyl eolursa işte bizim usd/ytl fazla değer kazanmadan 1,300-1,370 aralığına oturabilir bir müddet, saygılar.
Aslında bu akşamki dow düşüşü hakkında konuşmamış kimse, hayret neden ki? Göze çarpan Bank of America nın %-21 düştüğü bir gün oldu, aynı banka Merill liynch in yeni sahibi deniyor, yani düşüş bi anlamda birleşmeden dolayı bir çeşit yeniden değerleme gibi bişey, bankanın hisseleri işlemleri yüksek hacimli olarak düşmesi başka göze çarpan,tabii buda dow endeksini etkilemiş anlaşılan, yanlışmıyım?
[QUOTE=bull market;34422]Aslında bu akşamki dow düşüşü hakkında konuşmamış kimse, hayret neden ki? Göze çarpan Bank of America nın %-21 düştüğü bir gün oldu, aynı banka Merill liynch in yeni sahibi deniyor, yani düşüş bi anlamda birleşmeden dolayı bir çeşit yeniden değerleme gibi bişey, bankanın hisseleri işlemleri yüksek hacimli olarak düşmesi başka göze çarpan,tabii buda dow endeksini etkilemiş anlaşılan, yanlışmıyım?[/QUOTE]
kayahan mubarek gerim gerim gerdi analiz yapıcak hal kalmadıki kimsede :o ceza aldı allahtan nefes alırız artık
[QUOTE=Nohamura;34423]kayahan mubarek gerim gerim gerdi analiz yapıcak hal kalmadıki kimsede :o ceza aldı allahtan nefes alırız artık[/QUOTE]
Anlaşıldı, adam kötü şeyler yazdıkça millet benim gibi uzundamı kaldı yoksa? Kimsenin bişey incelemediği belli, Bank Of Amerika yazdım sadece ama kimses hemen atlamadı CİTİ de göçtü, Wachovia da göçtü, Goldman sachs, morgan stanley bile payını aldı demedi, finansallar yola çıkmış anlayacağınız, Ekim vadede Endeks kontratların kısacılara ekmek çok anlaşılan, dolar kontratlarındada uzuncular bu yıl bir bayram fazladan yapacak görülüyor, saygılar.
[QUOTE=bull market;34424]Anlaşıldı, adam kötü şeyler yazdıkça millet benim gibi uzundamı kaldı yoksa? Kimsenin bişey incelemediği belli, Bank Of Amerika yazdım sadece ama kimses hemen atlamadı CİTİ de göçtü, Wachovia da göçtü, Goldman sachs, morgan stanley bile payını aldı demedi, finansallar yola çıkmış anlayacağınız, Ekim vadede Endeks kontratların kısacılara ekmek çok anlaşılan, dolar kontratlarındada uzuncular bu yıl bir bayram fazladan yapacak görülüyor, saygılar.[/QUOTE]
aynen oyle sn bull uzunda kalan analiz yapamadı flat kalan dona kaldı . yukarda dedim ya sanki yuzune fener tutulmuş tavşana donduk,nasılda beceriyor anlamadım. kayahan adlı arkadas düşünme yetimizi koreltti yahu
[QUOTE=Nohamura;34425]aynen oyle sn bull uzunda kalan analiz yapamadı flat kalan dona kaldı . yukarda dedim ya sanki yuzune fener tutulmuş tavşana donduk,nasılda beceriyor anlamadım. kayahan adlı arkadas düşünme yetimizi koreltti yahu[/QUOTE]
Alemsin, sanırım millet yattı ve sabah oluşacak fırsatlara dinç bir şekilde hazır olayım dedi, bende sahura kadar ne yapıcam diye düşünüyorum, müzik falan dinler yatarım, öğleden sonra piyasaya bi bakarım, sabah açılışta muhtemelen saçmalık diz boyu olur, derin bir gap, ilk dakikalarda veren verene, herkes donakalır, kimse ne alır ne satabilir, ama söyliim şimdiden, fazla düşüşte uzun yapılır, bu fazlalık 42500 altı için geçerlidir bana göre, 40500-41000 e kadarda verebilirler, hemen uzuna geçmeli ilk dakikalarda, ah keşke flat olsaydım, flat olanlar için bulunmaz volatilite olacak sanırım, herneyse, akşama 41500-42500 civarı uzlaşılır heralde, saygılar.
