[URL]http://www.dunyagazetesi.com.tr/spkdan-suc-duyurusu_89880_haber.html[/URL]
üvvvvvvvvv satışlar bundan o zaman.. vay palayıda terse getirdi.. :)
Printable View
[URL]http://www.dunyagazetesi.com.tr/spkdan-suc-duyurusu_89880_haber.html[/URL]
üvvvvvvvvv satışlar bundan o zaman.. vay palayıda terse getirdi.. :)
[quote=saraylı;247774]bugün 14.00 ten sonra çıkmam gerektiği için düşüşü kaçırdım,
str ; son trade de 70.600 den sata geçerek kapanışa kadar 1000 puan karı tek trade de bırakmış,
str a bakanlara teyid için,dedim.:)[/quote]
Ssayin Sarayli
Trade zamanlamasini da confirm edebilir misiniz.
16:15 70650 short
17:30 69600 cover
[quote=kosmaz;247783]Ssayin Sarayli
Trade zamanlamasini da confirm edebilir misiniz.
16:15 70650 short
17:30 69600 cover[/quote]
forum için verdiğim str periodları şöyle:
wma6
wma10
ema55
boll20,2
sto14,3,3
str nin bu versionuna göre:
[B]16.15 ten önce wma lar kesişmiş,ama ema55 yukarı yönlü seyrine devam ettiği için işlem yapılmamalı...[/B]
[B]bu durumda hem wma lar aşağı kesmiş olacak ve [COLOR=red]ilave olarak fiyat,ema55 altında kapanış yapacak...[/COLOR][/B]
[B]bu da ilk defa 16.20 çubuğunda 70.500 kapanışı ile olmuş[/B]...şu halde:
16.20 70.500 short
17.30 69.675 short cover
ile bu periodlarla sontrade str karı: 825 puan net olmuş...:)
yukarda koyulaştırdığım yeri ,sistem uygulaması açısından iyi anlamalı...:cool:
[quote=saraylı;247775]dalga yapın doğru da çıksa yanlış ta çıksa bir akşam Bebek'e gelin ,içkiyle aram hiç yoktur ama sizi güzel bir mekanda ağırlamaya hazırım ,
selçuklum...:)
güzel bir daytrader akşamı yapalım isterseniz,
yalnız, gelenlerde flat olma zorunluluğu aranacaktır...:..:
sayı da önemli değil,istediğiniz kadar daytrader gelin,
teker teker de gelmeyin,hepiniz beraber gelin...:..::D:..:
öfff; "challenge" oldu bea....:..:
kendimi tutamadım...:rolleyes:;)
:..::..::..:[/quote]
üstad menüde de balık fleto var galiba:p ben hep daytrader değilim bazen twodaystraderım:..: genelde de ters gap yerim::: o yüzden gelince 2 kişilik yerim ama ona göre .kom[URL]http://www.uzmantv.com/balik-filetosu-nasil-cikarilir[/URL]
[quote=saraylı;247784]forum için verdiğim str periodları şöyle:
wma6
wma10
ema55
boll20,2
sto14,3,3
str nin bu versionuna göre:
[B]16.15 ten önce wma lar kesişmiş,ama ema55 yukarı yönlü seyrine devam ettiği için işlem yapılmamalı...[/B]
[B]bu durumda hem wma lar aşağı kesmiş olacak ve [COLOR=red]ilave olarak fiyat,ema55 altında kapanış yapacak...[/COLOR][/B]
[B]bu da ilk defa 16.20 çubuğunda 70.500 kapanışı ile olmuş[/B]...şu halde:
16.20 70.500 short
17.30 69.675 short cover
ile bu periodlarla sontrade str karı: 825 puan net olmuş...:)
yukarda koyulaştırdığım yeri ,sistem uygulaması açısından iyi anlamalı...:cool:[/quote]
Sn.Saraylı grafik ekledim anlatımınızı görselleştirmek açısından.
Belki daha iyi olur diye düşündüm.
Not:Al-Sat sonradan eklenmiştir.Daire ile işaretlenmiş yerler Sn.Saraylının bahsetmiş olduğu alım-satım seviyeleridir ve bolinger bantının önemini de işaret etmektedir.
