Vadeli Islemlerde Fed'in Faizi 25 Baz Puan Indirme Olasiligi % 100 Oldu - Cnbce
Printable View
Vadeli Islemlerde Fed'in Faizi 25 Baz Puan Indirme Olasiligi % 100 Oldu - Cnbce
Tamam bakalım, bizim py flat kalanları avlamaya başladı galiba, artık ölmek var dönmek yok, saygılar.
[QUOTE=jelibon;34582]bir %3 aşağı ihtimali var diyebiliriz.[/QUOTE]
Bu ihtimal iyimiş, saygılar.
[quote=bull market;34585]Tamam bakalım, bizim py flat kalanları avlamaya başladı galiba, artık ölmek var dönmek yok, saygılar.[/quote]
o iş biraz zor, kendi kendini avlasın, tek piyasa vob değil:D
rusya -11,52
londra -3,86
bız sadece fdow ve daxa odaklandık
tsunamı bu olsa gerek
[QUOTE=haguan;34530]Grafiğe bakınca 43800 üzerinde kalabilirsek ,tepki için 43800 destek ve yukarı yönelmek için kuvvetin toplanacagı bolge olmalı ki bu yetmiyor çünkü Günlük grafik ,saatlik grafik , 15 dakikalık grafik sat konumunda hala. 5dakikalık grafikte aradabir başını kaldırsada tekrar düşüş akımının sürmesi için çabalıyor.
Normal bir tepki için 43800 üzerinde kalıp en azından alt periyotları olumluya cevirmemiz lazım gibi gözüküyor sn sentinus.
Yoksa 41700-42000 seviyesine kadar satışlar sürebilir.[/QUOTE]
saol abi azdaha shortları kapıycaktım
Vay be, son 40 dakikada 1000 puan oynadı yine
Abd'de Redbook Perakende Satis Endeksi Yuzde 1.1 Azaldi (onceki:%-0.8)
-matriks-
Buralar tam Ekim vadelinin bundan sonraki hareketlerinin merkez noktası gibi bişey diyorum, buranın aşağısı ve yukarısı var işte, saygılar
Günlüklerde RSI 30 altında 2. gün. 2008 başında başlayan düşüştede dikkat edilirse büyük düşüşler RSI bu seviyenin altında gerçekleşmiş. Kesinlikle tepki beklemekten uzak durmak gerekir.
Dax RSI hala 30 altına inmedi.. Saatlik günlük ve Haftalık görüntüsü felaket. RSI Dax için Günlüklerde 30 seviyesi altına gelmesi ile düşüş sertleşebilir..
inek gibi sabahtan beri ekran bakip 75 puan bile kazandirmiyorlar 5 dk ka kalkiyorsun 1000 dusuyor gercekten ilginc seyler yasiyorum yasiyoruz.
[QUOTE=nyse-dj;34594]inek gibi sabahtan beri ekran bakip 75 puan bile kazandirmiyorlar 5 dk ka kalkiyorsun 1000 dusuyor gercekten ilginc seyler yasiyorum yasiyoruz.[/QUOTE]
nezaman poz açıp dışarı çıksam geldigimde buyuk karlar bırakıyor..ekran başına kitlendgiim günlerdede oluyor ama dışarıya çıktıgım gunlerdeki kadar değil :)
Bugünlerde yapılacak en büyük hata UYUMSUZLUKLAR la işlem yapmak.. Şimdiye kadar hafif trendlerde ve yatayda öğrendiklerimizi unutmamız daha iyi olabilir. Bugünler İLK KEZ karşılaşabileceğimiz, her seviyeden satanların kazanacağı seviyelerdir belkide..
Aig Hisselerinin Acilis Oncesi Islemlerde Kaybi %50'yi Gecti
-matriks-
Valla doğru dediniz sn. fahri, henüz bir evvelki dbe dahi gelmedik, bu kadar sert düşüşte o dipler görülmeli en azından, buna görede, hala kısaya para var görülüyor, saygılar.