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sayın bull market,[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Sanırım herkes son kale dayanıp zıplama olacakmı, bizim dahi öngördüğümüz seçimlerin kaybedilme riskine rağmen (ne yapsalar kaybedecekler ya...) ve şu zamana kadar dayanmalarına rağmen ve bizim söylemlerimizle enkaz devretme pahasına da olsa son birkaç hamle daha yapacaklar mı? Yoksa ne yapsak ta bu katil ayılar seçime kadar nasılsa bastıracaklar deyip yenilgiyi kabul mü edecekler? sorularının cevaplarını tahmin etmekle meşgul.Çünkü tahmin edebilen kazançlı çıkacak gibi.Çöküş senaryosunu bilse dahi zamanlaması iyi olmazsa sıkı darbe alacağa benzer bu oynaklıkta.Zor günler...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]En iyisi aslında köşe dönme planlarını bırakıp günlük tradelerle oyalanmak desekte dayanamıyoruz sanırım.Hergün yeni çizgilerle günlük değişen senaryolara neden olan oynaklıklar bizi körleştirmesede gözümüzü bozduğu kesin.Bir yanda kriz demek fırsat demek, bir yanda oynaklık demek batmak demek.Soru çok, istikrar yok, korku ve umutla yoğrulmuşluktan çıkmak zor.Birde kitle psikolojisinin yapabileceklerini düşününce yoğurdu üfleyerek mi yesek diyecek çoğu kişi.Sanırım bu günlerde konsantre olmamız gereken en önemli şey, kaybetmemenin kazanmak kadar değerli olduğu.Risk kontrolü ile ilgili dökümanları yeniden yeniden tekrar tekrar okumak gerekecek.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Verdana]Bol şanslar…[/FONT][/COLOR]
Şaka bir yana hakikaten bu piyasadan ekmek yemek çok zor. Acaba diyorum iddaa olayınamı girsem 4 maç bil tamam araya 2 de sürpriz atarız olmazsa sistemli oynarız.Bu kadar emek göz nuru kafa patlatma yahu akşamları oturup adam gibi bir film bile izleyemez olduk. Elde var sıfır! üüüüüüüüüüüü
Ev halkı tarafından aforoz edileceğiz yakında...
Bende öyle diyom zaten poker bundan bin kat iyidir, hiç olmazsa yüzyüze laflıyoruz, burada kör döğüşü oluyor resmen, vaktiyle diğer forumda sn. sardes [B]körler sağırlar birbirini ağırlar[/B] demişti :)o lafı tutmuştum, ama birbirimizi ağırlamaya devam ettik bi şekilde, şimdi ya birbirimizi yolmanın başka yolunu deneyeceğim, yada bayramdan sonra ortamını bulup, insanlarla karşılıklı oturup rest çekeceğim:) , saygılar.
Oooooh oh oh, kısacılara suyundan da koy durumu olacak galiba:), dow futur 10860 falan oldu şu dakikalarda.sp futur 1181.
10830 olmuş.kom
Şu mark mobius varya, bu heriftende kıl kaptım, dolarlarını alsın gitsin en iyisi, tam zamanıdır, yoksa o dolarların üzerine bi yattıkmı bi daha alamaz, Arjantin moratoryum ilan edince aynen hesaptan günde 1000 dolardan fazla alamıyordu kimse, bizde böyle bir karar çıkarsa mobius un dolarlar bir daha ülkeden çıkmamak üzere girmiştir diyeceğiz haberi olsun:)
Günlerdir yaptığı yorum bu
[B]Mark Mobious, gelişmekte olan piyasa hisse senetlerinin haklı görülebilecek seviyenin üzerinde düşüş gösterdiğini söyledi.[/B]
Sonuçta çok düşmüştük ona göre, daha düşmezmişiz gibi konuştu durdu, şimdide sallamaya devam ediyor.
kıl adam,
pardon kel adam,
Yav bu resmen hem kel hem fodul dediklerimizden.kom, nası bu kadar parayı emanet ederler buna ki, soyguncunun dik alası olduğundan olmalı, saygılar.
Japonya %-4,79 oldu
NIKKEI 225(Osaka: ^N225)
Index Value: 11,629.24
Trade Time:
9:02PM ET
Change: 585.52 [COLOR="Red"][B](4.79%) [/B][/COLOR]
Prev Close: 12,214.76
Open: 12,028.45
Day's Range: 11615.72 - 12028.45
52wk Range: 11,691.00 - 17,489.
