-
Abooov dow a bakın:eek: Tüh yaaa, kısada yakalandık yine, oysa geceye flat kalacaktım, kararlarımı doğru uygulamamaktan bıkltım, dizlerimi dövünmekten kızardılar hemencik:(, şimdi naapsak, yarın gaplı 1000 puan yukardan açılışta kapasak zarar, kapamasak gider bu namıssız vob yukarı....ben böyle piyasanın....gökhanda o kadar uyardı, bunlar sert alırlar dediydi, bakalım en azından hepsini kapamasamda azaltırım bari naapamüüü....
-
Dow için 8100-8110 dirençtir, orayaı aşarsa uçuşa geçecektir...
Bizimkini tespit edemedim bu sefer nedense:) delidir ne yapsa yeridir de geç işte:..::..:...saygılar.. ..
-
Vade sonu showu yapılır.Son gün 17:14:50 de haziran vade full short aktiften shortlar geceye girerim.O son güne kadar ise bir sürü alsatla devam ederim.Ama artacaz.Mayısta düşüş başlar.Dow artmasa da alacaklar bizi.Tıpkı bugün haber beklerken haber gelmesede alacakları belli olduğu gibi.Şiir gibi işleyecekler.Bu vade en yüksek açık pozisyon oldu.Vob rekorlar kırıyor.Py midir her ne cacıksa aslanlar gibi long arkadaş.O yüzden son gün yüzde 4 5 olacak borsa.Havadan 30 40 milyon lira kim istemez.Kim ne adet long belirsiz ama adamlar longlar.O yüzden önceden gördüğümüz gibi son gün show var.Son 10 dakikada güzelce ereğli akbank tcell isc halkb çizilir.20 30 milyon ytl çizim ile longlara yüzde 2 3 değer artışı ile 20 30 milyon ytl kazandırırlar.Sonra aldıkları hisseleri ilk iki günde çıkarlar.20 30 milyonluk alımın hepsini azıcık alttan satarlar.Olay bu kadar basit.
-
[URL="http://www.kucukresim.com]"][url=http://www.kucukresim.com][/URL][img]http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/44c2da9.jpg[/img][/url]
Bu arada belirteyim djı günlük alda fakat haftalık satta bilginize.
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]22 Nisan Çarşamba Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[B][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/B][/U]
[B]GBP Merkez Bankası Toplantı Tutanakları 11:30 Yüksek [/B]
GBP İşsizlik Sigortası Başvuruları (Mar) 11:30 100K 138,4K Orta
GBP ILO İşsizlik Oranı (3a) (Şub) 11:30 %6,7 %6,5 Orta
[U]GBP Kamu Finansmanı (Mar) 11:30 £16,5Mlyr £4,4Mlyr Yüksek [/U]
GBP Kamu Sektörü Net Borçlanma Düzeyi (Mar) 11:30 £15,2Mlyr £9,0Mlyr Düşük
GBP İmalat Birim İşgücü Maliyeti (3a/y) (Şub) 11:30 %8,1 Düşük
GBP Ortalama Gelirler (Prim Dahil) (3a/y) (Şub) 11:30 %1,5 %1,8 Düşük
GBP Ortalama Gelirler (Prim Hariö) (3a/y) (Şub) 11:30 %3,4 %3,5 Düşük
GBP M4 Para Arzı (a/a) (Mar) 11:30 %1,2 %1,4 Düşük
GBP M4 Para Arzı (y/y) (Mar) 11:30 %19,2 %18,7 Düşük
EUR Euro-Zone Hükümet Borç/GSYH Oranı (31 Ara) 12:00 %66,3 Düşük
USD MBA İpotek Kredisi Başvuruları (17 Nis) 14:00 -%11,0 Düşük
[U]GBP Bütçe Gerçekleşmeleri 14:30 Yüksek [/U]
[B]USD Geithner'ı konuşması 15:00 Yüksek [/B]
USD Konut Fiyat Endeksi (a/a) (Şub) 17:00 -%0,6 %1,7 Orta
[B][U]Bazı bilançolar[/U][/B]
Morgan Stanley (MS) ---$ (Açılış Öncesi)
The Boeing Company (BA) 0.91$ (14:30 TSI)
Wells Fargo & Company (WFC) 0.41$ (15:00 TSI)
McDonald's Corporation (MCD) 0.82$ (Açılış Öncesi)
AT&T (T) 0.48$ (Açılış Öncesi)
Pepsi Bottling Group (PBG) 0.05$ (Açılış Öncesi)
GlaxoSmithKline (GSK) ---$ (Açılış Öncesi)
eBay (EBAY) 0.34$ (Kapanış Sonrası)
Apple Inc. (AAPL) 1.09$ (Kapanış Sonrası)
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
Hazine, toplam 1.244 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
[quote=bull market;105848]Abooov dow a bakın:eek: Tüh yaaa, kısada yakalandık yine, oysa geceye flat kalacaktım, kararlarımı doğru uygulamamaktan bıkltım, dizlerimi dövünmekten kızardılar hemencik:(, şimdi naapsak, yarın gaplı 1000 puan yukardan açılışta kapasak zarar, kapamasak gider bu namıssız vob yukarı....ben böyle piyasanın....gökhanda o kadar uyardı, bunlar sert alırlar dediydi, bakalım en azından hepsini kapamasamda azaltırım bari naapamüüü....[/quote]
sakin.. ne demişler fıçır ola hayrola
-
günaydınlar bol kazançlar..
-
günaydınlar,
evelki gece doğru pozda kaldık ama para yedirmedilerse,
bugün yine geceye doğru pozda kaldık ama yine para yedirmeyecekler gibi bir durum
oluşmaz İşallah gerçi futureler yan çizmiş ama olsun, saat 9:00 da toplantım var buralar size
emanet:D
-
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
-
-
-
fdow 15 uyumsuz...
yukarı tepmesi lazım......
bizde aldayız.....
o yüzden devam şimdilik uzuna....
sata gelirsek bakmam fdowa falan satarım.......