Zaten dibe gelsin alıcaksın biraz bakalım neiş diye, sonra karar verirsin, ama burada sakat oluyor, hergün şurada kısaya para vardı, al sinyali falan gelmedi, ben en az saatlik değerlendirmeden yanayım bu düşüş, saygılar
Yarın 41000 -41500 olsun mesela, balıklama dalan illaki vade sonuna kadar bi şekilde kırk kere para kazanmıycakmı, geçen düşütüğündede bunu bahsetmiştim, menzile yaklaştı hazırlık zamanı, yarına lazım olacak, nakitleri harcamayın saklayın:), saygılar.
Yuhhh, 6 günde 10.000 puan oynamış ekim vade, voleyi vuran varmı?
konu ile alakali degil ancak rysas in grafigine bi bakabilirmisiniz?olmaz boyle bir sey vallahi.
[QUOTE=bull market;34601]Yuhhh, 6 günde 10.000 puan oynamış ekim vade, voleyi vuran varmı?[/QUOTE]
sen bunu ongoruyodun resmen bagirdin ama sen bile yapamadin gerisini dusun artik .
AIG ve WAMU nun kellelerini almadan rahatlamayacak piyasalar öle görünüyor..
Bu ayın en ilginç günü 8 Eylüldür, bu gün içinde yapılanlar spk tarafından incelenmelidir, hem spot, hemde vadeli, farketmez tüm piyasadaki işlemeler 8 Eylüldeincelensin, ne kadar spek, ne kadar alavare dalavere varsa ortaya çıkar, başkada bişey demiyorum, yazık yazık.
dün bile kısa yapsak bugün ki karı koyacak yer bulamazdık diorum kendi kendime..belki yarın bu saatlerde hala aynı şeyi söleyeceğiz.. :)
[QUOTE=follow;34603]sen bunu ongoruyodun resmen bagirdin ama sen bile yapamadin gerisini dusun artik .[/QUOTE]
Valla yarım bıraktığım fırsata nasılda ters hareket yaptım hala aklım almıyor follow, ekranı parçalayasım geliyor biliyormusun:) üstelik haftasonu pozisyonu ile bunu yapmış olmak tam ecemi işi oldu.
Barclays, Lehman'in Abd'deki Varliklarini 2 Milyar Dolara Satin Almaya Yakin - Wsj
-matriks-
Barclays, Lehman`in Abd`deki Varliklarini 2 Milyar Dolara Satin Almaya Yakin - Wsj
Rusya'da Moscow Interbank Currency Exchange, Kisa Adiyla Micex'de Islemler
Yuzde 15'e Varan Dusus Nedeniyle Durduruldu. Rusya'daki Bir Diger Borsa Olan
Russian Trading System Rts Indeksi Ise Yuzde 11.5% Dususle Islem Goruyor
-matriks-
Ağustos 15 inden bu yana düşecek ama fırsatını bulamıyolardı, oyuncular fırsatı verince düştüler işte, milleti 11 Eylülde kandırdılar, takaslar o gün millet uzun, alavereciler kısa şeklini almıştı, dahada yukarı gitmez dedik durduk, ama işte bu kadar hayvani bir satışkla olacağını kim düşünür, örneği yok yav, 2006 da mı olmuştu bide, herneyse, dava bu değil, dava burayı parmağında çevirenlere karşı birlik olmaktan bilinçlenmekten geçiyor, ama nasıl? forumlarda bu işe yaramadı gibi sanki, saygılar.
[QUOTE=bull market;34598]Valla doğru dediniz sn. fahri, henüz bir evvelki dbe dahi gelmedik, bu kadar sert düşüşte o dipler görülmeli en azından, buna görede, hala kısaya para var görülüyor, saygılar.[/QUOTE]
AIG Bank of America çok çok büyükler (di).. Onlardaki değer kayıpları günlük %30-40-50-60 lar seviyesinde olduğunda kim bakar GARAN ISC ye.. hedef değeri falan bugünlerde hikaye.. Rusya ya bakmak lazım.. %50 den fazla düştüler.. Hep tepki gelmeli beklentisi vardı bende.. Bugün %11 daha düştü.. Panik daha Avrupada yok, ama ordada olabilir.. Destekler çalışmayacaktır bana göre..
