[quote=GOKHANFINDIK;105667]875 900 925 950 de tam 60 000 kontrat dönmüş.Yön bunların üstünde long.Altında shorttur.[/quote]
onlara niye bakıyosun mesela sen ? benim poz. sayısını söylediğim ve yüksek değişimin olduğu seviyeler o seviyeler işte...
Printable View
[quote=GOKHANFINDIK;105667]875 900 925 950 de tam 60 000 kontrat dönmüş.Yön bunların üstünde long.Altında shorttur.[/quote]
onlara niye bakıyosun mesela sen ? benim poz. sayısını söylediğim ve yüksek değişimin olduğu seviyeler o seviyeler işte...
Ben yoruldum çok başım döndü yanlış karar vermeye başlayacağım en iyisi yarım saat dinlenmek
[quote=ATL;105670]onlara niye bakıyosun mesela sen ? benim poz. sayısını söylediğim ve yüksek değişimin olduğu seviyeler o seviyeler işte...[/quote]
adamlar apsd ıle de oynamaya basladı.37700 dekı apsd yı hatrlayın cok degıısklıık yoktuı..neden..cunku farklı krumlardan kucuk kucuk lotlar actılar hıc degısmedı gıbı oldu bugune geldık sonra..bence tek dıkaktedılebılcek kademe analızı ocok sey soluo ama onu daha pasfıxe etme yolunu bulamadılar..abd nın sılahlı orddusuna karsı ok la savaşan yerlıler gıbıyız zaten:)
Bu saatten sonra şunu söylemek doğru olur, piyasa yapanların elinde Nisan vade sonuna kadar kullanabilecekleri çok beklentili olaylı günler var önümüzde, Nisan vadede geceleri flat kalmak avantaj olacaktır, fakat Haziran vadede düşük kaldıraçlı yukardan maliyetli kısalar üzmez, Nisan vade çarpar artık, bırakalım maliyetleriylen kalsınlar geceleri:) gündüzleride bugünkü böyle garip hareketler olması yüksek ihtimal diyorum, çarpıntı yapan piyasa ky ye yaramaz, piyasa yapıcılarının topunun cehenneme kadar yolu var, piyasadan başka herbişeye benzettiler vob u...böyle dandik bişey oldu işte sonunda, vade sonu vade sonudur:) saygılar...
Hani kazayla dow başını yukarı bir çevirse varya bir solukda 38000 olucaz gibime geliyo. Korkmaya başladım en iyisi biraz sıtabilleşsin sisteme uyarız.
bir bakalım dün ne oldu,
dün yutdışı dağılırken inatla vobu tuttular herkes dediki düşmeyen borsa çıkar,
ne oldu 2. seans akan suya kimse karşı duramadı ortalık duman oldu.
bugünde dışarısı yamulurken buraları tutuyorlar, bugünde aynısı olmuyormu Allahu Alim.
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu5.kucukresim.com/uploads/sb5d51.jpg[/img][/url]
günlükte bugün sabahtan beri bunu der yarın ne der bakacaz.
göstergeler şişti 36500 hareketi kaçınılmaz
[quote=ATL;105670]onlara niye bakıyosun mesela sen ? benim poz. sayısını söylediğim ve yüksek değişimin olduğu seviyeler o seviyeler işte...[/quote]
Orada ciddi hacimler oluşuyor.Altına inersek satanlar güçlü üstünde kalırsak alanlar güçlü anlamına geldiği için ben böyle bakıyorum.Bir anlam ifade etmiyor ama hacmin olduğu yerde maliyet vardır.Maliyetin olduğu yerde ise pozisyon vardır.Pozisyonun olduğu yerde insan vardır.Gavur olan cinsleri genelde kazanır.:D:D
Etiket yazıcam aşağıya [B]dandik piyasa vob [/B]diye ama yazamıyorum:)
bı de su olabılr..burda 35 ler cıvarı max uzlasıp mılletı kısalatıp dger vadede ımf yı patlaatabılrler sonra da zırve yaptrıp basasagı vururlar..bana bu daha gercekcı gelıo
[quote=GOKHANFINDIK;105678]Orada ciddi hacimler oluşuyor.Altına inersek satanlar güçlü üstünde kalırsak alanlar güçlü anlamına geldiği için ben böyle bakıyorum.Bir anlam ifade etmiyor ama hacmin olduğu yerde maliyet vardır.Maliyetin olduğu yerde ise pozisyon vardır.Pozisyonun olduğu yerde insan vardır.Gavur olan cinsleri genelde kazanır.:D:D[/quote]
aynen katılıyorum..kademe malıyetlerı onemlı cok dönüyos altına ustne gıdıp gıtmedgı yön ıcn belırgın rol oynuyo