Vobda henüz dünkü kapanışa göre şu an 325 puan düşmüşüz, hiçbişey değil yani, düştük buradan toplar mantığını çarparlar dikkat diyorum, saygılar...
Printable View
Vobda henüz dünkü kapanışa göre şu an 325 puan düşmüşüz, hiçbişey değil yani, düştük buradan toplar mantığını çarparlar dikkat diyorum, saygılar...
[QUOTE=unlimitted;105298]dolarcıklarım benim...
yürüyün koçlarımm! yürüyün beeeee!
2 lira olsun. hatta 5 lira olsun. :..:
hem de memleket ekonomisine 3-5 kuruş katkımız olsun.
valla söz paracıkları gökhan gibi amerikalara kaptırmıycam.
türkiyede, türk mallarını almakta kullanıcam. :D[/QUOTE]
aman diyim işimiz gücümüz var ihracatcıyız tamamda dolar 5tl olursa bizi tüketirsin :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105297]Yav bu hexen baba da hep dönüş günlerinde koyuyor grafik çekiliyor kenara.Hayranım adama.[/QUOTE]
sn hexen baboş [B]şindi dikat olma gerek[/B] derse durup düşünmek lazım zaten.
okuyucu sayısı tavan yapmış 140 kişi...
vıy vıy vıy vıy...
[quote=furkan;105300]aman diyim işimiz gücümüz var ihracatcıyız tamamda dolar 5tl olursa bizi tüketirsin :)[/quote]
sn Furkan bak dolar kontratını haziran vade için 1,66ten veriyolar. al korun derim. ben bunu 2,30a götürmeye niyetliyim.
hep kar için mi al-sat yapıcaksınız, biraz da korunmak için kullanın şu kontratları.
hahahahah :..::..:
yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeee dolar!!! :..:
[quote=unlimitted;105298]dolarcıklarım benim...
yürüyün koçlarımm! yürüyün beeeee!
2 lira olsun. hatta 5 lira olsun. :..:
hem de memleket ekonomisine 3-5 kuruş katkımız olsun.
valla söz paracıkları gökhan gibi amerikalara kaptırmıycam.
türkiyede, türk mallarını almakta kullanıcam. :D[/quote]
Ben desteği fede verip direk kökten destek veriyorum.Seninki domestic oluyor.Benimki daha güzel bence.
Seyyah ANNA yı öpemedik gene yuaw yine kaçtı gız cavız:(
bakmayın tuttuklarına 950 de, en fazla 37000 e kadar gider, birazdan çakmaya başlayacaklar kolaymı günlerdir bütün ayılar inlerinde bugünü bekliyorlardı :D
saat 11:30 çevrimi aşağı yönlü devam ediyor:)
[quote=fXci;105305]Seyyah ANNA yı öpemedik gene yuaw yine kaçtı gız cavız:([/quote]
nası yanı şortlamadınnı? :o
ben şortun fekat ne verir bilmiyong.pek umutlu değilimk.lönk derse lönkleyeceğim.
Evet, sn mbm nin bahsettiği 36500 kademesini alışlarla doldurmuşlar bekleşiyolar orada:)
[QUOTE=SEYYAH;105308]nası yanı şortlamadınnı? :o
ben şortun fekat ne verir bilmiyong.pek umutlu değilimk.lönk derse lönkleyeceğim.[/QUOTE]
korkma bebeğim
ben CORT degilim
düşersiğiz derin derin..
ANNA yı yakalarsan öp benim için .kom