-
[quote=a.kaya;322813]86400 de direnç var sanki fibo burası son direnç yeri burayı kırarsak sanırım 90*** lere tekrar gidecez hatta neden olmasın 105-107[/quote]
tabloma göre 86.350 direncinden dönmüş gibiyiz şu anda kaya,
aşağı gidersek faizler de o zaman yükselmeye başlar kaya,
;)
-
Vob30 günlük son durum
Daha önce de gönderdiğim grafiklerdeki yeşil çizgi kırılımış görünüyor yukarı hareket hızlanabilir düzeltmeler gelsede tekrar yeşilin altına inmedikçe yukarı trend devam edecek diye düşünüyorum.Birde TRNDR21 onaylasa süper olacakta çok geç kalıyor sistemden
[IMG]http://www.hizliupload.com/img/gnlk3.jpg[/IMG]
-
Kolay gelsin, saraylı abim,...
Faizler düşeceği için borsa önden koşar, faizler yükseleceği için borsa önden düşer, bu getiri farkından kaynaklanır, vurguna müsait yer borsadır, faiz daha sakin bir py dir buna göre, temelde ise değişimler bu günden yarına çabuk değişmez,...
Demekki bu işle akım yaratılır sonuç ise uzun vadede kendini ortaya koyar,...
Faiz esastır, borsa ise önden koşandır,....birinde parayı sağlarsın, diğerinde sağladığın para ile stok yaparsın, bu borsadada ticarettede maldır, ölese kredi daralması/genişlemesi bunu etkiler, bu haliyle borsa önden gider, ama öncü deyildir, sadece önden gider....
-
[quote=saraylı;322819]is.........................85.575
:::[/quote]
İS..........................85.775
:::
Şimdi iyice sıkıştı bakalım,:confused:
ya yukarı devam edecek,:)))
ya da 85.775 i aşağı kırıp sat verecek..:::
-
NK ne durumda abi kendini koruyormu,....
-
[quote=indregandi;322851]Kolay gelsin, saraylı abim,...
Faizler düşeceği için borsa önden koşar, faizler yükseleceği için borsa önden düşer, bu getiri farkından kaynaklanır, vurguna müsait yer borsadır, faiz daha sakin bir py dir buna göre, temelde ise değişimler bu günden yarına çabuk değişmez,...
Demekki bu işle akım yaratılır sonuç ise uzun vadede kendini ortaya koyar,...
Faiz esastır, borsa ise önden koşandır,....birinde parayı sağlarsın, diğerinde sağladığın para ile stok yaparsın, bu borsadada ticarettede maldır, ölese kredi daralması/genişlemesi bunu etkiler, bu haliyle borsa önden gider, ama öncü deyildir, sadece önden gider....[/quote]
eyv indregandi,
biliyorsun bu ekonomi işlerinden ben pek anlamam abim,:o
dediğin mantıklı ,öyle oluyo demek ki...:)
tşk ler....brv
-
affına sığınarak, görüşüm o şekilde, bildiğimden deyil, hiç anlamam abi,...:D
-
[quote=indregandi;322854]NK ne durumda abi kendini koruyormu,....[/quote]
BRS 84.600 den alda...
NK>0
yani işlemleri yap konumunda...
Ali Baba da uzun zaten ,sorun yok,...:::
-
[quote=indregandi;322860]affına sığınarak, görüşüm o şekilde, bildiğimden deyil, hiç anlamam abi,...:D[/quote]
est abim ne demek,:::
yemekte de konuştuk bu konuları ,:)
senin benden daha bilgili olduğun bu konularda kesin ...;)
-
bir şey ortaya çıktı abi benim açımdan, ne zaman sistem, bu ortya çıktı, bir diğerini burada yazmıştım geçenlerde sonuna kadar diye,.....
öyleyse iki şey
sonuna kadar iyisiyle kovala,
ticari bantta ise uzak dur,...
ancak bantın yoksa sonuna kadar yine kovalarsan ticari bant zararı yine geriye alınır, öyleyse mantık sistemin en iyisini bulana kadar araştırmaya devam etmektir, %99.99999 kadar,...bu konuda takibindeyiz abi,....faydalanıyoruz....