Çok değil yaaa, çok fena değil yani.
STI(SES: ^STI)
Index Value: 2,436.53
Trade Time: 9:27PM ET
Change: 50.02 [COLOR="Red"][B](2.01%) [/B][/COLOR]
Prev Close: 2,486.55
Open: 2,417.96
Day's Range: 2412.34 - 2429.75
52wk Range: 2,480.28 - 3,906.16
[QUOTE=teo;34417]Sayın Bozok, [B][U]bu iş allah havale edilmekle olmaz,[/U][/B] ben çok batıp çıktığım için nenler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.
Trade olayında para önemli değildir.200.000 YTL kaybettiniz. Son 1000 YTL niz kaldı.
1000 YTL ile bu para çıkarmı, inanın çıkar ama nasıl 2 senede 3 senede 5 senede..
Ama nasıl çıkacak, çalışan bir yönteminiz varmı? Yeterli bilgiye sahipmisiniz.
Elinize çakı ile vahşi ormana girmeye benzer bu vob, Yeteri derece bilgi deneyim tecrübe ve sisteminiz yoksa, isterseniz 1 milyon dolar koyun yine gider.
1000 YTL niz olsun,ama üstte yazdığım bilgiler olsun.Yoksa uzak durun, bıçağa yumruk atmayın.
[B][U]Forumları konsmatris gibi geziyoruz.Bir sürü mankafa ,ruh hastası var, (istisnai dostlarımdan bahsetmiyorum).
Yardım etmeye çalışıyoruz,adam anlamıyor, hele aralarında bir öküz var ki, yanlışlıkla Msnden bloğunu kaldırdım adam msnden ana avrat küfür ediyor,Zavallı nın birisi,Sorsan davar trade etmite, psikolojiyi bilirmişte, bol götten sallıyor,[/U][/B]
[I][B]Kayahan vakası da aynı, bunlar zavallı çoçuklar, hayatlarında başarılı olamamış,sanal dünyanın arkasın saklanan, kendilerini tatmine çalışan manik depresif,şizofrenik çoçuklar.[/B][/I]
Sağlık önemli para bir şekilde gelir,bakın bende kaybettim dert etmiyorum, çünkü geri kazanacağımı biliyorum.
Ormana yeniden gelmeden önce hazır olun,cahil cesareti ile yeniden dönmeyin..
Bu konuda her türlü yardıma hazırım.
Özel mesaj bölümümü kapattım, bundan böyle pasif okuyucu olacağım.Birisi fikrimi isterse cevap veririm,aksi takdirde bu yaşta böyle davarlarla uğraşmaktan bıktım,
[B][I]Hayatında simit parası bile kazanamış, baba parası ile vob oynayan , sidikli bebelerle uğraşıyoruz.[/I][/B]
Sevgiler...[/QUOTE]
teo bu yazı olmadı şimdi. herkes bir varlıkdır. kimseyi sıfatlama hakkın yok. adam sana msn de sövdüyse senin de aleni şekilde sövüosun burda ne fark kaldı. hala geri dönerim zararımı geri alırım diosun. çakı diosun orman diosun dam diosun kapı diosun. full longum fulledim dedin burda cuma. bugün zaten sen eksi bakiyeye bile geçersin. gönül isterki kimse kaybetmesin. ama neymiş kimseyi küçümsememek gerekmiş. allahın sopası yokki. ruh hastaları da insandır unutma bunu. hele sdikli bebe lafı nedir ya. bu nasıl bi laftır ya. nerden biliosun kimin vob oynadığı paranın kaynağını yada şöle diyim sana ne bundan. herkes şapkasını önüne alıp düşünmeli bence. yazılar sana yakışmadı maraba. önce sana hep ağa derdim artık maraba dicem. çünkü ağa adam böle yazı yazmaz:mad: Bişeye ALLAH izin verirse olur. sen yapabildiğin en iyi sistemi yap eğer Yüce ALLAH C.c. izin vermesse nah kazansın. Yüce ALLAH c.c. ye laf atarken de iki kez düşün. destur de
bi yazım ise genel ve yönetime hitaben ben aq yazıom ***** yazıom engelleniom banlanıom. teo orgazmdan penisden masturbasyondan bi giriyor. davardan sidikden götten çıkıor. nerde kaldı şimdi demokrasi??? teoya şapur şupur vob tradere yarabbi şükür. ya bana da gönlümce sövme sayma hakkı verin forum da yada teo marabanın da alın elinde sövme sayma hakkını
indirin artık şu benzin fiyatlarını ya 90 dolar petrol aq
piyasa hareketlenince forumun yapısıda degişti...
