Arkadaşlar vobix nikli arkadaş aniden kayboldu ondan önce farklı yorumlarıyla vob trader de ortadan aniden kayboldu bir haber varmı huylanmaya başladım.Yorumlarını özledik
Printable View
Arkadaşlar vobix nikli arkadaş aniden kayboldu ondan önce farklı yorumlarıyla vob trader de ortadan aniden kayboldu bir haber varmı huylanmaya başladım.Yorumlarını özledik
[QUOTE=unlimitted;105895]anadolubank haricinde bir yere geçiş yaparsan bilgilendirirsen sevinirim.
ben de değiştirmeyi düşünüyorum çünkü.[/QUOTE]
kesin odl ye geçiyorum herşeyi yolladım sadece fatura yada ikametgah yollucam saglık probleminden dolayı cıkamadıgımdan onu yollayamadım yoksa çoktan geçmştim..anadolubankta iyidir ndn oyle dedin ?
uzun devaaaammmmmm
[quote=oguzhan;105909]Arkadaşlar vobix nikli arkadaş aniden kayboldu ondan önce farklı yorumlarıyla vob trader de ortadan aniden kayboldu bir haber varmı huylanmaya başladım.Yorumlarını özledik[/quote]
vobix ı ozelden tanıyan bı arkadas yazmstı ıslerı nedenıyle gelemıo dıe..
vobtrader da biraz küskündü en son forumlara,iştahı kactı heralde yazmaya..herkesi aramızda görmek isteriz tabi..her birey ayrı bi renk..
[QUOTE=oguzhan;105909]Arkadaşlar vobix nikli arkadaş aniden kayboldu ondan önce farklı yorumlarıyla vob trader de ortadan aniden kayboldu bir haber varmı huylanmaya başladım.Yorumlarını özledik[/QUOTE]
vobtrader saglam.....:)
ara vermiş yalnızca foruma.....
vobix jelibon ve fallow u bende merak ediyorum....
bu mery i alıcı yada satıcı tarafta gornce dırek ımf gelıyo aklıma paranoyak oldm heralde
[quote=furkan;105910]kesin odl ye geçiyorum herşeyi yolladım sadece fatura yada ikametgah yollucam saglık probleminden dolayı cıkamadıgımdan onu yollayamadım yoksa çoktan geçmştim..anadolubankta iyidir ndn oyle dedin ?[/quote]
1-spread çok açık.
2-başkaları için önemsiz olabilir ama benim için 1 pips bile çok önemli, bu durumlarda çok fazla N/A oluyor. 3 kere kritik noktada pozisyon açamadım, 1 kere çok kritik noktada pozisyon kapatamadım. açamamak hadi neyse de, kapatamadığım durumda 300 dolar zarar yazdım.
zaten bence en önemli iki şey. yoksa her işlemini kendileri yapan adamlar olarak aracı kurumlardan beklediğimiz başka ne var ki değil mi...
teşekkürler. ODL'yi bi araştırayım.
[quote=mbm;105913]vobtrader saglam.....:)
ara vermiş yalnızca foruma.....
vobix jelibon ve fallow u bende merak ediyorum....[/quote]
jelibon da bı sıte acmstı orda yazıodu en son..onun harcınde forumlarda gormuyorm kendısını
[QUOTE=oguzhan;105907]Şimdi hatırladım sistem testerde verileri silip düzenledikten sonra geçmişe ait alsat ları göstermiyor o andan itibaren veriyor evet hatırladım.[/QUOTE]
aradım ama uğur bey yokmuş başka bir elamana anlattımda oda işi gücü bıraktık benim sistemi tartıştışıyoruz:D
oğuzhan ne yapmam gerektiğini açık bir şekilde yazabilirmisinin sana zahmet.
[quote=jerfin;105905]yükseliş benim için bitmiştir... göstergeler artık yükselişi onaylamıyor...histemler de onaylamıyor..:))) vade sonu derdine en iyi ihtimalle yataya alırlar piyasayı... max 37.500 o da belki...[/quote]
göstergeleri değiştirmek 5 dakikaya ve 3-4 milyar dolara bakar.
dans ettiğin adamları hafife alıyorsun gibime geliyor. :)))
sistem yapma işi çok güzelmiş..problem çözmek gibi...bu en son sistem:::
[URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=22nisan.jpg][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/632/22nisan.jpg[/IMG][/URL]
5 dak. periyot..ayda 25 işlem ..ortalama 8.000 puan..üstelik aylık dagılım homojendir(7.000-9.000 arası)
yakında sistem siparişi alacagım...şaka bir yana bu iş beni baya sardı....lelele
wy canına...:) :) 600 ortalaam ile şort devam..bu akşam tahminim DJI çöker..amma biz yarın tatilik..yani DJI nın bir değil iki gününü tahmin etmek lazım :) ...hahahaha :) bugün 35500 falan kapaya da flat girdek bayrama..çocuklar gibi şen olsak..10-100-1000 baloncuk yutsak :)