[QUOTE=Vob Trader;34452]aig %60 eksi bununda selası verilir yakında[/QUOTE]
kARDEŞ YAŞ 40 IN ÜZERİNDE Mİ?.
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;34452]aig %60 eksi bununda selası verilir yakında[/QUOTE]
kARDEŞ YAŞ 40 IN ÜZERİNDE Mİ?.
[QUOTE=BULUT;34454]kARDEŞ YAŞ 40 IN ÜZERİNDE Mİ?.[/QUOTE]
sana ne ulan. sen benim muhatabımmısın
Cümleten günaydın bol kazançlar herkese.
sp gece aigenin kredi notunu da kesmiş vay be
[QUOTE=Vob Trader;34455]sana ne ulan. sen benim muhatabımmısın[/QUOTE]
Seni 40 ın üzerinde diye tahmin ediyomda. Bizde yaşlı bir teyze var, tanıştırayım da biraz sakinleş. Belki sela mela işleri ile daha fazla ilgilenirsin.
Seni çok agresif ve saldırgan görüyorum. Böyle görünce de bir atasözümüzü hatırlıyorum, 40 ından sonrası için...
günaydın bol kazançlar herkese.
[QUOTE=BULUT;34459]Seni 40 ın üzerinde diye tahmin ediyomda. Bizde yaşlı bir teyze var, tanıştırayım da biraz sakinleş. Belki sela mela işleri ile daha fazla ilgilenirsin.
Seni çok agresif ve saldırgan görüyorum. Böyle görünce de bir atasözümüzü hatırlıyorum, 40 ından sonrası için...[/QUOTE]
git işine be * yüreğin akmaz gelmişin bana akıl verion adamı hasta etme sabah sabah
Vob Trader, longsun galiba, sinirli olduğuna göre... Sen söylemeden ben söyleyeyim beni ilgilendirmez, muhatabın değilim ama olsun ben yine de söyleyeyim stop'unu sıkı tut...
Ben söyleyeyim bak 100.000'den shortum, al-satlar ile maliyeti 100.000'e çektim...
[QUOTE=açık-pozisyon;34462]Vob Trader, longsun galiba, sinirli olduğuna göre... Sen söylemeden ben söyleyeyim beni ilgilendirmez, muhatabın değilim ama olsun ben yine de söyleyeyim stop'unu sıkı tut...
Ben söyleyeyim bak 100.000'den shortum, al-satlar ile maliyeti 100.000'e çektim...[/QUOTE]
flatim poz moz yok. olsada 2-3 * için canımı bile sıkmam ben de 500 binden şortum töbe töbe ya
dun aksam ben yattiktan sonra bayagi bir olay olmus
dow gocmus forum birbirine girmis.
insan keske diye dusunuyor keske akp KESKE AKP KAPATILSAYDI BU BOGA TUZAGI OLUSMAZDI !
bence aig nin sikintisi lehman iflasindan daha buyuk bir dert
gercekten cok sikintili.
pis uzadım
vob trader ne oluyor arkadasim sana ?? tarzini sempatik bulduk sevdik ama filmi kopartiyosun,cizmeyi asiyosun ! varsa bir derdin git arkadasa ozelden yaz !sabah sabah *,*okuyacak halimiz yok EFENDICE YAZAMAYACAK BIR SURE YAZMASIN NEDIR BU YAAA !
[QUOTE=bozok;34401]çok geç dostum çok hisse senedi piyasasında zaten toz olmuştum son umut vob dedim ve girdim elimde son kalan ne varsa gerisi malüm sadece bilgisayarım kaldı:)[/QUOTE]
geçmiş olsun kardeşim.Umudunu kaybetme,para bir şekilde yine kazanılıyor,ama bu ara sağlığına dikkat et.Allah yardımcın olsun.
