[QUOTE=sentinus;17585]Bakıcısını öldürüp sirkten kaçan filleri nasıl açıklamak gerek bu durumda?[/QUOTE]
[B]O fil çok şey öğrenmiş, derhal ortadan kaldırılmalı :)[/B]
Printable View
[QUOTE=sentinus;17585]Bakıcısını öldürüp sirkten kaçan filleri nasıl açıklamak gerek bu durumda?[/QUOTE]
Onları kazığa bağlamamışlar :)
Onları kazığa bağlamamışlar :)
[QUOTE=vobbook;17587][B]O fil çok şey öğrenmiş, derhal ortadan kaldırılmalı :)[/B][/QUOTE]
:D
Fiilerin çok kinci olduğunu duymuştum. Yıllar sonra küçüklüğü aklına geliyor herhalde :D
[QUOTE=vobbook;17587][B]O fil çok şey öğrenmiş, derhal ortadan kaldırılmalı :)[/B][/QUOTE]
:D
Fiilerin çok kinci olduğunu duymuştum. Yıllar sonra küçüklüğü aklına geliyor herhalde :D
[QUOTE=clark;17588]Onları kazığa bağlamamışlar :)[/QUOTE]
[B]O fil bizim PY nin eline düşerse kazığa bağlamakla kalmaz kazığa oturturlar :D[/B]
[QUOTE=clark;17588]Onları kazığa bağlamamışlar :)[/QUOTE]
[B]O fil bizim PY nin eline düşerse kazığa bağlamakla kalmaz kazığa oturturlar :D[/B]
[QUOTE=vobbook;17590][B]O fil bizim PY nin eline düşerse kazığa bağlamakla kalmaz kazığa oturturlar :D[/B][/QUOTE]
Fillere HRC Sistemini öğretmek gerek o zaman.:)))
[QUOTE=vobbook;17590][B]O fil bizim PY nin eline düşerse kazığa bağlamakla kalmaz kazığa oturturlar :D[/B][/QUOTE]
Fillere HRC Sistemini öğretmek gerek o zaman.:)))
ya py o filin eline bir geçerse!
fil kazıkla birlikte...dng
ya py o filin eline bir geçerse!
fil kazıkla birlikte...dng
47125 kısa tekrar....
fdow dediğim gibi son bir yukarı yapıyor gibi....
47125 kısa tekrar....
fdow dediğim gibi son bir yukarı yapıyor gibi....
Hindistan'da geçenlerde bir fil öldürmüşlerdi.Adını usame koymuşlar terör estiriyor diye hayvan köylülerin tarlalarını bostanlarını hepten talan ediyomuş. 20 küsür kişiyide ebedi istirahate yollamış.
Hint devleti özel bir ekip kurup aylar sonra öldürmeyi başarmış hatta köylüler inanmayıp hayvanın cesedine bakmaya kmlerce uzaktan gelmişler.
Yani Usame öldü! Kendi gitti adı kaldı yadigar. :D
Hindistan'da geçenlerde bir fil öldürmüşlerdi.Adını usame koymuşlar terör estiriyor diye hayvan köylülerin tarlalarını bostanlarını hepten talan ediyomuş. 20 küsür kişiyide ebedi istirahate yollamış.
Hint devleti özel bir ekip kurup aylar sonra öldürmeyi başarmış hatta köylüler inanmayıp hayvanın cesedine bakmaya kmlerce uzaktan gelmişler.
Yani Usame öldü! Kendi gitti adı kaldı yadigar. :D
future leri anlık izleyebileceğimiz yer varmı.tşk..
future leri anlık izleyebileceğimiz yer varmı.tşk..
[QUOTE=AMON RA;17594]Hindistan'da geçenlerde bir fil öldürmüşlerdi.Adını usame koymuşlar terör estiriyor diye hayvan köylülerin tarlalarını bostanlarını hepten talan ediyomuş. 20 küsür kişiyide ebedi istirahate yollamış.
Yani Usame öldü! Kendi gitti adı kaldı yadigar. :D[/QUOTE]
[B]O filin adı EFG olmalıymış... :)[/B]
[QUOTE=AMON RA;17594]Hindistan'da geçenlerde bir fil öldürmüşlerdi.Adını usame koymuşlar terör estiriyor diye hayvan köylülerin tarlalarını bostanlarını hepten talan ediyomuş. 20 küsür kişiyide ebedi istirahate yollamış.
