sn.şengöz'ün güncel yorumunu okumanızı tavsiye ederim.
Printable View
sn.şengöz'ün güncel yorumunu okumanızı tavsiye ederim.
[QUOTE=SEYYAH;105476]sn.şengöz'ün güncel yorumunu okumanızı tavsiye ederim.[/QUOTE]
link atarmısın seyyah.
[QUOTE=mbm;105467]sabah sabah psikolojiyi bozduk.......
36150 kısa tekrar........
saçma sapan işlemler yaptım...
en son 36150 kısa ..
bugun başkada pozisyon yazmayacagım arkadaşlar...
herkese bol kazançlar......[/QUOTE]
Sistemden kopunca ceza hemen kesiliyor dün ben 36500 indim trenden dow gelince teper şimdi kısalırım üstten dedim şimdide giremiyorum poza sistem bizden daha iyi biliyor biz bilemeyiz oyüzden sistem sadakat ister
[quote=7410;105470]yok almak için sormadım..meraktan..1,60 maliyetli var bende de.bende ellemedim..ortalamalar kırdı geçirdi birbirini.bugünden sonra sonra da çıkış olması lazım.yarın geri çekilebilir ama..
imf gelebe kadar coşturucaklar anlaşılan..haber geldiği anda dönmek lazım kısaya..[/quote]
Sistem mistem bilmem de beynim net satta ve bu akbank ile bugün burası manyak düşecek.İnşallah.Azıcık güçlü olduk diye kimse gaza gelmesin.Hepsini satacaz bugün dowun falan.Bugün farkı kapayıp kapayıp açacaklar.Seans sonu da vurgunu yapacaklar ve dow bu gece de düşecek.Çizginin altına indik artık.
[quote=traderx;105477]link atarmısın seyyah.[/quote]
yoh atamam link falan :p
[URL]http://blog.borsanaliz.com/[/URL]
[quote=marakes;105472]evt mbm abi,poz yazmakta bi sakınca yok..kaldı kı siz sadece yaptgınızı yazıosunuz kimseye olumsz bı katkıda oldgunuzu sanmıyorum..ama yine de karar sizin.[/quote]
pozisyon yazmak, beraberinde bir sorumluluk getiriyor arkadaşlar.
yaptığınız her işlemi yazma zorunluluğu hissediyorsunuz vicdani olarak. çünkü genele gerek yok 1 kişinin bile sizin pozisyonunuz gereği pozisyon alıp zarar etmiş olma ihtimali bile insanı rahatsız eden bişey.
her ne kadar sn mbm'in pozisyon açma kapama şeklini beğensem de, ona hak veriyorum.
[quote=7410;105474]bende bitek kendimi saçmalıyo sanıyodum:)insan psikolojisi işte başkalarınında olması rahatlattı beni bşraz:..::..::..:[/quote]
hepimizin burada olma sebebi bu.
yandaş olunca zarar bile çok koymuyor! :..:
[quote=unlimitted;105481]pozisyon yazmak, beraberinde bir sorumluluk getiriyor arkadaşlar.
yaptığınız her işlemi yazma zorunluluğu hissediyorsunuz vicdani olarak. çünkü genele gerek yok 1 kişinin bile sizin pozisyonunuz gereği pozisyon alıp zarar etmiş olma ihtimali bile insanı rahatsız eden bişey.
her ne kadar sn mbm'in pozisyon açma kapama şeklini beğensem de, ona hak veriyorum.[/quote]
evet ama mbm abi sadece yazıo herhangı bı ısrarı yokkı al sat yonunde..seslı dusunuyo yanı..burda bu yuzden sıkayetcı olcak bırı varsa vob u bıraksn o zaman..fikir fikirdir uymasam da degerlendrmek gerekir..ihtimaller tabi var ama bu piyasa zaten kaypak..vicdani sorumlulk duyabılmek ıcn ya kasıtlı davranmanız yada al sat tavsıyesnde bulunan bı rolde olmanız lazım kı bence ıkisi de degil..
yürü be dolaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr!!!!.lelele
[quote=unlimitted;105481]pozisyon yazmak, beraberinde bir sorumluluk getiriyor arkadaşlar.
her ne kadar sn mbm'in pozisyon açma kapama şeklini beğensem de, ona hak veriyorum.[/quote]
Beni hiç de rahatsız etmez.Başkasının emeği ile borsada para kazanmak isteyen tiyo şu bu peşinde koşanlar asla mutlu olamazlar vobta.İsteyen zarar eder isteyen kar hiç de umrumda değil.Batan da batar.Kör değiller orada yazıyoruz sürekli hızlı işlem yapıyoruz yetişemezsiniz diye.Hem herkes kendine yöntem bulmalı.Başkasının emeği ile para yapılmaz burada.
[QUOTE=traderx;105450]35500 den önce kapatmam kısaları için tek istisna sistemin al vermesi.
bu açılış sağlam gibi görünsede ilerleyen saatler için kısacılara daha fazla ekmek çıkmasını
sağlayacaktır kanaatimce.[/QUOTE]
ayıların gücü adına:D:D:D
Dax dünkü yerde vob spot daha aşağıda.Şelalenin en kralı geliyor bugün.Ben 1000 puan düşecez diyorum bugün.