Ama önce flatim diyorsun, sonra longum deyip dediğime geliyorsun olmaz ki :D Bak benim 100.000 maliyetimle dalga geçme, sonra gerçeği öğrenince dudağın uçuklar. Tam maliyet 100.382 (komisyon hariç)
[QUOTE=follow;34466]vob trader ne oluyor arkadasim sana ?? tarzini sempatik bulduk sevdik ama filmi kopartiyosun,cizmeyi asiyosun ! varsa bir derdin git arkadasa ozelden yaz !sabah sabah *,*okuyacak halimiz yok EFENDICE YAZAMAYACAK BIR SURE YAZMASIN NEDIR BU YAAA ![/QUOTE]
sanamı sorcam nasıl yazcamı bulaşmayın kardeşim bana sabah sabah sayı ilemi gelionuz ya. salmışınız üstüme bi bulut diye birini adam gözünü açıor benle muhatap git kime bulaşırsan bulaş ya allah allah
arkadaşlar saat 2 ye kadar en az 2000 puan çıkmazsak piyasadan tamamen siliniyorum oda imkansız
shorts realiz etim. flat biraz flat kalcayım yazma fırsatım yoktu.
15 dakk grafta 42900 potansındayız
43800 , 45300 üstesinde olmasak asaya dusme potansı var
sabahki 43400 uzunları 750 den kapadım
sorumluluk bitti yazmıom da çizmiomda
vob indikatorleri satis gosterirken aliyorlar ilginc durum bakiyorum her period satta ama fiat yukseliyor. ama fdow gostergeleri alimda herhalde iyice onlara uyduk.
pes valla. barclay lehmani alirim demisya onlarda yalandan artiyorlar ilginc bu haber tam 9.27 de geliyor.
bir kayahana ozel bolum acildi hala buraya mesaj gonderiyor. ne is.
[QUOTE=hexen;34473]43800 , 45300 üstesinde olmasak asaya dusme potansı var[/QUOTE]
ozledik sn hexen :)))
sindi system söz dinleyen long signal vermesse halen oturması lazım benim system 45000 üstesinde vercek long signal
Bugun Makasa Bir Guzellik Dusunebilirler Fdow Toparliyor Gibi ,bizde Satisa Devam.bence Makasa O Guzelligi Oglen Yapacaklar! Yinede Kimseyi Etkilemis Olmayayim Tabiki.
uzun zamandır vob a bulaşmıyordum...iş değişikliğinden dolayı...ama artık günlüklere göre ve düşük kaldıraçla oynama kararı aldım...takip etme şansım her zaman yok..öyleki ayda 3-4 işlemi geçmeyecek...43750 den longladım...teorim ;imkb-100 35.000 lerden fazla uzaklaşmayacak(260 haftalık,5 yıllık ort.)...kaldıraç bir olunca ,periyodda günlük olunca strest olmuyor...1000-2000 puan bile çok önemli değil artık..önemli olan az ama daima kazanmak...
[QUOTE=abka;34480]uzun zamandır vob a bulaşmıyordum...iş değişikliğinden dolayı...ama artık günlüklere göre oynamak ve düşük kaldıraçla oynama kararı aldım...takip etme şansım her zaman yok..öyleki ayda 3-4 işlemi geçmeyecek...43750 den longladım...teorim ;imkb-100 35.000 lerden fazla uzaklaşmayacak(260 haftalık,5 yıllık ort.)...kaldıraç bir olunca ,periyodda günlük olunca strest olmuyor...1000-2000 puan bile çok önemli değil artık..önemli olan az ama daima kazanmak...[/QUOTE]
VOBDAKI TEMEL FELSEFEM BUDUR.
dibi bulup donme islemine baslamamiz sanirim persembe cumayi bulur. dip bukez kac olacaktir bilmiyorum ama yatay idare ederlerse 40bin gorulmez yok satis baskisi dis kaynakli deva ederse gorulur. sabah baybars sezen ( o da kayahana benziyor ama adam bilimsel konusuyor copy paste ci degil yani) kaputulasyon bitmesine az kaldi shortcularin az yemi kaldi diyordu.
yorumculara,sitelere baktım...herkesin dilinde 2 cent var...aynısı olacak diye değil ama şu bir gercek ki;belli sert düşüşlerden sonra epey aşşağılar telaffuz ediliyorsa,genelde dönüş yakındır...mesela çok iyi hatırlıyorum;endeks 33.000 leri test ederken 28.000 ler bekleniyordu....
forex 11900 gosteriyor ama matrikste 11.890 gosteriyor fdow
[QUOTE=abka;34483]yorumculara,sitelere baktım...herkesin dilinde 2 cent var...aynısı olacak diye değil ama şu bir gercek ki;belli sert düşüşlerden sonra epey aşşağılar telaffuz ediliyorsa,genelde dönüş yakındır...mesela çok iyi hatırlıyorum;endeks 33.000 leri test ederken 28.000 ler bekleniyordu....[/QUOTE]
Forumlarda daha önceki hafta 52000e doğru hamle yaparken hedefler yükselmiş 60000e revize edilmişti...