-
[quote=saraylı;322852]İS..........................85.775
ya da 85.775 i aşağı kırıp sat verecek..:::[/quote]
[URL=http://www.ressim.net][IMG]http://www.ressim.net/6/upload/3f647747.png[/IMG][/URL]
-
Arasıra bazı TA grafları da atmakta fayda var,
vadeli 60' lık,
aşağıda MACD HIS 3 farklı versiyon,
en üsttekinde vadeli piyasa ile verdiği u ları çizdim,
[IMG]http://img838.imageshack.us/img838/6695/47656782.png[/IMG]
bayağı iyi çalışmış 92.450 tepesinden beri,
şu anda da nu var...
bakalım çalışacak mı?
:)))
-
patron 1-54 arası 2 adet sayı alabilir miyim :)
-
[quote=saraylı;322852]İS..........................85.775
ya da 85.775 i aşağı kırıp sat verecek..:::[/quote]
İS..........................85.900
BRS ; İS 'u yukarı çekmeye devam ediyor...:)
1300 puan karımız kilitlendi,Ali Baba hayrını görsün....:::.brv
-
[quote=astatin;322890]patron 1-54 arası 2 adet sayı alabilir miyim :)[/quote]
13 - 17
::::..:
-
is..............85.775
sat yok henüz....
-
Bendeki 5 lik sat verdi nk onaylarsa basarım shortu ama sanmıyorum onaylayacağını nedense
YAHU İŞLEMLERİ 15 LİĞE GÖRE YAPIYORDUM BEN HOOPPPSSS NE DİYON KAYA .dng.dng.dng
-
[quote=saraylı;322895]is..............85.775
sat yok henüz....[/quote]
is................................85.675
-
[quote=saraylı;322911]is................................85.675
:::[/quote]
is.......................85.600
-
[quote=saraylı;322924]is.......................85.600[/quote]
üstad 450 de kavuşursak bundan iyi bir birliktelik doğar,....;)
-
850 de geçici sat geliyor...2 dakka kaldığından riski alıp şort...derken iki dakika geçti bar kapanışı ykarda oldu..şortlar elde kaldı..bakalım badem de olacaklar mı
-
875 den sistem gereği şort nk teyitsiz :(
-
[quote=astatin;322939]850 de geçici sat geliyor...2 dakka kaldığından riski alıp şort...derken iki dakika geçti bar kapanışı ykarda oldu..şortlar elde kaldı..bakalım badem de olacaklar mı[/quote]
bence olacak ustad ühüüüüü ingaaa diycez :..:
-
sistemlerden kurtulmaya çalışıyor, stoplattır olsun bitsin ama ben bırakmam seni,....
-
üstadım topikler karıştı kusura bakma,...
-
875 den şort açtığım 86000 de stop long sinyali bekliyim artık NK siz yaptım 125 puan çarptı işte bile bile lades
-
[quote=indregandi;322949]üstadım topikler karıştı kusura bakma,...[/quote]
Est abim ,
topik sizin...:)
sen yaz ..
-
[quote=saraylı;322924]is.......................85.600[/quote]
aynı .....:::
son 1 saatteki hareketlerden sistem de tırstı ,::::..:
stop aynı..