[URL="http://i46.tinypic.com/97usk0.jpg"][IMG]http://i46.tinypic.com/97usk0.jpg[/IMG][/URL]
günaydınlar
[URL]http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2010/06/04/garantide_ge_ikincil_halka_arz_yapacak_dedikodusu_alevlendi[/URL]
selçuklu abi analizi yaptın kenara çekildin barlar sana doğru haberler analize doğru akıyor üvvvvvvvvv :)
günaydın bol kazançlar
[quote=sadberk22;247786]üstad menüde de balık fleto var galiba:p ben hep daytrader değilim bazen twodaystraderım:..: genelde de ters gap yerim::: o yüzden gelince 2 kişilik yerim ama ona göre .kom[URL]http://www.uzmantv.com/balik-filetosu-nasil-cikarilir[/URL][/quote]
evet menüde,balık var fileto şart değil,
ama daytraderların flato olması şart,
daytrader flato ve balık fileto ,güzel olmuş...:)
[quote=ordi;247788]Sn.Saraylı grafik ekledim anlatımınızı görselleştirmek açısından.
Belki daha iyi olur diye düşündüm.
Not:Al-Sat sonradan eklenmiştir.Daire ile işaretlenmiş yerler Sn.Saraylının bahsetmiş olduğu alım-satım seviyeleridir ve bolinger bantının önemini de işaret etmektedir.
[URL="http://i46.tinypic.com/97usk0.jpg"][/URL][/quote]
ordi,
dema 55 değil ema55 olacak,
bir de mav lar ağırlıklı olacak,
benim graf bundan farklı ,aman dikkat...:rolleyes:
günaydın.bol kazançlar.
cümleten günaydın bol kazançlar ..
cümleten günaydın ve bol kazanclar
selçuklum ,
2196 no.lu gönderiyi okur musun...
[QUOTE=saraylı;247775]dalga yapın doğru da çıksa yanlış ta çıksa bir akşam Bebek'e gelin ,içkiyle aram hiç yoktur ama sizi güzel bir mekanda ağırlamaya hazırım ,
selçuklum...:)
güzel bir daytrader akşamı yapalım isterseniz,
yalnız, gelenlerde flat olma zorunluluğu aranacaktır...:..:
sayı da önemli değil,istediğiniz kadar daytrader gelin,
teker teker de gelmeyin,hepiniz beraber gelin...:..::D:..:
öfff; "challenge" oldu bea....:..:
kendimi tutamadım...:rolleyes:;)
:..::..::..:[/QUOTE]
abi inşallah ..bi toplantı ayarlayaylım .. daytrade clubun .. ilk toplantısı ... .brv.brv.brv:D
herkese günaydınlar.
göstergeler + gap demişti. bizimkiler kafa kafaya açtılar.
dimeh ki neymiiş, dimeh ki yurtdışına bakan adamı kesecekleri zamanlar da varmııış. :..:
str uygulaması açısından:
şu anda ema55 ,aşağı yönlü ve 70.270 te yaklaşık..
demek ki wma lar yukarı yönde kesişse bile ,giriş için ema55 değerinin üzerine fiyatların çıkması gerek...
günaydın hayırlı seanslar
[quote=saraylı;247802]ordi,
dema 55 değil ema55 olacak,
bir de mav lar ağırlıklı olacak,
benim graf bundan farklı ,aman dikkat...:rolleyes:[/quote]
Saraylı abi uyarı için TEŞEKKÜR ederim. şimdi tekrar kontrol ettim MAV'lar ağırlıklı orada sorun yok
Matriks te EMA ind. olmadığından(veya ben bilmediğimden) DEMA kullandım.
altın düş düş düş :) altın düşşşş :)) abeyler fed faiz artırıcıımış , altını fena katakullıye getirir bu , soyle bi saglam dustu sayılır gece amme bıraz daha dusse fena olmaz bızım shortlar iş yapsın biraz :)
[quote=ordi;247824]Saraylı abi uyarı için TEŞEKKÜR ederim. şimdi tekrar kontrol ettim MAV'lar ağırlıklı orada sorun yok
Matriks te EMA ind. olmadığından(veya ben bilmediğimden) DEMA kullandım.[/quote]
ordi,
ema=üstel diye geçmeli matrikste ya da üssel ....:)
[quote=Kennym;247826]altın düş düş düş :) altın düşşşş :)) abeyler fed faiz artırıcıımış , altını fena katakullıye getirir bu , soyle bi saglam dustu sayılır gece amme bıraz daha dusse fena olmaz bızım shortlar iş yapsın biraz :)[/quote]
fed faiz artırdığında,
ağalar longsa yorum: aha ekonomi normale döndü kriz kalmadı yihhhhuuu alın bi 5 bin puan daha....