[QUOTE=sentinus;34485]Forumlarda daha önceki hafta 52000e doğru hamle yaparken hedefler yükselmiş 60000e revize edilmişti...[/QUOTE] işin dogasında bu vardır..[COLOR="SlateGray"]çünkü duygusallık dogrusal düşünür..yani ilerde ki kırılmayı göremez...hazır hareketin sürekliliğini düşünür..[/COLOR]bunu için kararlı ve sert hareketlerden sonra daima çok ileri hedefler konuşulur...
arkadaşlar VIX e nasıl yatırım yapılır...çünkü genelde 16 dan alan,30 üzerinden satan genelde 2-3 aylık sürede karlı çıkıyor...ögrenmek istediğim hisse gibi alınıp yükselince kar mı ediliyor...tşkler.
[QUOTE=abka;34487]arkadaşlar VIX e nasıl yatırım yapılır...çünkü genelde 16 dan alan,30 üzerinden satan genelde 2-3 aylık sürede karlı çıkıyor...ögrenmek istediğim hisse gibi alınıp yükselince kar mı ediliyor...tşkler.[/QUOTE]
Sn. Abka,
Şu linke bir bakın isterseniz. VIX opsiyon ve futureları ile ilgili bilgiler var.
[url]http://www.cboe.com/micro/vix/introduction.aspx[/url]
Dolar çaktırmadan tırmanıyor kendi aklınca :)
[QUOTE=sentinus;34490]Sn. Abka,
Şu linke bir bakın isterseniz. VIX opsiyon ve futureları ile ilgili bilgiler var.
[url]http://www.cboe.com/micro/vix/introduction.aspx[/url][/QUOTE]
tşkler..
Dünkü gibi bir hareket olmasını bekliyorum, buradan yavaaaşça 43000 e, ama ondan sonra yukarı yaparda, bi daha düşermi nasıl kapar orası muallakta, fakat şimdi buradan yukarı olması için herangi bir sebep yok, güniçi short aç kazanca kapa akşama flat kal stratejisi en güzeli, saygılar.
Farkıda 700 puan yaptılar neyse, kapanmaya başladı, kapandıkça düşeceğiz ve en sonunda fark sıfır olunca düşüş sona erip, tepki çıkışı başlar diyeceğiz heralde, başaka bu kadar sert düşüşün durması nasıl olacak?
Günlüklerde savrulma çok büyük, düşüşün ivemside fazla oldu, sanki yangından mal kaçırırgibi bi hali var:)
Neysede, sonuçta bugün yarın 41500 potansiyeli var diyorum, fazlasını bilmem, fakat fazlası olursa başka değişik senaryolar gündemde ve borsadan kesinlikle uzak durmalı, dolara yatırım iyidir, güvenli liman diyorum ben bu dolara, neden? alıcısı satıcısı her daim varda ondan, baksanıza 158 yıllık koca lehman ın hissesini alsanıza şimdi göriyim:) saygılar.
LEHMAN +50% YUKARDA
Bu sabah BARCLAYS haberiyle baraber, LEHMAN tekrar +50%
yukarda.
Aaaa SAAT 12:00 de almanya zew endeksi varmış, ne endeks ama, tamda bu zamanda iplerlermi bilmiyorum ki?
Bide faiz kararı var galiba, faizleride pek takmıyolar ama bu sefer Avrupa faizleri düşmezse kötü olabilir diyede düşünüyorum, sonuçta kısa poz iyidir :) saygılar.
[QUOTE=bozok;34498]LEHMAN +50% YUKARDA
Bu sabah BARCLAYS haberiyle baraber, LEHMAN tekrar +50%
yukarda.[/QUOTE]
Ulen bu lehman kardeşlerde 8 kardeşmiş ama dokuz canlıymışlar be kardeşim yaaav, gebermedimi daha bu lehman, ne biçim iş, 158 yıl boşuna ayakta kalmamışlar, galiba ruhları şirketi idare ediyor öte dünyadan .brv