uzundan ekmek çıkmadı gibi, kısa denedik haliyle bundan da bi halt olmaz ya neyse
Printable View
uzundan ekmek çıkmadı gibi, kısa denedik haliyle bundan da bi halt olmaz ya neyse
[COLOR=#ff0000]Hisse Senetleri Piyasasi'nda 23 Nisan 2009 tarihinde islem yapilmayacaktir. 21 Nisan 2009 tarihinde gerceklestirilen islemlerin takasi 24 Nisan 2009 tarihinde, 22 Nisan 2009 tarihinde gerceklestirilen islemlerin takasi ise 27 Nisan 2009 tarihinde yapilacaktir *** (21/04/2009 - 08:47:24) [/COLOR]
36500 geçilmeden kısada rahat olunabilir üstünde voltalite artabilir ibre uzuna döner
[quote=assassin;105595]Ali Türkan balon çıktı
[URL]http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=21.04.2009&Newsid=234276&Categoryid=2[/URL]
nasil bir memleket idaresidir bu yaw..
simdi bakalim dolar ne yapmis dunden bugune .. spekulasyon dizboyu
hatta buna manuple bile diyebilirmiyiz[/quote]
adam nerdeyse 5.5 kattrılyon getrcektı.ben de masaalh adam o parayla bı kac banka satın alr demıstm..komık durumlar..gelcek para nın 3 te bırı bu adamda idi..:)alınabılrse vergisi tahsıl edılcek dıyolardı sabah..
bi haber mı var ben yazarken kızamıs her yer..?
[quote=marakes;105600]adam nerdeyse 5.5 kattrılyon getrcektı.ben de masaalh adam o parayla bı kac banka satın alr demıstm..komık durumlar..gelcek para nın 3 te bırı bu adamda idi..:)alınabılrse vergisi tahsıl edılcek dıyolardı sabah..[/quote]
Nasrettin hoca hesabi mi?
Ya tutarsa ..
Toplantı zamanı, Sazan kaçar.
Hexen abinin dediği ağır topların iki boy küçükleri satması lazım
ben kısaldım
36125 sistemli şort
[quote=assassin;105602]Nasrettin hoca hesabi mi?
Ya tutarsa ..[/quote]
yanı anlamıorum kı..sımdı ben yurtdısndan arayıp 5 kattrlyn getrcem desem tamam ıyı getır ama su tarıhı gecrme deyip telefonu kapamıolardır heralde..vardır bunun bı arastrması baglantısı..ama adam buhar oluo bı anda:)
36275 kısa devam........
hep kırılmanın yönünde olmak lazım......
yataydaki al satların amacı o.....
bugun tenkyu larda bı bereketlı bı bereketlı..bitmedi masalah..lımıtsz oldu galıba:)