Yani Usame öldü! Kendi gitti adı kaldı yadigar. :D[/QUOTE]
[B]O filin adı EFG olmalıymış... :)[/B]
47300ün geçilemeyeceğine şartlandırıldık iyice. Geçilince kalakalacak bir çok fil...:D
Ya da tersi...
47300ün geçilemeyeceğine şartlandırıldık iyice. Geçilince kalakalacak bir çok fil...:D
Ya da tersi...
47100-125 long
düşmüyor bu meret
eksi makasa da güvenerek longladım
bakalım ne yapacaklar
47100-125 long
düşmüyor bu meret
bakalım ne yapacaklar
[QUOTE=Ronaldinho;17599]47100-125 long
düşmüyor bu meret
bakalım ne yapacaklar[/QUOTE]
fatih terim söyledi şimdi.canlı yayında...
en karanlık zaman sabaha en yakın olan zamandır diye......:D
[QUOTE=Ronaldinho;17599]47100-125 long
düşmüyor bu meret
bakalım ne yapacaklar[/QUOTE]
fatih terim söyledi şimdi.canlı yayında...
en karanlık zaman sabaha en yakın olan zamandır diye......:D
Fatih terim fillerden bahsediyomu?bende tekrar long oldum elimizde patlamaz insallah.
Fatih terim fillerden bahsediyomu?bende tekrar long oldum elimizde patlamaz insallah.
Brent ve NYMEXte flama oluşuyor gibi. ıngilterenin ıran bankasının hesaplarını dondurması ve Bushun açıklamaları petrol fiyatlarını olumsuz etkileyebilir binanaleyh bugün DOW düşebilir.
Brent ve NYMEXte flama oluşuyor gibi. ıngilterenin ıran bankasının hesaplarını dondurması ve Bushun açıklamaları petrol fiyatlarını olumsuz etkileyebilir binanaleyh bugün DOW düşebilir.
[QUOTE=follow;17601]Fatih terim fillerden bahsediyomu?bende tekrar long oldum elimizde patlamaz insallah.[/QUOTE]
yine megolaman megaloman konuşuyor... he heeee:D
[QUOTE=follow;17601]Fatih terim fillerden bahsediyomu?bende tekrar long oldum elimizde patlamaz insallah.[/QUOTE]
yine megolaman megaloman konuşuyor... he heeee:D
[QUOTE=mbm;17603]yine megolaman megaloman konuşuyor... he heeee:D[/QUOTE]
bu memlekette agzi olan herkes konusuyor,bence Fatih Terim megolomanca konussa bile en azindan hak ediyor cool1cool1
[QUOTE=mbm;17603]yine megolaman megaloman konuşuyor... he heeee:D[/QUOTE]
bu memlekette agzi olan herkes konusuyor,bence Fatih Terim megolomanca konussa bile en azindan hak ediyor cool1cool1
yav bu nasil piyasa long oluyorum huzursuzum,short oluyorum huzursuzum .
yav bu nasil piyasa long oluyorum huzursuzum,short oluyorum huzursuzum .
Bollinger sıkışıyor bir al bir sat sinyali gelmeye başladı kırıldığı yöne doğru hareket olur bu tür sıkışmalarda öncesinde pozisyon aldırmıyorlar. ıyi bir yukarı ya da aşağı yapsalar ona göre S ya da L olurdu. şimdilik yatayda sıkışmanın bir yöne patlamasını flat beklemekten başka çare yok.
Bollinger sıkışıyor bir al bir sat sinyali gelmeye başladı kırıldığı yöne doğru hareket olur bu tür sıkışmalarda öncesinde pozisyon aldırmıyorlar. ıyi bir yukarı ya da aşağı yapsalar ona göre S ya da L olurdu. şimdilik yatayda sıkışmanın bir yöne patlamasını flat beklemekten başka çare yok.
[QUOTE=mbm;17600]fatih terim söyledi şimdi.canlı yayında...
en karanlık zaman sabaha en yakın olan zamandır diye......:D[/QUOTE]
Umudun bittiği yerde yükdeliş başlarmış :D
[QUOTE=mbm;17600]fatih terim söyledi şimdi.canlı yayında...
en karanlık zaman sabaha en yakın olan zamandır diye......:D[/QUOTE]
Umudun bittiği yerde yükdeliş başlarmış :D