[quote=unlimitted;105484]yürü be dolaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr!!!!.lelele[/quote]
dolar kontratları 1,6710dan yeni sahibine verilmiştir.
pullback lütfen! :..:
Printable View
[quote=unlimitted;105484]yürü be dolaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr!!!!.lelele[/quote]
dolar kontratları 1,6710dan yeni sahibine verilmiştir.
pullback lütfen! :..:
[quote=unlimitted;105488]dolar kontratları 1,6710dan yeni sahibine verilmiştir.
pullback lütfen! :..:[/quote]
ben az daha bekliyorum..bakalım nolcak..karar vermedim daha:..::..:.lelele.lelele
[QUOTE=SEYYAH;105480]yoh atamam link falan :p
[URL]http://blog.borsanaliz.com/[/URL][/QUOTE]
fransız kaldım itkisel tepkisel diyogonosel analizlere, anlamam ew:D
bu arada göstergelerim yine yukarıya doğru uyumsuzlaştı ama satarım uyumsuzluğu, uyumsuzluğun vakti değil şimdi:D
[quote=GOKHANFINDIK;105485]Beni hiç de rahatsız etmez.Başkasının emeği ile borsada para kazanmak isteyen tiyo şu bu peşinde koşanlar asla mutlu olamazlar vobta.İsteyen zarar eder isteyen kar hiç de umrumda değil.Batan da batar.Kör değiller orada yazıyoruz sürekli hızlı işlem yapıyoruz yetişemezsiniz diye.Hem herkes kendine yöntem bulmalı.Başkasının emeği ile para yapılmaz burada.[/quote]
madem başkasına yararın yok, yetişemezsiniz diyorsun. neden pozisyon yazıyorsun o zaman Gökhan? amaç? makara dersen gülerim ama yaptığın makaraya değil...
senin durumun buradaki çoğu kişiden farklı Gökhan. ben sana hiçbir zaman pozisyon yazma demedim. demeyeceğim de. ama asla sana göre pozisyon alınmasını tasvip etmiyorum da. bunu da hep belirttim.
ama bazı kişiler var ki, onların pozisyonları belli bir üye sayısı tarafından takip ediliyor.
birisinin pozisyonu 10 kereden 8'inde artı yazsın, onun takip edilmesi kadar doğal bişey olamaz.
senin pozisyonlarında böyle bir istatistik tutulamayacağı için, sen bence bu konunun dışındasın zaten. dediğim gibi, seninki farklı bir durum.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105487]Dax dünkü yerde vob spot daha aşağıda.Şelalenin en kralı geliyor bugün.Ben 1000 puan düşecez diyorum bugün.[/QUOTE]
O dediğin benim kısalar sıtop olmadan kapanmadan kalırlarsa yemekten sonra kahveler benden
[quote=traderx;105490]fransız kaldım itkisel tepkisel diyogonosel analizlere, anlamam ew:D
bu arada göstergelerim yine yukarıya doğru uyumsuzlaştı ama satarım uyumsuzluğu, uyumsuzluğun vakti değil şimdi:D[/quote]
canım sizde sadece klasik t.a. kısımlarına yoğunlaşın yorumlarının.ne diyor mesela 27.750 kırıldığında 26.000 e serbest düşüş bölgesine girecek...
gibi :)))
Bundan sonrası çok önemli.Daxın 40 puanını yedik.Tahminim aşağı devam edecez.
[QUOTE=oguzhan;105492]O dediğin benim kısalar sıtop olmadan kapanmadan kalırlarsa yemekten sonra kahveler benden[/QUOTE]
Malesef kahveler gitti kısalarımı kapttım
[quote=unlimitted;105491]madem başkasına yararın yok, yetişemezsiniz diyorsun. neden pozisyon yazıyorsun o zaman Gökhan? amaç? makara dersen gülerim ama yaptığın makaraya değil...
senin durumun buradaki çoğu kişiden farklı Gökhan. ben sana hiçbir zaman pozisyon yazma demedim. demeyeceğim de. ama asla sana göre pozisyon alınmasını tasvip etmiyorum da. bunu da hep belirttim.
ama bazı kişiler var ki, onların pozisyonları belli bir üye sayısı tarafından takip ediliyor.
birisinin pozisyonu 10 kereden 8'inde artı yazsın, onun takip edilmesi kadar doğal bişey olamaz.
senin pozisyonlarında böyle bir istatistik tutulamayacağı için, sen bence bu konunun dışındasın zaten. dediğim gibi, seninki farklı bir durum.[/quote]
Ben de diyorumki.Kendim için değil.Kimseyi takip etmesin kazanmak isteyen adam.Kendi beyni ile üretsin.Yoksa boşa kürek çekiyor.
[quote=oguzhan;105495]Malesef kahveler gitti kısalarımı kapttım[/quote]
Bende stop 40 000.:..:.dng.dngAlsınlar görelim.Tüh biz verdik düştü demeyin sonra.Borsa devam edecek düşüşe.Stop loss 36500 üstünde 1 saat kalırsak olmalı bence.Dün orada oluşan hacimle köye yol olur.
sistemin alışı yukarda kalmışdı..
sabah 200-300 puan eksiyle açılırsa flatlayıp duruma bakacaktım....
açılış canımı sıkınca hatalı sistem dışı işlemler yaptım......
başta kendimi ve okuyan arkadaşları yanıltmayayım diye biraz hava aldım geldim......
şuan hala sattayız.....
normalde sıfır işlemle devam etmemiz lazımdı.........al verene kadar.....
dediğim gibi al verirse 400-500 puan yukardan verir ve eksiyle başlarız diye düşünüp sistemden önce hareket etmeye kalkıştık......aldık agzımızın payını...
saglık olsun.......
en son 36150 kısa devam hala.....
[B]AL VERENE KADAR[/B]
işlemci psikolojisi işte, uzun bir trenden iyi ekmek yedikten sonra gözü bir önceki trendde kalır, en ufak eskiye doğru bir harekette aha tekrar başlıyruz der.
hiç işlemsiz dün sabahki kısalarla devam.