son 2 işlem gününün hangisinin tuzak olduğuna karar verebilmek için erken... biraz daha zaman geçmesi gerek... şahsen, 33binlerin bir süre daha destek görevi göreceğini umuyorum...
Printable View
son 2 işlem gününün hangisinin tuzak olduğuna karar verebilmek için erken... biraz daha zaman geçmesi gerek... şahsen, 33binlerin bir süre daha destek görevi göreceğini umuyorum...
[QUOTE=nyse-dj;21113]1 tem.de onlar sadece 150 puan duserken biz 2500 puan dusmustuk. grafik bile birebir ayni.
simdi onlar neredeyse 200 puan dustuler bir 52 haftalik ort.larini kirdilar. bun ragmen biz yalandan 1000 puan dustuk.dun korelasyon olustu artik diyenlere bir ornek.[/QUOTE]
Sevgili nyse,
Yanlış anlaşılmasın benim korelasyon dediğim sadece yöndür. yani artıysa artı, eksiyse eksi. Öbür kısmı için bütün borsaların aynı saatte açık olması gerekir. bizden sonra daxın 1.5 saat açıklığında hatta bütün gece dowda çok şey değişir.
Yani benim dediğim iki gündür Pazatesi ve salı Korelasyondur şu an çünkü yön iki gündür aynıdır ama cuma öyle değildi. Farkı ise ergenekondan kaynaklanan bir aşırı satıştı. şu an olmamız gereken yerdeyiz.
Sevgiler.
[QUOTE=nyse-dj;21113]1 tem.de onlar sadece 150 puan duserken biz 2500 puan dusmustuk. grafik bile birebir ayni.
simdi onlar neredeyse 200 puan dustuler bir 52 haftalik ort.larini kirdilar. bun ragmen biz yalandan 1000 puan dustuk.dun korelasyon olustu artik diyenlere bir ornek.[/QUOTE]
Sevgili nyse,
Yanlış anlaşılmasın benim korelasyon dediğim sadece yöndür. yani artıysa artı, eksiyse eksi. Öbür kısmı için bütün borsaların aynı saatte açık olması gerekir. bizden sonra daxın 1.5 saat açıklığında hatta bütün gece dowda çok şey değişir.
Yani benim dediğim iki gündür Pazatesi ve salı Korelasyondur şu an çünkü yön iki gündür aynıdır ama cuma öyle değildi. Farkı ise ergenekondan kaynaklanan bir aşırı satıştı. şu an olmamız gereken yerdeyiz.
Sevgiler.
[QUOTE=teo;21041]Vob Agustos Grafıgı , MAss Index 26.5'a kanca yaparak ınmıstır,5 bar seans sonu ıtıbarı ıle dolmuştur. Yorumsuz....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img379.imageshack.us/img379/8749/aaxd8.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Teo, herşeyden önce doğru tahminlerin ve analiz alet edavatımız arasına kattığın mass index için teşekkürler.... Bundan sonra bir gözüm hep mass index üzerinde olacak...
tam dediğin gibi 6. barda bir çöküş yaşandı...
Tekrar tebrikler.
[QUOTE=teo;21041]Vob Agustos Grafıgı , MAss Index 26.5'a kanca yaparak ınmıstır,5 bar seans sonu ıtıbarı ıle dolmuştur. Yorumsuz....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img379.imageshack.us/img379/8749/aaxd8.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Teo, herşeyden önce doğru tahminlerin ve analiz alet edavatımız arasına kattığın mass index için teşekkürler.... Bundan sonra bir gözüm hep mass index üzerinde olacak...
tam dediğin gibi 6. barda bir çöküş yaşandı...
Tekrar tebrikler.
Bloomberg´ün verilerine göre S&P
500´deki şirketlerin karlarının ikinci çeyrekte geçen yılın aynı
dönemine göre yüzde 11 düşmesi bekleniyor. İlk çeyrekte karlar yüzde
16, 2007 dördüncü çeyrekte yüzde 23 ve 2007 üçünçü çeyrekte yüzde 2.5
azalmıştı. İkinci çeyrekte finans sektöründe karların yüzde 60
azalacağı tahmin ediliyor. Finans sektörü hariç tutulduğunda ise
karlarda yüzde 7.1 artış bekleniyor. Özellikle enerji sektöründe
karların yüzde 25 artacağı öngörülüyor.
Bloomberg´ün verilerine göre S&P
500´deki şirketlerin karlarının ikinci çeyrekte geçen yılın aynı
dönemine göre yüzde 11 düşmesi bekleniyor. İlk çeyrekte karlar yüzde
16, 2007 dördüncü çeyrekte yüzde 23 ve 2007 üçünçü çeyrekte yüzde 2.5
azalmıştı. İkinci çeyrekte finans sektöründe karların yüzde 60
azalacağı tahmin ediliyor. Finans sektörü hariç tutulduğunda ise
karlarda yüzde 7.1 artış bekleniyor. Özellikle enerji sektöründe
karların yüzde 25 artacağı öngörülüyor.
beyler poz ne durumda teo mbm slmlr
beyler poz ne durumda teo mbm slmlr
kimse yazmıyor mu yoksa sayfada sorun mu var?
kimse yazmıyor mu yoksa sayfada sorun mu var?