ı love game:)
bu heyecan bana yetmiyor eve tekrar internet bağlatıp euro/dolar takılmam lazım:D
çoğunluk long olduğuna göre yazmam da mahsur yok umarım yarın yukarı 1000 puan gapla başlarız:D:D
hayırlı geceler.
Printable View
ı love game:)
bu heyecan bana yetmiyor eve tekrar internet bağlatıp euro/dolar takılmam lazım:D
çoğunluk long olduğuna göre yazmam da mahsur yok umarım yarın yukarı 1000 puan gapla başlarız:D:D
hayırlı geceler.
benim için çok iyibir gündü..tek işlem yaptım...
575 1/3 şort
56000-58000 dede yaptıklarını 36000-38000 dede aynısını yapmaya kalkabilirler:) yatayda git gel....
[quote=mbm;105790]yok ya marakes ne hareketsizi....
yatayda hareketliydi..bi aşagı bi yukarı.......
ky için zor gündü........
artıyla -karla kapattık zoraki.......
yarın daha iyi olur inşallah.......[/quote]
ünlem var abii..yani süper hareketlı demek istedim:)sabahtan beri dunden shortları zararla kapamamak ıcn bekledım ıykı de beklemısım..yoksa 36300 400 lerden cezayı kesceklerdı..bakalım nolcak..umarım daha iyi yarın hepmız ıcn..100 puan donebılen adam bugun en az 1500 2000 kaldrmstır ama bende o kabılıyet yok:)
Herkeze iyi akşamlar geceye long yarın ola hayrola buyuklerimizin vardır bir bildikleri deli gibi aldıklarına göre
hoşçakalın
36.025 LONG...geceyede LONG...[B][COLOR=green]profit[/COLOR][COLOR=red]erol[/COLOR] [/B]LONG bende LONG...
artık yarın GAP mi yeriz eyle mi olur beyle mi bilmiyorum.hiçbir fikrim yohtur...başımıza gelecek neyse çekeriz...o gader...
histemle olsam sanırım bu gece FLAT kalırdım...
yukarı alınma sırasındaki hacme bakılırsa, yarınki gap yukarı olacak görüntüsü var.
ama Seyyah'ın da dediği gibi, biz bu işte her ihtimali görecek kadar kaşar olduk. büyük konuşmamayı öğrettiler...
gece 11'de bile belli olmaz bu işler.
bunun füüçurları vaar, bunun şaşırtma hareketleri vaaar,
var oğlu var.
ne oldum değil, ne olacam!
herkese iyi akşamlar...
Bu arada cco artı olmuş.NASDAQ bilecek...
Piyasanın saçmaladığına işaret olarak benim sistemin kısa periyodlardaki al sat durumunu yazıyorum...
Bugüniçinde Saat 14:00-14:30 civarında
5 dk SAT
10 dk SAT
15 dk SAT
20 dk SAT
30 dk SAT
60 dk AL
Akşam kapanırken son durum
5 dk AL
10 dk SAT
15 dk SAT
20 dk SAT
30 dk AL
60 dk AL
Dünkü kapanışla bugünkü kapanış arasında sadece 5 dk lık sinyali farklı oldu, dün SAT konumundaydı bugün kapanırken AL konumunda...
Dünkü kapanış...
5 dk SAT
10 dk SAT
15 dk SAT
20 dk SAT
30 dk AL
60 dk AL
Selçuklu, dövdüğün yeter.
ben tekrar longladım altına. rahat bırak sana zahmet.
lem pozisyonda olmadan duramıyoz yaw. sigara gibin meret :D
[QUOTE=unlimitted;105802]Selçuklu, dövdüğün yeter.
ben tekrar longladım altına. rahat bırak sana zahmet.
lem pozisyonda olmadan duramıyoz yaw. sigara gibin meret :D[/QUOTE]
unlimited güzel işlemler yaptın sanırım ama işlemi bırak bence iyi kar varsa .. dinlen .. sindir karı patron istirahat et .....