günaydın
Printable View
günaydın
bizim aşırı alımda olmamız, fdow'un da tepme noktasında olmasından dolayı işlemsiz flat...
ne yapacakları belli olmaz bunların.
hele biraz zaman geçsin de, ne yapacağımıza bakarız.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon6.gif[/IMG]
korkumu yeniyorum ve biraz altın alıyorum hadi hayırlısı bakalım..selçuklu bir ara altın grafigi atarsan sevinirim..
Günaydın arkadaşlar bol kazançlar
YAWEİ: ÇİN HİSSE SENETLERİNDE YAŞANAN RALLİ 'BALON' RİSKİNİ ARTIRDI
ÇİN'İN EN BÜYÜK FON YÖNETİCİSİ CHİNA ASSET MANAGEMENT'TA 29 MİLYARDOLARI YÖNETEN WANG YAWEİ, ÇİN HİSSE SENEDİ PİYASALARINDA YAŞANAN RALLİ'NİN DEĞERLEMELERİ ÇOK YÜKSEKLERE ÇIKARARAK 'VARLIK BALONU' RİSKİNİ ARTIRDIĞINI SÖYLEDİ. YAWEİ, "DEĞERLEMELER YÜKSEK LİKİDİTENİN YARDIMIYLA ŞİRKETLERİNKÖKENSEL GÜCÜNÜN OLDUKÇA ÜZERİNE ÇIKTI. ŞU AN İÇİN PİYASALARI SPEKÜLATİF İŞLEMLER YÖNLENDİRİYOR" DİYE KONUŞTU.*** IBS HABER MERKEZİ ***(22/04/2009 - 09:32:49)
Bu Durum Bana Çok Yakın Bİr BOrsayı HatırLatıyor Yakındır.:):):D
evet bir kez daha görüldüki gece poz taşımak vobta gereksizdir, agaların keyfini bekle, onlara göre sistem onaylayınca takıl peşlerine, bu arada çok yakında vob yönetimi gece pozlar için teminatları değiştirebilir mi diye düşünmeye başladım, tüm endex futurlarında biz hariç gece ve gündüz marginleri farklıdır da :..:
Full long devam 500 olmadan vermiyorum.
[quote=Fantom;105861]günaydın[/quote]
Günaydın.üüü
36.600 long.
s&P 850 uzerine cıkmadıkca ayıların baskısı sürer
dünden long devam.
Açılışda tırstım 700 den uzunları kapadım