-
-
dolar.............1.5530.................:dü:
-
650 den tekrar şort ::: :( ::: NK li bu sefer keşkem daha öncekinde acele etmeseymişim .dng.dng.dng
-
[quote=saraylı;322991]is................85.475[/quote]
is....................85.375
-
son 2 günde sistem verdiği 2 sinyalde en yüksek kar olarak 1.de 1300 2de 1000 puan arası bir rakam yaptı ancak ters sinyal geldiğinde 1 sinde +1325 puan yerine -350 ile kapadı 2 sinde ise +1050 puan yerine +600 puan ile kapadı buda moral bozuyor işte :( Buna bi çözüm bulmam lazım :rolleyes::cool:
-
[quote=saraylı;323016]is....................85.375[/quote]
ohooo hocam kaçıyor sizin is durmadan :..: yanaşmıyor bi türlü şorta oda istemiyor demekki :::
-
:::[/QUOTE]
[QUOTE=saraylı;322924]is.......................85.600[/QUOTE]
[QUOTE=saraylı;322991]is................85.475[/QUOTE]
[QUOTE=saraylı;322891]İS..........................85.900
BRS ; İS 'u yukarı çekmeye devam ediyor...:)
1300 puan karımız kilitlendi,Ali Baba hayrını görsün....:::.brv[/QUOTE]
sayın saraylı aklım karıstı, brs daha once 85900 ıle karı kılıtledı demıstınız ancak sımdı ıstop rakamını sureklı asagı cekıyor. bundan ne sonuc cıkarmalıyız, bu dusus feyktır dustugunden fazla yukarı gıdecektır onun ıcın pozu kapamıyoruz gıbı bır yorum dusunulebılınır mı?
-
[quote=a.kaya;323004]650 den tekrar şort ::: :( ::: NK li bu sefer keşkem daha öncekinde acele etmeseymişim .dng.dng.dng[/quote]
[quote=a.kaya;323023]son 2 günde sistem verdiği 2 sinyalde en yüksek kar olarak 1.de 1300 2de 1000 puan arası bir rakam yaptı ancak ters sinyal geldiğinde 1 sinde +1325 puan yerine -350 ile kapadı 2 sinde ise +1050 puan yerine +600 puan ile kapadı buda moral bozuyor işte :( Buna bi çözüm bulmam lazım :rolleyes::cool:[/quote]
[quote=a.kaya;323026]ohooo hocam kaçıyor sizin is durmadan :..: yanaşmıyor bi türlü şorta oda istemiyor demekki :::[/quote]
Saraylı patronun hoşgörüsüne sığınarak...Eğlenceli adamsın kaya vesselam:D:D
Bu arada spotta 3gen atmanı bekleyen bir hisse var...bi şefkat göstersen
-
[quote=a.kaya;323026]ohooo hocam kaçıyor sizin is durmadan :..: yanaşmıyor bi türlü şorta oda istemiyor demekki :::[/quote]
[quote=raymonda;323031]:::[/quote]
sayın saraylı aklım karıstı, brs daha once 85900 ıle karı kılıtledı demıstınız ancak sımdı ıstop rakamını sureklı asagı cekıyor. bundan ne sonuc cıkarmalıyız, bu dusus feyktır dustugunden fazla yukarı gıdecektır onun ıcın pozu kapamıyoruz gıbı bır yorum dusunulebılınır mı?[/quote]
[quote=Astatin;323032]Saraylı patronun hoşgörüsüne sığınarak...Eğlenceli adamsın kaya vesselam:D:D
Bu arada spotta 3gen atmanı bekleyen bir hisse var...bi şefkat göstersen[/quote]
Haklısın raymonda ,o kilitledi ifadem yanlış oldu,:o
ben de farkındayım,o anda öyle gördüm,
ama piyasa aşağı gelince İS dinamik olduğundan ve son saatte çok çalkantı olduğundan İS u aşağı çekti,
bu normal BRS için,
TA de stop uzaklaştırılmz diye biliriz ama,BRS TA bilmiyor,:..: onun için İS la oynuyor biraz...tarzı böyle...az işlem yapmak ve yatayda çarpılmamak için bazen kardan fedakarlık ediyor..
belhal olsaydı ,kaçak güreşiyo derdi...:D
stopu aşağı çekmesine bir yorum yapamam,hareketin geometrisi böyle,sistem henüz kısayı düşünmüyor demek ki...
is.....................85.375
-
ov li NK >0
ama
kv li NK<0 olmaya başladı,bir daha aşağı dönerse NK ile kapatıp flat yapabilirim artık,
bakacaz...:)
-
3 ile yukari hareket heran baslayabilir. bence.:)
-
bir de şöle düşünün,
bugün feci yh var,
BRS israrla uzunu korudu,
İS ta ayarlamalar yaptı,
ama çarpılmadı....lelele