-
[QUOTE=SEYYAH;105416]ço cici çoo bir o gaderde kibar...
abi ya sen ne zaman tıreyd etmeye başlayacaksın?hayır hatırlıyorum forumdaki ilk günlerinde çatır çatır uyuyordun anna ya...neden şimdi sürekli bekliyorsun?
sır değilse öğrenebilir miyim?bekle bekle güzelde abi beklemenin sonu yok.tamam kayıp yok ama karda yok...deel mi?[/QUOTE]
üstüne birde yataydaki zararla kaldık :o Alık alık bakma dönemindeyim aynı şeyardaki gibi :(
ahanda bu şeyardan beri flatım
biir bir yaşayorum
alık alık bakayorum
Ziestenim destan yazayor.
[QUOTE]Nerede o eski kazançlı günler
Nerede gelecek kaygısı olmadan gecen zaman.
Artık kaygı duyma zamanı gelmiş
Geleceğin akıbeti beyine yerleşmiş
Zor bundan sonra korkmadan pozisyon almak
Güle oynaya tamamen sisteme uymak
Sisteme uymama kararı alındıysa artık
Bil ki başlamıştır kazançlı günleri ,sen bakarken sisteme alık alık[/QUOTE]
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=94690&postcount=56638[/url]
-
[quote=mozkan;105417]spotta merril teyze dünyanın malını almış gene (11,5 milyon lotçuk garan ), yarın imf haberi ısıtılabilir mutat olduğu üzere, imdi dow -289 puan yaptı , yarın sabah gap tahminim -275 olmadı -300 puandır dowun %7 düştüğü geceden kalan eski bir hesaba göre [B]ne dersin seyyah[/B].lelele[/quote]
ben LONG'um abi...[B][COLOR=green]profit[/COLOR][COLOR=red]erol[/COLOR] [/B]sağolsun başka diyeceğim yoktur...:cool:
ANNA ya bakarken piyasayı unutmuşum (yahtın beni fXci) :D
şaka yapmıyorum vallahi LONG um...güniçi SHORT ta tuttu sistem ahşam LONG a çevirdi beni.çok gördüm beyle günneri şayet bi terslik olursa sazı elime alırım.artık kaşar olduk...şimdi sistemle LONG kaldım ama şuna eminimki ben bu gece HİSTEM ile de trade etsem günsonu %90 LONG kalacaktım...yiğit-yoğurt olayı...
FDAX dax spot kapanışına göre 4 puancık aşağıda kapattı...bence DAX ın kısa vadede (en azından yarın ilk seans için) satacağı bişeyi yoktur...
kısa vadede tekrar tepmesini bekliyorum piyasanın.ama bu tekrar UPTREND anlamında değil.yarın ufakta olsa bir geri alış bekliyorum.2000 pıvancık düştük 600/700 pıvan yukarı hareket bana ve benim kaçmama yeter.
haa düşüş devam mı ediyor.kolayı var STOP LONG tornistan SHORT :p
ne diyon abi LONG lar para yapar mı :..:
DEVİR eyvah koptu gidiyor yükselişi bekliyormuş.valla işime gelir :..:
-
[quote=SEYYAH;105422]ben LONG'um abi...[B][COLOR=green]profit[/COLOR][COLOR=red]erol[/COLOR] [/B]sağolsun başka diyeceğim yoktur...:cool:
ANNA ya bakarken piyasayı unutmuşum (yahtın beni fXci) :D
şaka yapmıyorum vallahi LONG um...güniçi SHORT ta tuttu sistem ahşam LONG a çevirdi beni.çok gördüm beyle günneri şayet bi terslik olursa sazı elime alırım.artık kaşar olduk...şimdi sistemle LONG kaldım ama şuna eminimki ben bu gece HİSTEM ile de trade etsem günsonu %90 LONG kalacaktım...yiğit-yoğurt olayı...
FDAX dax spot kapanışına göre 4 puancık aşağıda kapattı...bence DAX ın kısa vadede (en azından yarın ilk seans için) satacağı bişeyi yoktur...
kısa vadede tekrar tepmesini bekliyorum piyasanın.ama bu tekrar UPTREND anlamında değil.yarın ufakta olsa bir geri alış bekliyorum.2000 pıvancık düştük 600/700 pıvan yukarı hareket bana ve benim kaçmama yeter.
haa düşüş devam mı ediyor.kolayı var STOP LONG tornistan SHORT :p
ne diyon abi LONG lar para yapar mı :..:
DEVİR eyvah koptu gidiyor yükselişi bekliyormuş.valla işime gelir :..:[/quote]
31 den 58 e giderken borsa ya wxy diyordu geçmiş zamanda, yükseliş kalitesi diyordu, son dönemde ise ED saydı ED nin 3 ünde 4 tepkisine oynadı bakınız kendi yazıları hissenette, meğerse ED önceki tepede bitmişmiş, eğrisi doğrusuna denk geldi ne diyeyim, geceye long kalmanı ise grafiksel olarak anlayabilmem mümkün değil, 60 dakikada nefes almadan çaktılar saat 10-17 arası, amma ve de lakin burası borsa sabah çok vardır, ben şahsen imf yorumu bekliyorum bakanlarımızdan yarına :..:
-
bu arada 2000 düştük 600/700 tepsin demesi kolayda, 1000-1500 daha düşüp 600 /700 teperse ne olacak, senin ortalama maliyet helva olmasın
-
Borsa sert düşer herkese iyi geceler.Mayıs ayının sonuna kadar yavaş yavaş yedirecekler.İsterseniz yersiniz.İsterseniz siz de başkasına yedirirsiniz onlarla birlikte karar sizin.
