fdax 15 de tobomu oluyor ne.......
uzun devam.......sat verene kadarrrr
Printable View
fdax 15 de tobomu oluyor ne.......
uzun devam.......sat verene kadarrrr
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105880]Ben açarım.Açtım.[/QUOTE]
sen az sonra bu borsa göçecek demeye başlarsın gökhan... senin ipinle kuyuya inilmeyeceğini öğrendik..:..::..:
sağ şeritte en başta sanko var.... kısalmış...:)
aslanlar gibi savaşmak diye ben buna derim işte!
VOB'a bak VOB'a, tarih yazıyor. :..:
Sistemi sat veren varmı arkadaşlar ?
[QUOTE=misafir;105889]Sistemi sat veren varmı arkadaşlar ?[/QUOTE]
36300altında benimki sat verir
[QUOTE=GOKHANFINDIK;105884]Showww varr showwwwwwwwwwwwwwww.Dünkü mal toplama ile aynı olay.Bugün daha sert alacaklar.[/QUOTE]
bende 36.000 altı kapanış banko diyorum... hadi bakalım...:..:
ya arkadaşlar uçacak göçecek muhabbetinin ortasına bir es açayım,
bilgisayar yeni, matriksi şimdi kurdum açıldı sistem test yapmaya çalışıyorum yapıyorumda ama ben 2008 den başlatmama rağmen, test sonuçları na bakınca 15.04.2009 dan itibaren işlem yaptırmış, datamı eksik niye böyle ne yapmam gerekiyor lütfen yardım eso es es es eso es:D
no işlem ralli devam.
bu arada forex için hedeften hesap açtırmıştım nedenini hatırlamıyorum bile ama bugunde para çektim ve hakkını vermem gerek hiçbir sorun cıkartmadılar bunu söylüyorum sonucta internette bir sürü haber okuyoruz en azından ben yaşamadı öyle bir sorun daha..ama sonuc olarak kurumumu değiştiricem bunuda belirteyim.
[quote=furkan;105894]bu arada forex için hedeften hesap açtırmıştım nedenini hatırlamıyorum bile ama bugunde para çektim ve hakkını vermem gerek hiçbir sorun cıkartmadılar bunu söylüyorum sonucta internette bir sürü haber okuyoruz en azından ben yaşamadı öyle bir sorun daha..ama sonuc olarak kurumumu değiştiricem bunuda belirteyim.[/quote]
anadolubank haricinde bir yere geçiş yaparsan bilgilendirirsen sevinirim.
ben de değiştirmeyi düşünüyorum çünkü.
[QUOTE=misafir;105889]Sistemi sat veren varmı arkadaşlar ?[/QUOTE]
ANNA ziestenim 20.04.2009 tarihinden beri satta