[quote=bull market;34620]Fed akşama olumlu algılatsa piyasaları ne olacak?, demek istediğim, artık vadelide 50000 leri unutun, bitti o günler.[/quote]
yakında düşer diosun o zaman teminatlar :)
Printable View
[quote=bull market;34620]Fed akşama olumlu algılatsa piyasaları ne olacak?, demek istediğim, artık vadelide 50000 leri unutun, bitti o günler.[/quote]
yakında düşer diosun o zaman teminatlar :)
Bugun 43800 altında oldugumuz surece 41,700 - 42000 seviyesini kendisine hedef olarak belirlemiş bir piyasa vardı.
Yarınki günlük bant direnç ve destek seviyeleri şöyle gözüküyor direnç 43675 seviyesi destek ise 41700.
[IMG]http://img127.imageshack.us/img127/5792/gunlukme7.png[/IMG]
sabah yalandan barclay lehmanin varliklarini alacak deyip yukseltiler arasi buyuk dusuk simdide varliklarini aldi deyip yine yukseltiyorlar. alacaksa alacak ana firma batti. alinca ne oluyor ekonomi kurtuldu. batmadan once alsaydi o zaman. hepsi oyun.
aşağıdan yarım daha longladım tam oldu.
ortalama 42700.
dowda, daxda tepki gelir yarın gapli yukarı..
kayahanin yerini benmi aldim ne :))
gece yarım uzunla ters başlaynca al sat yaptım bugün.....
o yüzden yazamadım foruma...
artı 1100 puan ile kapattım..yarısı komisyon...
geceye tam uzun girdim....42550 den...şansa artık......
yarın şöyle 1500 gap alırsak iyi olur..... :)
herkese iyi akşamlar.....
[QUOTE=jelibon;34628]aşağıdan yarım daha longladım tam oldu.
ortalama 42700.
dowda, daxda tepki gelir yarın gapli yukarı..[/QUOTE]
normalde gelmesi lazım... hergün yüzde 5 düşecek halimiz yok ya.....:D
[QUOTE=xxxx;34624]Emeği geçen arkadaşlara,özellikle bull markete çok teşekkürler. emeğinize sağlık iyi akşamlar[/QUOTE]
Sanada teşekkürler, katılım yapman iyi oldu 13 mesaja ulaşmışsın bile vooooov+.
size birde teknik bilgi vereyim cok isinize yarar bence halil rencberin bahsettigi hep akumulasyon distribusyon ( o hic distribusyon demez hep akumulasyon der ne hikmetse ama )
orani var ya 1 temmuz 2008 noktasina gelmis yani o gun dip yapmistik. onunla ayni hatta daha dusuk.yani dist orani.
Sonunda ne yapacağına karar verdi gibi Dji.İlk durak 10.250 civarları görünüyor.Hiç olmazsa bundan sonraki yükselişlere sadece tepki diyebileceğim.Dilerim bugün de boğalar iyi savaşırlar da 4.cü dalga sonunda(11.000) bırakırlar endeksi.Hiç değilse bize yükseliş senaryolarını çöpe attırdılar.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img516.imageshack.us/img516/7709/sonnq1.jpg[/IMG][/URL]
Bol şanslar...
[QUOTE=nyse-dj;34634]size birde teknik bilgi vereyim cok isinize yarar bence halil rencberin bahsettigi hep akumulasyon distribusyon ( o hic distribusyon demez hep akumulasyon der ne hikmetse ama )
orani var ya 1 temmuz 2008 noktasina gelmis yani o gun dip yapmistik. onunla ayni hatta daha dusuk.yani dist orani.[/QUOTE]
nasıl görebiliriz bu oranı..
yani grafik mi yoksa cebirsel oran mı..
Valla dow artıya geçecek neredeyse, uzunda kalmakmı vardı? yarın ne malum düşmeyeceğiz, garantisimi var?
Valla, yarın akşam kapanış 3000 puandan fazla olursa fena köpüreceğim, %+7 den fazlası bana uymaz şimdiden döyliim, kötü şeyler düşünürüm, açılışta olumlu olacaksa mümkünse %+3,5 den fazla açılmasın vob, siparişi verdik py ye:))), iyi akşamlar herkese, dow yazıyı bitirene kadar artı oldu bile nankör şeytan.
[QUOTE=nyse-dj;34634]size birde teknik bilgi vereyim cok isinize yarar bence halil rencberin bahsettigi hep akumulasyon distribusyon ( o hic distribusyon demez hep akumulasyon der ne hikmetse ama )
orani var ya 1 temmuz 2008 noktasina gelmis yani o gun dip yapmistik. onunla ayni hatta daha dusuk.yani dist orani.[/QUOTE]
Distrübütör kendi oluyordur belki o bakımdan bahsetmiyor olabilir, yada kendini distrübütör olarak görüyodur artık herneyse .kom
yahu beyler merak ettim...şöyle parasını katlayan var mı? ama yalan yok..hani sistem falan diyoruzda ben kırk tane sistem denedim...3 ay mükemmel sonra hop parayı eritiyor...
