-
dax 6000 üzerine çıkmalı ve tutunmalı...işte o zaman haftalıklarda 2 li dip ve poz. uyumsuzluk olacak.....ve bizdede buralardan dönmeliyiz.(260 haf.ort,5 yıllık))...rusya krizinde 4600 den 1800 e düştük ve oradan döndük..5 yıllık ortalama 35.000 dir.....3,56 lık garantileri 6 gün önce 4,06 dan satmadım...beklentim büyüktü...hala bekliyorum...ocaga kadar bekliyecegim....
-
[QUOTE=bull market;34500]Ulen bu lehman kardeşlerde 8 kardeşmiş ama dokuz canlıymışlar be kardeşim yaaav, gebermedimi daha bu lehman, ne biçim iş, 158 yıl boşuna ayakta kalmamışlar, galiba ruhları şirketi idare ediyor öte dünyadan .brv[/QUOTE]
80 $ lar seviyesinden düşmüş.. Cuma kapanışı 3.60 larda.. Dün % 95 düşüp 18 cent olmuş.. Bu saatten sonra % 50 artsa ne olur? 27 cent. :D:D:D
-
[QUOTE=fahri78;34502]80 $ lar seviyesinden düşmüş.. Cuma kapanışı 3.60 larda.. Dün % 95 düşüp 18 cent olmuş.. Bu saatten sonra % 50 artsa ne olur? 27 cent. :D:D:D[/QUOTE]
% 5000 artması belki olumlu olurdu değilmi?
-
aman aman kimse hisselerdeki %10 luk marja itiraz etmesin.yaşasın taban- tavan limit....düşünsenize 6,00 dan akbnk almışsın hop olmuş 1,00...
-
16.09.2008 12:00:06 *avro Bölgesi'nde Ağustosta Tüfe Yüzde 0.1 Azaldi(beklenti -0.2%, önceki -0.2%)
16.09.2008 12:00:12 *avro Bölgesi'nde Ağustosta Tüfe Yillik Yüzde 3.8 Artti(beklenti +3.8%, önceki +4.0%)
16.09.2008 12:00:14 *almanya'da Eylülde Zew Endeksi -41,1 (beklenti -54.0, önceki -55.5)
16.09.2008 12:00:17 *avro Bölgesi'nde Ağustosta çekirdek Tüfe Yüzde 0.3 Artti(beklenti +0.2%, önceki -0.5%)
16.09.2008 12:00:22 *avro Bölgesi'nde Ağustosta çekirdek Tüfe Yillik Yüzde 1.9 Artti(beklenti +1.8%, önceki +1.7%)
16.09.2008 12:00:33 *almanya'da Eylülde Zew Cari Endeksi -1.0 (beklenti -20.0, önceki -9.2)
-
1300 puan makas isteriz ağalara bu yakışmıyor:D
-
Datalar kötü geliyo bizim vob yukarı tepiyo, ne ters iş yada ters algılatıp sonradan çakacaklar, saygılar.
-
dax. 6.000 üzeri isteruk.garantide ise 2.seans 120 milyon hacim isteriz..
-
[QUOTE=bull market;34507]Datalar kötü geliyo bizim vob yukarı tepiyo, ne ters iş yada ters algılatıp sonradan çakacaklar, saygılar.[/QUOTE]
Almanya ZEW endeksi beklenenden iyi geldi DAX toparlıyor diye VOB toparlıyor.
-
Düşüşü günlük bazda incelersek, çok çok büyük bir düşen piyasanın şekillendiğini görüyoruz, yani bu düşüş dalgası bu hafta sonlansa ve tepse dahi, ardından ilerki haftalarda gelecek düşüş dalgasına karşı tetikte olmak gerek, şimdi benim yakalndığım gibi yakalanacağına, yılbaşına kadar tüm vadelerde shortta kal en iyisi olacak görülüyor, dolardada uzun tabii, saygılar.
-
[QUOTE=VOBiX;34509]Almanya ZEW endeksi beklenenden iyi geldi DAX toparlıyor diye VOB toparlıyor.[/QUOTE]
Hımm, beklenenden iyi geldi, ama kötü sonuçta, zaten dax ın toparlandığı falanda yok, bugün dax toparlanmaya başılyor demek için 6018 i yukarı geçip yükselişe gemeye başlamasıyla oluşur, yani henüz bugünlük dediğim olayı yapması için çok çalışması gerekir, o da bu ahavada zor galiba, saygılar.
