Büyük abimiz dow da işler değişmeye başlıyor ya biz kimseye takmayıp uçacaz öyle olursa iyi uçarız yada dowdaki silk,lasyon bitesiye kadar kısa marjlrla dalgalanacaz bu da öğleni bulur
Printable View
Büyük abimiz dow da işler değişmeye başlıyor ya biz kimseye takmayıp uçacaz öyle olursa iyi uçarız yada dowdaki silk,lasyon bitesiye kadar kısa marjlrla dalgalanacaz bu da öğleni bulur
36.425 ek long.
36.525e gelirse ekleri vereceğim.
uzun devam .. .heyk.heyk.heyk
[QUOTE=traderx;105892]ya arkadaşlar uçacak göçecek muhabbetinin ortasına bir es açayım,
bilgisayar yeni, matriksi şimdi kurdum açıldı sistem test yapmaya çalışıyorum yapıyorumda ama ben 2008 den başlatmama rağmen, test sonuçları na bakınca 15.04.2009 dan itibaren işlem yaptırmış, datamı eksik niye böyle ne yapmam gerekiyor lütfen yardım eso es es es eso es:D[/QUOTE]
Verileri indirmesi için geceyi beklemelisin yada matriksi arayıp onların verdiği linkten indirebiliyorsun bu işlemlerden sonra aç kapa yapmayı unutma.
bu arada dünden beri uzunum ha onuda söyleyeyim:D:D
lütfen bilen biri soruma cevap versin.
[QUOTE=jerfin;105891]bende 36.000 altı kapanış banko diyorum... hadi bakalım...:..:[/QUOTE]
38000 kapatırız ...olmadı 37800 oda olmadı ...37500 garanti .. .brv
[QUOTE=oguzhan;105900]Verileri indirmesi için geceyi beklemelisin yada matriksi arayıp onların verdiği linkten indirebiliyorsun bu işlemlerden sonra aç kapa yapmayı unutma.[/QUOTE]
ama grafiklerde sorun yok veriler görünüyor grafiklerde, bu durum normalmi?
USD/NOK short. yine giyinmeye kuşanmaya başladık pozisyonları. :D
[QUOTE=selçuklu;105902]38000 kapatırız ...olmadı 37800 oda olmadı ...37500 garanti .. .brv[/QUOTE]
yükseliş benim için bitmiştir... göstergeler artık yükselişi onaylamıyor...histemler de onaylamıyor..:))) vade sonu derdine en iyi ihtimalle yataya alırlar piyasayı... max 37.500 o da belki...
[QUOTE=traderx;105903]ama grafiklerde sorun yok veriler görünüyor grafiklerde, bu durum normalmi?[/QUOTE]
Bence normal benim de başıma gelmişti matriksi aradım hatırladığım kadarıyla sistem kurulduktan sonrakileri veriyor.
Nerdesin bilmiyorum izmirde isen matriksten Uğuru arayıver .
[QUOTE=oguzhan;105906]Bence normal benim de başıma gelmişti matriksi aradım hatırladığım kadarıyla sistem kurulduktan sonrakileri veriyor.
Nerdesin bilmiyorum izmirde isen matriksten Uğuru arayıver .[/QUOTE]
Şimdi hatırladım sistem testerde verileri silip düzenledikten sonra geçmişe ait alsat ları göstermiyor o andan itibaren veriyor evet hatırladım.
no işlem 38000 kapanış.Akşam ağlayıp sızlamayın nasıl bildin diye.Experience.