arkadaşlar sakin olalım..ve piyasanın acısını birbirimizden çıkarmayalım...
kişisel atışmalara son verelim.. ben dahil.......
7-8 binn puan aldık ya..sisteme ters girdik..uyumsuzluk haltına..
oysa cumada aynı şekilde girecekken son anda trend eniyi dostundur lafını hatırlayıp kısa girmiştik...
dün kapanışta bunu unuttuk..ve tepkiye yarım uzun kaldık.....
belki onlara bugun hiç dokunmayacagım......
ögleden sonraki tepkiyle maliyet fiyatlarını test edip etmeyecegine bakacagım..
yada kalan yarıyla al sata girecegim bugün...duruma göre....
bol kazançlar arkadaşlar...bugun fazla ugramayacagım foruma...
Herkese günaydın.
[QUOTE=mbm;34441]piyasa hareketlenince forumun yapısıda degişti...
arkadaşlar sakin olalım..ve piyasanın acısını birbirimizden çıkarmayalım...
kişisel atışmalara son verelim.. ben dahil.......
7-8 binn puan aldık ya..sisteme ters girdik..uyumsuzluk haltına..
oysa cumada aynı şekilde girecekken son anda trend eniyi dostundur lafını hatırlayıp kısa girmiştik...
dün kapanışta bunu unuttuk..ve tepkiye yarım uzun kaldık.....
...[/QUOTE]
Sevgili dostummm...
Ahhh ahhh... Ne diyoruz? [B]Sen uyumsuzluğa pozisyon alırsan çalışmıyor.. [/B] İnanılmaz ama gerçek:)
Bu gibi durumlarda en güzeli senin için flat kalmak ..
Bu adamlar çaresiz artık. Batacak şirketlere zaman kazandırmaktan başka bir şey yapamıyorlar. AIGnin batması ihtimalinin Lehmandan daha olumsuz olacağı konuşuluyor. Roubiniye göre banka krizi yeni başlıyor krizin sonunda Wall Streetteki büyük brokerların hepsi göçmüş olacak.
Günaydın,
Hepinize bol kazançlı günler diliyorum.
[url]http://www.ayatirim.com/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/url]
A. yatırım/N. Sevigen in Vob raporu
"Kısa zamanda batacak çok büyük bir banka var" diyordu piyasa tarafından saygı duyulan yabancı bir adam, kimdi unuttum... O banka Lehman mıydı acaba, yoksa Goldman veya Morgan'ı mı kastediyor, belki de BOA (Merrill) dır... Bilgisi olan var mı?
[QUOTE=BULUT;34445]Günaydın,
Hepinize bol kazançlı günler diliyorum.
[url]http://www.ayatirim.com/pdf/pdfs/VobBulten.pdf[/url]
A. yatırım/N. Sevigen in Vob raporu[/QUOTE]
sayın bulut bu bülteni her sabah gönderirseniz çok sevinirim....
[QUOTE=açık-pozisyon;34446]"Kısa zamanda batacak çok büyük bir banka var" diyordu piyasa tarafından saygı duyulan yabancı bir adam, kimdi unuttum... O banka Lehman mıydı acaba, yoksa Goldman veya Morgan'ı mı kastediyor, belki de BOA (Merrill) dır... Bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
Washinton Mutual - Wachowia - bildiklerimiz. Lehman apar topar ön sıraları aldı.
kaçın canınızı kurtarın
pis geçirecekler allah kulu tutumaz şurdan döneriz diye bişi yok geceleri aşşada olur yukarıda allah kulu beni geceye poz da sokamaz ama gün içi dönüş ışığını gördüğüm an ahanda yazıom buraya fortisden 687 kontrat tek tuş vay anasını dedirtcem:) puhahaha
aig %60 eksi bununda selası verilir yakında
dolar 128 e selektör çekior