[quote=Astatin;428133]bi dakka.mtx e çıkıp girdim X100 ün hacmi 3.2 den 1.7 ye düştü????? abiler siz kaç görüyorsunuz işlem hacmini tl olarak x100 de????[/quote]
1,72 küsür.. hacı , ilk baktığın xtüm'dür belki?
Printable View
[quote=Astatin;428133]bi dakka.mtx e çıkıp girdim X100 ün hacmi 3.2 den 1.7 ye düştü????? abiler siz kaç görüyorsunuz işlem hacmini tl olarak x100 de????[/quote]
1,72 küsür.. hacı , ilk baktığın xtüm'dür belki?
[quote=flexy;428135]1,72 küsür.. hacı , ilk baktığın xtüm'dür belki?[/quote]
abi yok, hazır sayfaların birinde x100 satırındaki bildiğimiz hacim değeri..hay skilachi..bende 2 öilyar dolar hacim oldu falan diyorum wayaq...
bu arad xtum un hacmi ne? ve nerden görüyon:D
saa en tepeden kapanış yakışır evladım...
[quote=Astatin;428138]abi yok, hazır sayfaların birinde x100 satırındaki bildiğimiz hacim değeri..hay skilachi..bende 2 öilyar dolar hacim oldu falan diyorum wayaq...
bu arad xtum un hacmi ne? ve nerden görüyon:D[/quote]
4.2 gibi bişiydi az önce
imkb endeksler listesinden xutum'un üstüne gel sağ tıhlat ordan derinlikte patron
yada
direk grafikten xutum seç sonrasında derinlik de
vobu 1076xx lerde kapat ama spotta dırencı gecme,ben de kapanıım..sonna yarın sabah gep yap yukarı...sonna geri gel gene mallanıım ve 112500 e kadar dokanmıım..
[quote=ATHLON;428143]vobu 1076xx lerde kapat ama spotta dırencı gecme,ben de kapanıım..sonna yarın sabah gep yap yukarı...sonna geri gel gene mallanıım ve 112500 e kadar dokanmıım..[/quote]
ordan ver elini bahamalar :..:
tahta da bomboş kaldı..ula ben mı çizsem 200 e kadar ?
belkı peşime takılan olur..:)
bıyır bak filex..yine 3.7???
[IMG]http://i47.tinypic.com/2nsaxip.jpg[/IMG]
ahada 850 de sistem geçici sat çakıyor..yoksa ...gra....
geceye uzun ...herkese ve herkeşe iyi akşamlar hacılar..
107.050 kısa kaldık geceye....
neyseki moral düzgün... -2.000 düştü 1.350 ye...hehehe.. ne varsa trade te var yahu... yarın benden tekrar alabilir 650 puan. stop ta yazdım 107.700 e bugünden...varsın getsin....
daha da sadece stop olmuşmuyum deyu bakarım... no trade... stop olursam... 110-114 arası tekrar ararım... yoksa bulaşmam...
allaha emanet olun abeyler....
valla girdiği zaman rahatlıkla söylüyoz o yüzden çıktığı zamanda söyleyek..sabah lonk açıp uzunca müdddet long-flat çalıştım...mantık kısa vadede uyuszluk indiklerinde flatle, düşünce yne longla idi...1300 puan yaptı long pozlar..en son 107300 den şort açtım..kazığı çıkarmak için kaldıraç olmaması gereken kadar yüksekti.. kapanış itibariyle dün yediğim kazığı çıkardım...şortların br kısmını kapattım ama geceye 2 kaldıraçla şort girdim..Kar edemedik ama dünkü %15 lik kazığı çıkardık..müsterihim