-
Dax 6000-6018 üzerine atarsa bizim vobda bunun karşılığı 44050-44100 oluyor galiba, görüntü bu şimdilik, bu havada yani, saygılar.
-
Selamlar,
Matriks'de yabanci takasini gosteren sembol neydi acaba?
-
[QUOTE=abka;34504]aman aman kimse hisselerdeki %10 luk marja itiraz etmesin.yaşasın taban- tavan limit....düşünsenize 6,00 dan akbnk almışsın hop olmuş 1,00...[/QUOTE]
oyle bir dususte taban ise yaramazki alici biter hemen kimse satamaz. obur seans yine ucbes alim olur yine biter uc gunde kimse satamadan dip olur sonra gleip alirlar dipten. hic yasamadinmi ihevada hep olur.
-
ABD fuçırları artıya geçti bizim ağalarda bi çekingenlik var. Acaba Deniz Feneri davasının sonuçlanmasını mı bekliyorlar?
-
Foreks kullanan arkadaşlar, şu an foreks çalışıyor mu?
-
[QUOTE=Kanarya;34513]Selamlar,
Matriks'de yabanci takasini gosteren sembol neydi acaba?[/QUOTE]
YABTKSORAN
-
[quote=sentinus;34515]ABD fuçırları artıya geçti bizim ağalarda bi çekingenlik var. Acaba Deniz Feneri davasının sonuçlanmasını mı bekliyorlar?[/quote]
Kısa vadeli sistemlerin dirençleri bulunduğumuz yere yakın seyrediyor.(Toplu olarak 43900-44600 arası.)
Bu bölgeler aşılırsa kâr realize , stop ve yeni long açımındna dolayı çıkış hızlı olur ama şimdilik pozisyon bozmaya gerek duyulmuyor gibi.
-
[QUOTE=volki76;34517]YABTKSORAN[/QUOTE]
Tesekkurler.
YABTKS olarak cikti sembol. %68.8
-
Spot 30 günlük grafiğine bakıyordum, indikatörler gayet güzel sinyal veriyor burada, düşecek deyip durmamın sebebi bunlardır.
Şimdi düşdüğümüz bölge, aslında alt bandımız, yani spot 30 için bundan sonra 45000 li seviyeler bandın üstü, yani satış düşünülmesi gereken yerler, bandın altıda bir önceki dipler oluyor 40000 ler diyelim kısaca.
Bu durumda, düşüş öyle bir geliştiki, bir üst alım satım seviyelerinde iki gün oyalandık, en tepede zaten sat konumunda günlerce fazladan oyalanmıştık.
Bundan sonra 40000-45000 bandına göre vob da pozisyon düşünülmeli diyorum, buna görede bugün bulunduğumuz seviyeler aslında üst banda yakın, henüz diplemedik, bu hafta diplememiz gerekir diye düşünüyorum, saygılar.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img523.imageshack.us/img523/4813/den30ig9.png[/IMG][/URL][/IMG]
-
Tera Resmen Zar Atiyor 500 Short Yapti.
-
long için vakit tamam ... 43680 ortalamayla %50 long..
-
pis kısa pis uzun muhabbeti canımı sıkıyordu oh be
-
Hey Allahım, o kadar uğraştık grafik gönderdik, uzun kovalayın diye öylemi? :(
-
[QUOTE=haguan;34518]Kısa vadeli sistemlerin dirençleri bulunduğumuz yere yakın seyrediyor.(Toplu olarak 43900-44600 arası.)
Bu bölgeler aşılırsa kâr realize , stop ve yeni long açımındna dolayı çıkış hızlı olur ama şimdilik pozisyon bozmaya gerek duyulmuyor gibi.[/QUOTE]
Tşk. Sn. Haguan. Benim 5 dak. sis. 13:05 barında al verecek muhtemelen. Öngörünüz nedir tepki bekliyor musunuz buralardan?
-
Londra, 16 eylül (reuters) - İşlemciler, gecelik dolar faizlerinin fed'in hedefinin 5 kattan fazla üzerine
çıkarak yüzde 12 seviyelerine yükseldiğini söylediler.
piyasa kaynakları, londra'da bankalararası piyasada borçlanmaların durma noktasına geldiğini belirtti.