[QUOTE=fahri78;34612]AIG Bank of America çok çok büyükler (di).. Onlardaki değer kayıpları günlük %30-40-50-60 lar seviyesinde olduğunda kim bakar GARAN ISC ye.. hedef değeri falan bugünlerde hikaye.. Rusya ya bakmak lazım.. %50 den fazla düştüler.. Hep tepki gelmeli beklentisi vardı bende.. Bugün %11 daha düştü.. Panik daha Avrupada yok, ama ordada olabilir.. Destekler çalışmayacaktır bana göre..[/QUOTE]
Valla akşama faiz kararıda var fahri, bakalım yada beklenti var diye oyalanan uzuncular her gün şişlene şişlene batırılana kadar düşeceğiz,, bu çok kötü senaryo düşünülmüşse eğer bizde daha çoook bakarız gibi geliyor bana, bu yüzden uzun girmek cesaret ister kanımca, saygılar.
Bakın düşüşün özelliği, güniçi düşük gördüğü seviyenin 1000 puan yukarısında kapatamamış hiç, en babası 600 puan falan yukarda, bugün 42300 gördük, demekki 4330 üzerinde kapatmadıkça düşüş kuvvetle devam etmesi muhtemel diyorum, alış yok yani, saygılar.
43550den kısaya dönüp 42400den kapattım..geceyede 42850den uzun
bukadar göstere göstere para kazandırmaz bu piyasa geceye kısacıları sıkıştırması gerek sabah açılışta piyasa emriyle kısa yapınca bile 1000puan uzerinde kar bırakıyor..
İyi, uzun olursak, ABD düzeliyor, şu anda 42850 olan Ekim vadeli nin yarın akşam 3000 puan yukarda olması gerekir diyebilirmiyiz?
Diyemeyiz, en iyisi makul olan 41000-41500 ü beklemeli.
[QUOTE=bull market;34617]İyi, uzun olursak, ABD düzeliyor, şu anda 42850 olan Ekim vadeli nin yarın akşam 3000 puan yukarda olması gerekir diyebilirmiyiz?[/QUOTE]
kucuk poz giryiroum geceye..ayrıca bence aşagıda 40000altını pek gormeyiz gibi geliyor aşagı 2000puan yukarı ise cok daha fazla marj bana gore.
[QUOTE=bull market;34613]Valla akşama faiz kararıda var fahri, bakalım yada beklenti var diye oyalanan uzuncular her gün şişlene şişlene batırılana kadar düşeceğiz,, bu çok kötü senaryo düşünülmüşse eğer bizde daha çoook bakarız gibi geliyor bana, bu yüzden uzun girmek cesaret ister kanımca, saygılar.[/QUOTE]
Evet daha öncede faiz indirimleride oldu.. Ama günlük göstergeler hiç bu kadar olumsuz değildi.. Belki daha da düşer, yalancıktan tepki olur.. Yarın yine yola devam.. yada sonrasında..
Cuma günü, ve dün oynanan oyun şu.. Büyük bir düşüş.. Akşam kapanmadan son 30 dakikada 300-500 yukarı çekip 5-10 dakikalık bakan sazanları (!), bende dahil, avlamak.. Sonrasında ertesi gün nerde kalmıştık oyunu..
Fed akşama olumlu algılatsa piyasaları ne olacak?, demek istediğim, artık vadelide 50000 leri unutun, bitti o günler.
adamlar o kadar hizli islem yapiyorlarki borsa degil aldi- kacti hane sanki kimseye para yok super tecrubeli ve hizli olamaya ekmek yok.ekonomik bir olay degilde oyun oynuyoruz.
sabahtan beri goruyordunsuz tahtalar bos yada bosaltilmis 1 tane o aliyor bekliyor iki tane oburu aliyor bekliyor dusurmek yada cikarmak isteseler her fiata gider bu kombine hareket diyorum kimse inanmiyor. simdi 200 er 300 er aliyorlar ne oldu cok dustu. hepsi hikaye.
cok hizli tecrubeli degilseniz uzak durun yada gunluk oynayin.
Emeği geçen arkadaşlara,özellikle bull markete çok teşekkürler. emeğinize sağlık iyi akşamlar