ağalar şortsa yorum: sen misin faiz artıran, çekiyorum lem paramı her yerden. ne halin varsa gör...verin bi 5 binlik daha aşağı.
genel yorum: akıntıyı takip et. haber zaten akıntıyı oluşturan etkenlerden birisiy[B][COLOR=red]di[/COLOR][/B]...:)
[QUOTE=unlimitted;247830]fed faiz artırdığında,
ağalar longsa yorum: aha ekonomi normale döndü kriz kalmadı yihhhhuuu alın bi 5 bin puan daha....
ağalar şortsa yorum: sen misin faiz artıran, çekiyorum lem paramı her yerden. ne halin varsa gör...verin bi 5 binlik daha aşağı.
genel yorum: akıntıyı takip et. haber zaten akıntıyı oluşturan etkenlerden birisiy[B][COLOR=red]di[/COLOR][/B]...:)[/QUOTE]
Yorum bu işte canının istediğine göre gerçekler böyle
bugün için srb kırılma noktaları:
70.300:yü:
69.600:dü:
zayıflık var gibi ... crashesagne bir gün olabilir yani .. .
günlük pivot: 69.775
dirençler:
72.000
71.725
71.200
70.750
destekler:
69.025
68.825
68.275
67.500
Gunaydin iyi seanslar. hayirli ugurlu iyi cumalar.
AKP iktidari geldiğinde terör neredeyse sıfır noktasına gerilemiş durumdaydı. İstismar ettiği ne varsa hepsi şu anda kendi eseri olarak geri dönmüştür.
Açılım sürecindeki nispî sükûnet meğer devletin hazırlığını zaafa uğratmış. Bölücü örgüt zamanını boş geçirmemiş..
Demokratik açılım teröre ilâç olmayacaktır. PKK’nın lider kadrosu verilenle yetinmeyecek, bu çok belli... Genişletilmiş özerklik, ana dilde eğitim ve Öcalan’ın cezası ev hapsine dönüştürülsün istiyorlar.
Demek ki terörle mücadele her alanda sürecektir. bir baska olayicler acisi gazzeye ablukanin kaldirilmasi girisimi ki tamamen fiyasko oldugu gibi canlarimiz gitti.
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden; “İsrail’in Gazze’ye giden gemileri durdurma hakkı vardır. İsrail’in ‘Hamas benim halkıma üç bin roket atıyor’ diyerek kendini savunması meşrudur” açıklaması yapıyor.
Arap ulkelerinin umrunda degil.sus pus olmuslar tek laf edeni yok .hatta Turkiyeyi Ortadogunun icine cekmek icin provaka edici yazilar yayinliyorlar. NEO OSMANLICILIK OYUNU OYNAMAYA KALKISMAK KRALDAN COK KRALCI OLMAK TURKIYEYE ZARAR VERIYOR.
975 ort kısa 70200 üstü istop ... günün ilk pozu hayırlı olsun .. .
Hayirli ve bol kazancli bir gun olsun...
[quote=saraylı;247836]bugün için srb kırılma noktaları:
70.300:yü:
69.600:dü:[/quote]
sn saraylı, pek katılmadım topiğe, lakin uzaktan izliyorum..
sistem de hala çıkışlar sorun gibi duruyor... benim anladığım..
ya da anlamamışımdır.. bilemiyorum... ben farklı alternatifler de duruyorum ama hala sağlıklı değil çıkış noktaları...
saygı sevgi...
bu arada katkılarınız için teşekkürler...
saraylı abi 2 lik sistem yaptım .. nası olmuş .. .çok alsat yaptırmıyor sadece güniçi genel trend yönü için kullanacam ... :o:o:o
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/1032.jpg[/IMG]
vadeli birlik
orta yeşil 69400 de.Morun üzerine iki defa çıkmak istediysek te satış yemeye devam ettik.Dün gece de yazdığım gibi hedefin alt yeşil olacağını düşünüyorum.Alt yeşil 67800 ile 68200 arası biryerlere debk gelebilir.