[QUOTE=abka;34636]nasıl görebiliriz bu oranı..
yani grafik mi yoksa cebirsel oran mı..[/QUOTE]
istedigin gibi gorebilirsin acc/dis indicatorunu etkinlestir grafik ustunde yeter en kolay yoldan ms9 da.
[QUOTE=bull market;34637]Valla dow artıya geçecek neredeyse, uzunda kalmakmı vardı? yarın ne malum düşmeyeceğiz, garantisimi var?
Valla, yarın akşam kapanış 3000 puandan fazla olursa fena köpüreceğim, %+7 den fazlası bana uymaz şimdiden döyliim, kötü şeyler düşünürüm, açılışta olumlu olacaksa mümkünse %+3,5 den fazla açılmasın vob, siparişi verdik py ye:))), iyi akşamlar herkese, dow yazıyı bitirene kadar artı oldu bile nankör şeytan.[/QUOTE]
kapanış önemli, açılışta onlarda satış yapamıyor direk, sonradan basıyorlar.
[QUOTE=abka;34639]yahu beyler merak ettim...şöyle parasını katlayan var mı? ama yalan yok..hani sistem falan diyoruzda ben kırk tane sistem denedim...3 ay mükemmel sonra hop parayı eritiyor...[/QUOTE]
toplamda zarar.
sebep düşündüğünü yapmamak.
suçlu ben.
bas bas bağrıdım 10850 hatta 10750 hedef diye 10000 puan alınırdı yapamadım.
bu işte zamanlamayı ayarlaymıyorsun hiç bir zaman.
sevgiler.
ben katlardim ama uymadim uydurulmadim yada bir vesile ile atladik. hep yazdim okumussunuzdur. temel ve teknik analiz olarak yuzde 80 en azinnda dogru idi. "fikirler" de analizlerini bile verdik. ama ama ama. cep delik cepken sonucta. indikator gurultusu yada bozucu gibi sistemi bozan seyler var keske ROBOT olsaydim. sera connors chronicles hesabi :))
11.078 üstü beni hem hipermetrop hem de miyop eder.Sakın ha Dji nin Ayı oğlu Ayıları...
[QUOTE=jelibon;34641]kapanış önemli, açılışta onlarda satış yapamıyor direk, sonradan basıyorlar.[/QUOTE]
Hımmm evet, o zaman siparişi değiştiriyorum, dow da akşama mümkünsa kırmızısından bir karpuz keselim 10250-10350 lere kadar düşsün
birde Halilin ters indikatör olduğunu unuttum galiba.
adam 11500 lerde %8 artacak dedi en son, %8 düştü dow.
dünde hindistan ayağı çıkardı seans sonu 36000 kapatabiliriz dedi, bugün 33359 görüldü.
hala daha yazı göndertiyor kurumu matrixe ayıp be.
sevgiler.
yanlış anlamayın onu dinleyip long falan olmadım. benim bahsettiğim trende duramamak, ha bire al sata girmek.
[quote=bull market;34646]Hımmm evet, o zaman siparişi değiştiriyorum, dow da akşama mümkünsa kırmızısından bir karpuz keselim 10250-10350 lere kadar düşsün[/quote]
Sayın bull market,
Kan kırmızı karpuz taze bitti.Ama sipariş verdik Eylül veya Ekim'in son haftasına büyüyeceklermiş.
Şaka bir yana biraz oyalansın da nefes alalım ama dimi...
Bol şanslar...
[QUOTE=abka;34639]yahu beyler merak ettim...şöyle parasını katlayan var mı? ama yalan yok..hani sistem falan diyoruzda ben kırk tane sistem denedim...3 ay mükemmel sonra hop parayı eritiyor...[/QUOTE]
Sn abka, sistem falan hikaye, dün bu konuyu işledim topikte, en kral sistem bana yaramaz artık, kafama göre takılacağım, öyle daha güzel oluyodu, sistem al sat veriyor uyuyorsun, hah diyorsun kısa periyodlar al verdi şimdi uzunda kal, bi bakıyorsun sabaha gap yemişin 1500 puandan fazla, ondan sonra portföy hastalanıyor ve hasta ölüme nefes nefese yaklaşıyor, kaçıncıya yaşadım, hepsi sistemin belası, vet sistem kazandırıyor, ama en ufak hata psikolojiyi yutuyor, psikoloji çığ gibi büyüyor ve kaçınılmaz son karşınızda.
Öönemli olan poz almak değil bu vobda, önemli olan poz kapatmak, ama kazanca, ama zarara, [B]burada önemli işlem kapatmadır,[/B] kaldıraç olduğu sürece poz alırsınız zaten onda sorun yok.