-
[quote=sentinus;34526]Tşk. Sn. Haguan. Benim 5 dak. sis. 13:05 barında al verecek muhtemelen. Öngörünüz nedir tepki bekliyor musunuz buralardan?[/quote]
Grafiğe bakınca 43800 üzerinde kalabilirsek ,tepki için 43800 destek ve yukarı yönelmek için kuvvetin toplanacagı bolge olmalı ki bu yetmiyor çünkü Günlük grafik ,saatlik grafik , 15 dakikalık grafik sat konumunda hala. 5dakikalık grafikte aradabir başını kaldırsada tekrar düşüş akımının sürmesi için çabalıyor.
Normal bir tepki için 43800 üzerinde kalıp en azından alt periyotları olumluya cevirmemiz lazım gibi gözüküyor sn sentinus.
Yoksa 41700-42000 seviyesine kadar satışlar sürebilir.
-
su an gercekten fodw kac bilen varmi butun kaynaklar farkli data gosteriyor
-
[QUOTE=nyse-dj;34531]su an gercekten fodw kac bilen varmi butun kaynaklar farkli data gosteriyor[/QUOTE]
Çok oynakda o yüzden, fdow -5 civarında işte, deli gibi alıp satıyolar, fiyat delirdi resmen.
-
Dax a bakın yaa, ne sağlam borsamış, dünkü düşüğünün altına inmediği gibi, toparlanmak için hamle yaptı gibi, hızlı yukarı gidermi acaba? fdow da acaipleşti, sanki dönecekmidir nedir bunlar?
-
Dow buralaradan ya çok sert 500 puan kadar daha düşer, yada sert toparlar, buda akşamki faiz kararı ile olabailir diyorum, bişeyler dönüyor ama ne?
-
Hah, dax ada veriyolar tekrardan, shortlar açıldıysa düştüğünde uygun yerlerden kapanmalı yinede, günsonuna kalmamalı, saygılar.
-
Muhtemelen burdan tepki gelir benim sistem short dedi tekrar. Bugün çarpılma günüm herhalde. Fakat sistemimin ikide bir sinyal vermesi trend değişimine işaret ediyor genellikle. Eğer R-squared kritik değerin üzerine çıkarsa shorta dönerim tekrar.
-
[QUOTE=sentinus;34536]Muhtemelen burdan tepki gelir benim sistem short dedi tekrar.[/QUOTE]
O nasıl oluyo yaaa, senin sistemedemi ters geliyo py nin yaptıkları :)
-
[quote=bull market;34535]Hah, dax ada veriyolar tekrardan, shortlar açıldıysa düştüğünde uygun yerlerden kapanmalı yinede, günsonuna kalmamalı, saygılar.[/quote]
sn. bull market mevcut pozisyonunuzu kapatınca bence bir süre ara vermelisiniz, forumdaş tavsiyesi karar sizin.
-
bull market
bi sus babi yaaa. vobtraderden kurtulduk sanmıştım
-
[QUOTE=bull market;34537]O nasıl oluyo yaaa, senin sistemedemi ters geliyo py nin yaptıkları :)[/QUOTE]
Aslında benim üç beş kuruşumun peşinde değil kimse PY var ama işi bizi terse getirmek değil kesinlikle VOB yönetimi tanımlamış yetkilerini. Eğer sıkışık piyasa varsa ve günlük bandın alt veya üst sınırında sinyal geliyorsa tersi oluyor çünkü böyle günlerde ağalar bolinger alt-üst band arasında pin pon oynuyorlar.
-
Goldmanın bilançosu saat kaçta bilen var mı acaba?
-
Olmaz arkadaş, susmam, özgürlüğümü kimse kısıtlayamaz, yaşasın özgürlük:)
Sende yaz kardeşim, burada bitek ona buna argo ve küfürlü konuşanların vede kendini dev aynasında görüp milleti küçük görenlerin yazılarını takibetmeye geliyorsan o ayrı, sana ben bişey diyomuyum, okumazsın benim yazıları olur biter.
Daha fazla kalp kırmıyım, saygılar.
-
[QUOTE=xxxx;34539]bull market
bi sus babi yaaa. vobtraderden kurtulduk sanmıştım[/QUOTE]
Nesinden rahatsız oldunki ? Bu havada teknikmi, grafikmi ,yorummu bekliyosun. Adam bu sitenin en makul rengi zevklede okunuyor.