-
[quote=mozkan;105423]31 den 58 e giderken borsa ya wxy diyordu geçmiş zamanda, yükseliş kalitesi diyordu, son dönemde ise ED saydı ED nin 3 ünde 4 tepkisine oynadı bakınız kendi yazıları hissenette, meğerse ED önceki tepede bitmişmiş, eğrisi doğrusuna denk geldi ne diyeyim, geceye long kalmanı ise grafiksel olarak anlayabilmem mümkün değil, 60 dakikada nefes almadan çaktılar saat 10-17 arası, amma ve de lakin burası borsa sabah çok vardır, ben şahsen imf yorumu bekliyorum bakanlarımızdan yarına :..:[/quote]
sn.DEVİR son zamanlarda enteresan yorumlar yapmaya başladı.bir tutarsızlık var.
bana bu yükseliş bir C gibi geliyor.A dalgası bir önceki 38.250 yükselişi.sankim yeni dip yapacağız bilmiyorum.zamanla daha netleşecek zaten.böyle düşünmemin en önemli nedeni zirveden gelen o heybetli düşüşün bir DİP yapmasını sağlayacak KORKU yu yaşamadı bence piyasa.şimdi mesela bir dönsek aşağı tüm olumsuzlukları hortlatırlar...yanılıyorda olabilirim tabii.sistem ne derse o artık :..:
LONG kalma olayına gelince sorun değil.sistem kalacaksın dedi kaldık.patlarsa patlasın.geçmişte de zarar ettirmiş,GAP yemiş.tüm sermayenin 1/4 ünü kullanıyorum.FULL pozla işim olmaz.sabah şortla derse sistem şortlarım tekrar dön longla derse longlarım.15 dk lık olduğu için GAP ler hariç STOP ları can yakacak türden değil (150/200/300 puan).zaten GAP i de sistemle de olsa histemle de olsa yiyeceğin varsa yiyorsun.bunun tek çaresi FLAT kalmaktır.
yeni çalışman ilginç olmuş.geçmişte bahsetmiştin hatırlıyorum böyle bir olaydan.hayırlı olur inşallah...
-
[quote=mozkan;105427]bu arada 2000 düştük 600/700 tepsin demesi kolayda, 1000-1500 daha düşüp 600 /700 teperse ne olacak, senin ortalama maliyet helva olmasın[/quote]
o zamana gader beklemez abi sistem.ben en kötü ihtimalle yarın 2. 15 dk BAR da SHORT um.açılışta şortlamam açılışta verirse sinyali BAR ın dolmasını bekliyoruz el mecbır.SHORT yaptıktan sonra tekrar yukarı dönerse cüzi bir zararla 1 sonraki BAR da geri LONG um.yani eylede beylede PY kucakta :..:
az daha modifikeyşına uğradı [B][COLOR=green]profit[/COLOR][COLOR=red]erol[/COLOR][/B] şindik daha iyi oldu...yürek hoplatan bazı tradeleri vardı (poz açıldıktan sonra -700/1000 terste bekleyip karla kapatma) artık bunları yaptırmayacak bana.
sistemin isimde manyak oldu be :D
-
[quote=Astatin;105402]kamaysa kama, regresyomn kanalıysa regresyonkanalı..olmuşa kulp kolay takılır:D:D:D
[IMG]http://i40.tinypic.com/256tnxs.jpg[/IMG][/quote]
boğa bıçaklayacaz diye.......takoza demişiz kama:..:
-
[quote=Astatin;105434]boğa bıçaklayacaz diye.......takoza demişiz kama:..:[/quote]
asti ben yannışnıkla boğa postu giydim ben çıkartana gader o pıçağı,kamayı,takozu,vites kutusunu her neyse kınından çıkartmasan olmaz mı he :o
pambığı mı hançerliyeceksin? yazıklar olsun sana :mad:
-
23 Nisan tatil ama siyaseten ilginç olaylar olabilir, 24 Nisan da ermeni tasarısına OBAMA ne diyecek, bu tarihlerdeki olaylara dikkat derim, piyasalar etkilenmez dememeli, sadeece dikkat etmeli:) saygılar...
-
[QUOTE=hexen;105247]dow f 7960***7940 aşayasında 7820***7750 hedef eder. dikat olun
XU100 SPOT icun 29000 asayası yukselme devam icun risk eder cunki 27420 potans olur 29000 asayasında.
amma 29000 üstesinde kaldımı normal[/QUOTE]
hexen baboşuda tebriks ederim 7960 altında 7820 .7750 e gider demişti hakiket şuki djf tam dediği yere geldi +.
-
günaydınlar iyi seanslar bol kazançlar..