Sistemli olucam sistem e göre poz alıcam derken ise şartlanıyor ve baştan kaybediliyor bence, yada her ay sistem değiştiricen nasıl olacaksa? saygılar.
bugün dow kapanışına karar verecek şey aig. birde belki yine short yasağı gelebilir. faiz kararı çıkarsa büyük süpriz olur benim için, fayda da etmez.
aig bulursa para burası dip olur kısa vadeli, bulamazsa aşağı devam eder.
aig bulmazsa para düşüşün kesin duracağı yer 10550. Kırılırsa ayı piyasası yıllanır. seçim zamanıda kırdırmazlar büyük ihtimal. seçimden sonra 9750 ye düşüş başlar.
sevgiler.
birde spotun 33000-33300 desteğini unutmamak lazım, bugün değdi sayabiliriz oraya, dönüş noktası olabilir, yine millet başladı yok çift dip, yok 31500 falan.
oralara değmeden iş bitirilebilir.
sevgiler.
dün biz dowu eksi yüzde 2,5 iken kapattık.. ve dow eksi yüzde 4 küsür kapattı...
bugun eksi yüzde 0,40 iken kapattık...
dow bugun dünkü düşüşün hepsini alırsa,artı yüzde 4 kaparsa bizde nasıl bir açılış olurki...:)
full uzunum ya....ondan diyorum..
şaka bir yana artı yüzde 2 yede razıyım dowda.. he he... :)
dowda trade edenler için bir tavsiye, böyle volatil günlerde.
fdow un gün içi değdiği en yüksek noktaya dow açılınca mutlaka değiyor.
yani açılmadan fdow alınıp açılınca satılabilir.
Olay basit işte, psikolojiler uzun alma diyor, büyük yatırımcısından küçüğüne kadar bu böyle, önceki pozisyonlarda zaten karşılıklı uzun tarafta kalan ky idi, herneyse, güniçi ip gibi kalacak halimiz yok ya, oynayanlar genelde satış yapar, biraz düşünce eline ne kadar alış gelmiş aşağıya emir yazan büyükler bir bakar bunları satmalı, hafif yukarı çek bas, derken fiyatlar erozyona uğruyor.
Bugün biraz açık pozisyon sayısı arttı, +5438
dolarda ise -2120 olmuş, düşmüş yani,.heyk
Dolarda bir iş dönmüş galiba, bakalım dow ne edecek akşama, +85 oldu.dng , tekrar iyi akşamlar
[QUOTE=jelibon;34653]dowda trade edenler için bir tavsiye, böyle volatil günlerde.
fdow un gün içi değdiği en yüksek noktaya dow açılınca mutlaka değiyor.
yani açılmadan fdow alınıp açılınca satılabilir.[/QUOTE]
Yav bunu söölemicektin ama, ne anlamı kaldı tahmin etmenin şimdi:)
ben zaten garantiden full uzunum...3,56 dan...4,06 dan satmadım..kıyamet kopsa 3 aydan önce satmam...43700 den de vob da longum...kaldıraç bir olunca takip etmiyorum..
o ipucu sn jelibon, bazen 1 puan için ne itleşiyolar ama dimi, kırarsa devam oluyor falan :)
vay namussuz yine yaptı yapacağını. aslında anladımda ilk yarım içinde biraz bekleseydim iyidi, bizide değdirdiler 33300 e.
neyse kapanışı görelimde.
dow 11100 üzerine çıkıp kalabilirse ..şow yapar bence....
kritik yer 11100..buraya güniçi kadar tepki derim hala...
[QUOTE=mbm;34659]dow 11100 üzerine çıkıp kalabilirse ..şow yapar bence....
kritik yer 11100..buraya güniçi kadar tepki derim hala...[/QUOTE] yapsın..seçimlerden önce hep yükseliş olmuş amerikada...bakarsın tarih tekerrür eder...
dow ,ipekmatba gibi olmuş...bugün %4 artıda yapar ekside..
dansöz dow kıvırmaya başladı yine...:)
sevincimiz kursagımızda kaldı....
hiçbir kapanış süpriz olmaz dowda bu gece......
zaten dax kapanışında yüksek olmasında razıyım ben.
[QUOTE=fahri78;34562]Dax saatlikleri düzelme belirtilerinden çok uzak.. Günlükler ise düşüş daha yeni başlıyor der gibi.. Haftalıklarına bakılırsa 2009 dan da ümidi kesmeli..[/QUOTE]
Aman aman sayın Fahri78
Nasıl oldu da bu karara vardınız. İyimisiniz? Sağlığınız yerindemi? Kısa bir süre önce teknik olarak mümkün olmadığını anlatıyordunuz!!!
Saygılar
[QUOTE=bull market;34601]Yuhhh, 6 günde 10.000 puan oynamış ekim vade, voleyi vuran varmı?[/QUOTE]
Olmazmı.lelele
[QUOTE=bull market;34601]Yuhhh, 6 günde 10.000 puan oynamış ekim vade, voleyi vuran varmı?[/QUOTE]
selçuklu catedral ve mbm üçlüsü
7 bin -10 bin puan arası aldılay py den....