-
Yav çıkarken hep tepki tepki.Şimdi düşüyoruz hep düzeltme hep düzeltme.Bende mi sorun var acaba?Yav ne düzeltmesi adamlar kitliyorlar.Düzeltme demek.Bu borsanın çok yüksek hedefi var aşağıda.Birileri insan psikolojisini de yönetiyor.Neymiş efendim süpriz imf haberi gelebilirmiş.Gelsin bakalım ne olacak.Ben de buradayım.Margin call yemeyeli çok oldu tattırsınlar.
-
aslında 35.025 e çekseler...güzel bir BAŞ yapmış oluruz...sol omuz var dönüp yukarı bir sağ omuz yaparlar al sana kabak gibi OBO...
-
[quote=SEYYAH;105501]aslında 35.025 e çekseler...güzel bir BAŞ yapmış oluruz...sol omuz var dönüp yukarı bir sağ omuz yaparlar al sana kabak gibi OBO...[/quote]
pehh uzunlattılar 36,200 den ekmek çıkmaz bu pozdan emme bakalım
-
Dönecez aşağı.Son demler.
-
[quote=mozkan;105502]pehh uzunlattılar 36,200 den ekmek çıkmaz bu pozdan emme bakalım[/quote]
No panic.36500 olmalı stoplar.Ben de longlayacam da şöyle 300 leri bir görelim.Görmeden zor.Yeni seviye görmeden long olunmamalı.
-
Sn mbm
Aylardır sistem kurmaya calıştım basit ve etkili olsun istedim şimdilik az bi lot ile zaman zaman trade etmeye calışıyorum ,Bazen siteleri geziyorum bakıyorum ve benim sistemime en cok uyan sizinki oluyor .Lütfen poz yazmaya devam edin Kendi sistemime güvenim artıyor Sabahki al at larınızın tamamem Histem olduğunu anlamıştık Teşekkürler Bol Kazanclar +.
-
Ekran başında olursam sistemime gelen al noktasını yzmaya calışacağım
-
yazmaya kalmadı ala gecmek üzere 250-300 den
-
-
güzel güzel alıyolar vala..
-
Short yine stop bakacaz neresi olacak.Aha da yazdım vob 350 görmeyecek.
-
kısa devam hala.
ufak bir tobo var gibi 5liklerde ama 250 üzerinde tutunrsa geçerli olur, hedefide 36650