-
[QUOTE=abka;105919]sistem yapma işi çok güzelmiş..problem çözmek gibi...bu en son sistem:::
[URL=http://img19.imageshack.us/my.php?image=22nisan.jpg][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/632/22nisan.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
toplam puandan ziyade arka arkaya zararlı işlem ortalaması ve yazdırdıgı en büyük zarar çok onemli bence sistemde bunlarda cok iyi oranlar yakalıyorsan o sistem süperdir ayda 3000puan olmasıda yeterlidir bence.
-
[QUOTE=traderx;105917]aradım ama uğur bey yokmuş başka bir elamana anlattımda oda işi gücü bıraktık benim sistemi tartıştışıyoruz:D
oğuzhan ne yapmam gerektiğini açık bir şekilde yazabilirmisinin sana zahmet.[/QUOTE]
Bende geçmişi göstertememiştim bundan sonrakiler görünecek diye söylemişlerdi,fazla bir bilgim yok olsa yardımcı olmaya çalışırım
-
vobix hastaymı arkadaşlar gribal enfeksiyon.. o yüzden gelemiyormuş
-
[quote=marakes;105914]bu mery i alıcı yada satıcı tarafta gornce dırek ımf gelıyo aklıma paranoyak oldm heralde[/quote]
paranokyaklıktan değil o. tecrüben artıyor. :..:
-
[quote=unlimitted;105918]göstergeleri değiştirmek 5 dakikaya ve 3-4 milyar dolara bakar.
dans ettiğin adamları hafife alıyorsun gibime geliyor. :)))[/quote]
daha ucuza da halledebiliriz sankim:..:
isteyen varsa sipariş alıyım:)
-
[quote=unlimitted;105924]paranokyaklıktan değil o. tecrüben artıyor. :..:[/quote]
galiba ole...pembe şimşek tecrubelerı adlı kitabımda bunları da yazıcam:)
şaka bi yana ben yeni bi zirve beklıyorum..ama bu yeni düşüş için olucak mılletı ınandırmak ıcn..eger orda hla bılrıerını ters poz ısteklısı gorurlerse de fantezık olrak 41000 kere maşallah kapanısı beklıyorum vob la ılgılı ılk defa hayal kurdum :)
-
[quote=jerfin;105905]yükseliş benim için bitmiştir... göstergeler artık yükselişi onaylamıyor...histemler de onaylamıyor..:))) vade sonu derdine en iyi ihtimalle yataya alırlar piyasayı... max 37.500 o da belki...[/quote]
Hele bugün bitsin de.:..::..::D:D
-
[QUOTE=furkan;105921]toplam puandan ziyade arka arkaya zararlı işlem ortalaması ve yazdırdıgı en büyük zarar çok onemli bence sistemde bunlarda cok iyi oranlar yakalıyorsan o sistem süperdir ayda 3000puan olmasıda yeterlidir bence.[/QUOTE]
toplama elbette dikkat ederim..ama bana göre daha önemli olan homojen dengeli kazanımdır...yani aylık dagılım dengeli olmalıdır..bunda denge oldukca homojen..
-
[quote=misafir;105923]vobix hastaymı arkadaşlar gribal enfeksiyon.. o yüzden gelemiyormuş[/quote]
nası bi gribal enfeksiyon arkadaş bu.evde otururken yazıcak hepsi bu...başka bişey var sanki ama geçmiş olsun diyelim kendisine..önemli bişey yoktur işallah..bide nunu vardı:D:D hoplaya zıplaya takılan bi avatarı vardı
-
USD/NOK realize edilmiştir.
endeks 36.550 ortalamalı longlarının yarısı 36.750den realize edilmiştir.
pull back alayım lütfen. :..:
-
fdax tobo ihtimali ve
fdow 15 yukarı uyumsuzluk normal seyrinde işliyor...
uzun devam.....
-
[QUOTE=mbm;105911]uzun devaaaammmmmm[/QUOTE]
yetkili imf açıklaması yapsın :D.dng