-
[quote=bull market;105762]Veri yayını yapan kuruluşlar terminallere işlemleri geciktirerek yansıtıyolar, 36400 den işlem olurken terminalde fiyat daha 36325 e veriyo şeklinde duruyor, bazen bu durum 6-10 sn geç olurken, kritik zamanlarda 1 dk ya kadar gecikmeli derinlik takibettiriyolat millete, hainlik heryerde, saygılar...[/quote]
Böyle hurafelerle vobta para kazanılmaz.Onun nedeni çok yüksek montanlı alış satış olmasından.Başka nedeni yok.Bende de oldu.Ama önümde işlem yaptığım platform doğru gösterdi.Çünkü bu platform nerdeyse hiç donmuyor.Direk voba bağlı.O yüzden teradayım.Kaliteee.
-
-
don gömlek long..nede olsa yaz geliyor.. en kötü ihtimalle ,parkta yatarım
-
[QUOTE=selçuklu;105765]geceye long .. hatta uzlaşmayı düşünüyorum son pozda .. :D[/QUOTE]
37000 üzeri olurmu uzlaşma......:):)
-
yuh be..ben roketlerız dıyodum da benım roket ufak tı 500 puan yaptı 36 tabanı desek:)
-
dowun kara pazartesini duman ettik şuraya bak vob %1 arttı, realizasyon bitti orta vade trend olan yükselişemi dönüyoruz nedir
-
[QUOTE=clark;105660]35950 uzun aşagısı uyumsulaştı 35800 stop,düşmeyen borsa çıkarmış[/QUOTE]
[QUOTE=clark;105677]göstergeler şişti 36500 hareketi kaçınılmaz[/QUOTE]
Göstere göstere geldi
-
36900 civarı kapanış çok şık olur teknik açıdan.
-
%50 kısa oldum. 375-650 arası satışlarım kademe kademe gidiyor
-
Tamam, iyi alıyolar, fakat uzunlayamam, geceye uznda kalırım falan kötü olur, bu sebepten 37000 lere gelirse kısalamaya başlarım, yada aşırı alım bölgelerinde diyim, saygılar...
-
Geceleri pozda kalmak yok artık, hele hele uzunda, kısa kalırım ama uzun asla, saygılar....
-
yarın kesin short benden uyarması...