[IMG]http://i50.tinypic.com/35i6feq.jpg[/IMG]
hpy patron teprik ederim abi ... süper graflar bence .. sağolasın ....brv.brv
[quote=canningtown;247861]sn saraylı, pek katılmadım topiğe, lakin uzaktan izliyorum..
sistem de hala çıkışlar sorun gibi duruyor... benim anladığım..
ya da anlamamışımdır.. bilemiyorum... ben farklı alternatifler de duruyorum ama hala sağlıklı değil çıkış noktaları...
saygı sevgi...
bu arada katkılarınız için teşekkürler...[/quote]
topiğe katıldınız bile...:):..:
srb sadece kırılma noktalarını söyler...
str ise daytrade sistemi,girişte sorun yok ,ama dediğiniz gibi çıkışta biraz trader yorumu gerekli...
giriş tam mekanik şu anda ama çıkış tam değil...özellikle öyle yatım,çıkış para yönetimi ile tradera bırakıldı gibi...
daha geliştirilebilir,günde 500 puan ve fazlayı alur bu sistem...:)
[quote=selçuklu;247865]saraylı abi 2 lik sistem yaptım .. nası olmuş .. .çok alsat yaptırmıyor sadece güniçi genel trend yönü için kullanacam ... :o:o:o
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/4/1032.jpg[/IMG][/quote]
selçuklum,
super olmuş abi.brv,çok beğendim,bunun gösterdiği trend yönündekileri yapsan daha iyi olur...ters olanları yapmazsın ,misal yani...:)))
[quote=saraylı;247871]topiğe katıldınız bile...:):..:
srb sadece kırılma noktalarını söyler...
str ise daytrade sistemi,girişte sorun yok ,ama dediğiniz gibi çıkışta biraz trader yorumu gerekli...
giriş tam mekanik şu anda ama çıkış tam değil...özellikle öyle yatım,çıkış para yönetimi ile tradera bırakıldı gibi...
daha geliştirilebilir,günde 500 puan ve fazlayı alur bu sistem...:)[/quote]
abi o zaman biraz deneyip geliştirmek lazım.. dediğiniz gibi giriş tam mekanik, çıkışa yoğunlaşmak lazım gibi...
her durumda disiplinli uygulama bayağı zor..
cümleten bol kazançlar...
[quote=selçuklu;247868]hpy patron teprik ederim abi ... süper graflar bence .. sağolasın ....brv.brv[/quote]
estfg patron...paylaşım yapıyoruz hep birlikte.herkese bol kazanç olarak dönsün inşallah bu paylaşımlar.
[quote=canningtown;247873]abi o zaman biraz deneyip geliştirmek lazım.. dediğiniz gibi giriş tam mekanik, çıkışa yoğunlaşmak lazım gibi...
her durumda disiplinli uygulama bayağı zor..
cümleten bol kazançlar...[/quote]
çıkışı geliştirmek gerek ,doğru...
boll+sto ile çıkabilirsiniz...
para yönetimi ile ,bu kadar deyip çıkabilirsiniz...
ho larla başka şeyler yapılabilir..
wma larla trendi takip edip ,dönmeye başladıklarında çıkabilirsiniz..
ben de daha düşünüyorum çıkışı:confused:
[QUOTE=saraylı;247872]selçuklum,
super olmuş abi.brv,çok beğendim,bunun gösterdiği trend yönündekileri yapsan daha iyi olur...ters olanları yapmazsın ,misal yani...:)))[/QUOTE]
evet abi .. birazdaha uğraşacam haftasonu .. .. ilham kaynağı senin verdiğin sistemler ... tşk ederim .. yani abi .. .brv.brv
yaw, bişi demeden geçemeyeceğim.
benim göstergelerim düşüşü onaylamıyor hala.
bi gariplik var ama hayırlısı. bugün malum en önemli veri var.
duman edecekler ortalığı heralde. her iki yönde de...